Arama sonuçlarınız

1. oma

Geleneksel Geocaching Toplantısı Vol:04 - İstanbul (06 Agusto 2013)

Geleneksel Geocaching Toplantılarımız devam ediyor. Ne yazık ki Geocaching ülkemizde çok tanınmıyor; Bu yüzden İstanbullu Geocache'ciler olarak Geocaching Event’leri yapmaya karar verdik. Bu etkinliklerde İstanbul’a tüm dünyadan o sırada ziyaret için gelen Geocache'cilerle görüşme imkanımız...

2. oma

Geleneksel Geocaching Toplantısı Vol:03 - İstanbul (09 Temmuz 2013)

Ynt: Geleneksel Geocaching Toplantısı Vol:03 - İstanbul (09 Temmuz 2013) http://bit.ly/12soQWQ küçük bir duyuru yazısı.. sosyal medya ile arkadaslarınıza iletirseniz sevinirim tesekkürler... http://bit.ly/12soQWQ
  3. oma

Geleneksel Geocaching Toplantısı Vol:03 - İstanbul (09 Temmuz 2013)

Geleneksel Geocaching Toplantılarımız devam ediyor. Ne yazık ki Geocaching ülkemizde çok tanınmıyor; Bu yüzden İstanbullu Geocache'ciler olarak Geocaching Event’leri yapmaya karar verdik. Bu etkinliklerde İstanbul’a tüm dünyadan o sırada ziyaret için gelen Geocache'cilerle görüşme imkanımız...

4. oma

İzmir - Karaburun - Boyabağı Koyu Geocaching Buluşması -10 Temmuz 2013

Ynt: İzmir - Karaburun - Boyabağı Koyu Geocaching Buluşması -10 Temmuz 2013 izmir izmir duy sesimizi :)) umarım katılım olur ve izmir tarafında düzenlenen ilk geocaching toplantısı bol katılımlı olur... ps: murat sen misin? :)
  5. oma

Geleneksel Geocaching Toplantısı Vol:02 - İstanbul (04 Haziran 2013)

Ynt: Geleneksel Geocaching Toplantısı Vol:02 - İstanbul (04 Haziran 2013) 4 haziran 2013 tarihinde toplantımızı gerçekleştirdik. Taksim eylemleri vs yüzünden katılım oranı etkilendi. Fakat çekirdek kadro oradaydı. Gezenbilir ekibinden Sedat ve Mert'in de toplantımıza katılması bizi...

6. oma

Ağva'ya yeni bir kutu patlattım.. haberiniz ola. :) bu seferlik hürrem cafe deneyeceğiz, zaten bizim toplantılara toplasan toplasan 10 kişi ya geliiiiiir ya gelmezzzzz :))))

7. oma

52 kutu saklamışım Türkiye'de saklama sayısında bir numara olmuşum. Düşün artık :D :D
  8. oma

evet evet, gelin tabi muhabbet edelim.. yeni oyuncular katılırsa deneyimlerini anlatırsın ;)
  9. oma

10. oma

Uluslararası Geocaching Etkinliği - 16 Nisan 2013

Ynt: Uluslararası Geocaching Etkinliği - 16 Nisan 2013 2000 kişi okumuş bir kişi bile katılırım dememiş hatta konuya yorum bile yapılmamış?!.. :'( Acaba etkinlikle ilgili yazıları başka bir yere mi yazmak lazım? Yardım lütfen...!!!! ??? ???

11. oma

Uluslararası Geocaching Etkinliği - 16 Nisan 2013

Uluslararası Geocaching Etkinliği 16 Nisan 2013 tarihinde Istanbul - Üsküdar 'da yapılacak... http://omactivities.blogspot.com/2013/03/bosphorus-fish-geocaching-event-16.html bilgilerinize
  12. oma

Kutuları Gömmesek - Uçan Balona Bağlasak?

Ynt: Kutuları Gömmesek - Uçan Balona Bağlasak? senin bu fikrin biraz ilerlemiş halini yapmışlar :) http://www.vidivodo.com/video/lego-uzay-mekigi/868520

13. oma

GPS olmadan Geocaching oynanır mı?

Aslında bu konuyu yazmamın nedeni bana gönderilen bir geocaching meraklısı okurun sorusudur. Bende GPS yok bu oyunu GPS olmadan oynayabilir miyim? diye sormuş okuyucumuz. Cevap basit: Evet oynayabilirsiniz. GPS cihazının daha fazla kullanılması ve yaygınlaşması için oynanmaya başlanan...
  14. oma

12.12.12 Geocaching Günü Etkinliği

Ynt: 12.12.12 Geocaching Günü Etkinliği Geocaching istanbul etkinliği hakkında bilgi vermiştim.. şimdi sıra geldi Geocaching'in dünyada nasıl kutlandığına... 12.12.12 tarihinde... 70.000 kişi ya kutu bulmuş ya da bir etkinliğe katılmış işte size küçük bir video...
  15. oma

20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı

Ynt: 20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı aynen katılıyorum... kutular gömülmeyecek..!

16. oma

iphone 3gs ve Geocaching

Ynt: iphone 3gs ve Geocaching bu başlık altında tecrubelerimi paylaşacagım demişsiniz ama ??? umarım oynamaya devam ediyorsunuzdur...
  17. oma

Ülkemizdeki "Cache" ler

Ynt: Ülkemizdeki "Cache" ler 2009 tarihinde 231 peki sizce 2012'de kaç kutu kayıtlıdır? :) halen çok az kutumuz var ama zamanla çoğalacak umudum var...
  18. oma

Yeni 3 Cache

Ynt: Yeni 3 Cache yolum o taraflara düşerse mutlaka bulmayı deneyeceğim kutular... tebrikler ve teşekkürler sakladığınız için ;)

19. oma

Geocacherlar Hangi Gps Aletlerini Kullanıyorsunuz?

Ynt: Geocacherlar Hangi Gps Aletlerini Kullanıyorsunuz? bende GPS oldugu halde Iphone uygulaması ile kutuları buluyorum... Sadece kutu saklama için gps kullanıyorum. ;) geocaching kutu bulmak isteyen kişiler için: Google Earth 'de oldukça başarılı
  20. oma

Geocaching Yazılımı Planlıyorum

Ynt: Geocaching Yazılımı Planlıyorum 2009 senesinde planlanmış bir yazılım ama sanırım tamamlanmamış ve plan sonuçlanmamış ? :( tekrardan hatırlatılabilinir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri