Arama sonuçlarınız

1. A

Lpg'li Ocak - Lpg Tüpü Kurma Servisi Hakkında

Sifir aldim, garanti belgesi ve uretici etiketi var ama servislerinden bahsetmiyor.Kendim bakarak yapmak istemiyorum.Bir yanlislik yaparsam cok tehlikeli olur diye.

2. A

LPG baya tehlikeli bir şeydir. O yüzden takmayı bilsem dahi denemem.

3. A

Merhaba, 2 gözlü gold white marka lpg tüpü ile çalışan ocak aldım. Aygazı tüp almak için aradım. Ancak tüpün sadece başlığını taktıklarını söylediler(?). Tüpü ve ocağı tam olarak kurmak ve gerekli güvenlik tedbirlerini almak için ocağı aldığım markanın servisini aramam gerekiyormuş. Servis...

4. A

Karavanım İçin Gereken Enerji Kaynaklarının Gücü Ne Olmalı?

Birde bu ürünlere yetecek en az watt ı söyler misiniz? Çünkü watt arttıkça fiyat yükseliyor.

5. A

Karavanım İçin Gereken Enerji Kaynaklarının Gücü Ne Olmalı?

Merhaba, Ben karavanımı bu hafta sonu dönüştürmeye başlıyorum elektrikle çalışacak cihazlarım için kullanmam gereken uygun wattlar nedir? Telefon, pc şarjı Buzdolabı (normal büro tipi buzdolabı kullanmak istiyorum, 12v lerin hiç soğutmadığı konuşuluyor.) Hidrofor için Kaç watt güneş...
  6. A

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

Merhaba, Karavanımı tasarlarken ihtiyaçlarımı en kolay yöntemlerle karşılamaya çalışıyorum. Resimdeki metal su deposunu karavanımın üstüne yerleştirsem musluk olarak görünen kısmına duş başlığına giden bir hortum, ince boru taksam bu şekilde güneşin metal depo içindeki suyu ısıtması yoluyla...
  7. A

Karavanlarda Havalandırma Mecburi Mi?

Yaptirmaya karar verdim 200 tl ye camli havalandirma penceresi buldum. 50 tl de bir ustaya verip taktiracagim. Bana bir firma montajiyla birlikte 600 tl demisti.O sebeple yapmamak istemistim.

8. A

Kendi Karavanını Yapmış Tesisat Konusunda Deneyimli Birisinden Yardım Rica Ediyoruz.

Evet haklisiniz suan icin bildiklerim okuduklarimla sinirli.

9. A

Kendi Karavanını Yapmış Tesisat Konusunda Deneyimli Birisinden Yardım Rica Ediyoruz.

Biz istanbul avrupa yakasindayiz 4.levent taraflarinda yasiyoruz aracimiz da burada. 05389126794 bu numaradan bize ulasirsaniz yarin, neler gerekli konusuruz.Tesekkur ederim desteginiz icin.
  10. A

Evet önce okumayı denedim ama bilenler kendi arasında konuşuyorlar bilmeyenler için çok yabancı geliyor terimler. Aslında bir bedel karşılığı bu konuda tecrübeli olan biri bize yardım etse diye düşünüyoruz.Alın dediği cihazları tankları alsak tesisatımızı yerleştirse ne rahat olurdu bizim için.

11. A

Zaman ayırıp yanıtlayan herkese teşekkür ederim.
  12. A

Şu anda bütçem kısıtlı olduğu için yapmamak istiyorum aslında bahsettiğim tipteki aracım Havalandırma olmadan karavan ruhsatından geçer mi? Ruhsatı almak benim için çok acil daha sonra bütçem rahatladığında havalandırma açıp kullanmaya başlayabilirim.
  13. A

Merhaba, Karavan için kullanılacak kereste sayılarımız bile hazır ama tesisat konusunun üstesinden gelemiyoruz. Tuvalet ve Atık su tesisatı Musluklara temiz su tesisatı Sıcak su tesisatı Elektrik tesisatı Bu tesisatlar için bize yön gösterecek tesisatı uygulayacak biri yardımcı olabilir mi?

14. A

Merhaba, Benim peugeot boxer 350 lh aracım var.Panelvan tarzı.Şoförle kasanın arasındaki bariyeri kaldıracağım.Yani tamamen açık olacak arası.Daha sonra içini dizayn edip karavan yapacağım.Karavanın dizayn edilen kısmı ile şoför mahali arasında herhangi bir örüntü bulunmuyorsa yani tamamen...
  15. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Ben Cansu, Kendi karavanımı nasıl yaparım diye araştırırken gezenbilir portalını fark ettim. Portal sayesinde birçok ayrıntıda bilgi sahibi oldum. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri