Arama sonuçlarınız

1. kamilyay

Sırt Çantam ve Hayatın Notları

İz tv de İsmail Şahinbaş’ın hazırladığı sırt çantam ve Nazım Alpman’ın hazırladığı hayatın notları programlarını izlemenizi tavsiye ederim. Özellikle güneydoğu , kaçkarlar , likya yolu gibi programların tekrarları oluyor. Yıllardır karamürsele giderken tabelasının önünden geçip gittiğim...

2. kamilyay

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba üye olalı bayağı oluyor . İlk başta jeep sevdam sayesinde buldum siteyi. Ama forum kültürüm pek olmadığında uzunca bir süre gezenbilir içinde gezindim. Yeni yeni açılıyorum. Yaptığım her gezide program için maksimum faydalandım siteden...
  3. kamilyay

Kocaeli Doğa Yürüyüş Parkurları Klavuz Kitabı

selamlar , iz tv. de sırt çantam adlı programı yapan İsmail Şahinbaş ve sırt çantam ekibinin hazırladığı Kocaeli doğa yürüyüş parkurları adlı kılavuz kitabı şiddetle tavsiye ederim. İstanbulda ve izmit civarında yaşayanlar için bulunmaz nimet.kitapta haritaları ile onlarca trekking parkuru var ...

4. kamilyay

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor herbir galatasaraylının olduğu yerde en az iki fenerli vardır. her bir galatasaray golü olan maçta en az iki fenerbahçe golü olduğu gibi.
  5. kamilyay

Ne İçin Geziyorsunuz?

Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz? İstanbulda yaşayan lar için bu sorunun ilk cevabı çok açık .Kaçmak!!! Genel anlamda ise birkere ülkemizin her yeri biraz klasik olacak belki ama cennet. Ben bugüne kadar gittiğim gezdiğim hiçbir yerden pişman dönmedim. Ama ne zaman bir hafta sonu bir alış veriş...

6. kamilyay

Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı?

Ynt: Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı? Gezmeye başlamadan önce gezeceğim yerle ilgili bulabildiğim herşeyi okumak gittiğim yerlerde güzellikleri ıskalamamak için bilgi almak en iyisi bence . Sadece okumaya gelince (doğa ve gezi ile ilgili) bu ancak iki üç gün sonra unutacağım bilgileri...

7. kamilyay

Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi?

Ynt: Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi? Selamlar , Ben kültür turlarıyla başladım gezmeye , ( gap – karadeniz – likya – kapadokya ) Böylesi hem konaklama ve ulaşım açısından ekonomik hemde standart ilgi alanına sahip az vakitte çok yer gezmek isteyenleri tatmin edebilecek...
  8. kamilyay

Düzce-Akçakoca-Amasra

Selamlar , Öncelikle herkesin Kurban bayramı mübarek olsun , Bayramda mutat görevler sonrası iki günlük düzce – akçakoca – ereğli – zonguldak – bartın yolu ile amasra gezisi yapmayı düşünüyoruz . Bu güzergahta görmeyi planladığım yerler aşağıda .Bölgeyi bilen arkadaşlardan ricam özellikle...
  9. kamilyay

Aralık Ayında Nerelere Gidilir?

Ynt: Aralık Ayında Nerelere Gidilir? bakınırken rastladım konuya .biraz geç oldu ama eğer hala takip ediyorsanız tavsiyem: Çanakkale üzerinden (ki mevsim şehitliği gezmek için müsait.ben yazın gittim kavruldum), truva , bzocaada , assos , küçükkuyu , burhaniye ören , ayvalık güzergahıdır.tabii...

10. kamilyay

Vitara 1.6 JLX mi Feroza mı ?

Ynt: Vitara 1.6 JLX mi Feroza mı ? 4x4 bir araç almaya niyetlendim araştırırken bu siteyi buldum .gayet doyurucu ve samimi bilgi paylaşımı olduğunu görünce siteye kayıt oldum ve üyelerin tecrübelerine güvenerek fikir almak istedim.Kendini tanıt denildi tanıttım. ilgilenip yanıtlayanlara...

11. kamilyay

Ynt: Vitara 1.6 JLX mi Feroza mı ? teşekkürler. birde 1.8 pajero pinin var . pajero hakkında ne dersiniz ?
  12. kamilyay

Ynt: Vitara 1.6 JLX mi Feroza mı ? teşekkürler . otomatik vites konusunda kararsızım .fikir verebilecek kimse olursa sevinirim.

13. kamilyay

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba ben Kamil Yay 37 yaşındayım .istanbul da kadiköyde oturuyorum. yeşile doğaya hastayım .hep dağa bayıra kaçmak istedim ama maalesef herzaman yapılacak daha önemli işler vardı .isatanbulda yaşamanın en zor yanıda istanbulda olmanın bedellerini ödemekten...
  14. kamilyay

Herkese iyi günler. Şu anda 2001 seat leon signo kullanıyorum. arabamdan memnunum amai bir süredir 4x4 lerden gözümü alamaz oldum .arabamı satıp uygun ve sorunsuz bir 4x4 almak istiyorum . Çok fazla araziye çıkma fırsatım olmayacağından genelde şehir içinde kullanacağım . ( İlerde ne olur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri