Arama sonuçlarınız

1. Czeno

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme akköseden görüntiler

2. Czeno

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Akköse köyünden kaldırımoğlu konağı
  3. Czeno

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme kızlar manastırını görmeden yente yaylasına gitmeden 40lar dağı şehitliğini görmeden sultan murat dağına çıkmadan yöredeki her nekadar bilinmesede bir çok köyle olan tarihi yöresel mimariyla yapılan evlerin fotoğraflarını çekmeden bir metro istayyonunu andıran avrasya...

4. Czeno

Gitmek mi Zor Dönmek mi

Ynt: Gitmek mi Zor Dönmek mi bence dönmek zor
  5. Czeno

Team Touareg Turk Patagonya Fatihi

Ynt: Team Touareg Turk Patagonya Fatihi teprikler kutlarım

6. Czeno

Türkiye'nin İlk Dev Akvaryumu 'Turkuazoo', Ekim Ayında Açılıyor

Ynt: Türkiye'nin İlk Dev Akvaryumu 'Turkuazoo', Ekim Ayında Açılıyor ziyaret etmek gerekli

7. Czeno

Çatalca'da Genel Bir Gezinti

Ynt: Çatalca'da Genel Bir Gezinti çatalcada harika yerler varmış yıllardır istanbuldayım ama 1 ay önçesine kadar böyle bir yerin olduğunu bilmiyordum sadece bir fotoğraf gezisinde buraya gittim hayran kaldım burada çekdiğim fotoğraflar...
  8. Czeno

Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009)

Ynt: Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009) belliki çok güzel geçmiş
  9. Czeno

Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO)

Ynt: Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO) tavsiye ederim kesinlikle şuan imkanım olsa bende hemen giderdim

10. Czeno

Ynt: Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO) YERLE ALAKALI BİR YAZI Trabzon ili, Of ilçesinin Baltacı Deresi mevkiinde, denizden tahminen 50 km içeride dağ eteğinde bulunan, ilk olarak Hasan Umur’un bahsettiği mitolojik mevki adı. Anlatıya göre, İstanbul Boğazı açılmadan evvel Ancomah...

11. Czeno

Ynt: Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO) merhaba bende oralarda geçdi çoçukluğum 11 yaşına kadar arkadaşımız az bahsetmiş bile belliki tamamen görememiş çoktaha güzel yerleri var tarife gelinçe herkes çaykara of yolundan tarif ediyor taha yakın ve bildik yolu asıl adı ancumah...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri