Arama sonuçlarınız

1. cculsuzz

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam Yeni şapkalar,buruşuk kıyafetler,sigara içiş şekli ,yüz ifadeleri avam şahısların durş modeli,kısaca bu resim, "Katranı kaynatmakla olurmu şeker,cinsini sevdiğim :):) cinsine çeker fotografı.

2. cculsuzz

Nedir Lozan'ın Sırrı ?

Ynt: Nedir Lozan'ın Sırrı ? İşin özünü bırakıp teferruatla uğraşıyorsunuz.Gayri müslümlere imtiyazmı tanınmış şimdi.O maddelerle sadece gayri müslümleri Türklerle eşit noktaya getirilmiştir.Zaten doğrusu o değilmi.
  3. cculsuzz

Samanlı Dağlarında Treking ve Kamp Yapanlar Ayılara Dikkat!

Ynt: Samanlı Dağlarında Treking ve Kamp Yapanlar Ayılara Dikkat! Büyük şehirlerde,büyük arabalarıyla,ralli yapan ayılardan dahamı tehlikeliler mürselim.Bunları gördükçe samandağı ayılarını kardeşçe kucaklamak geçiyor içimden:) Emin ol samandağındakilere yalvarsak laf...

4. cculsuzz

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Merak etmeyin,bilinçli insanlardan yani avukatlardan,savcılardan,hakimlerden bu aşıyı yaptıracak olanı duymadım,okumadım.Eger sağlık bakanı virüsü özellikle yaymaya çalışırsa ve ölenler olursa ,mevtalar zaten bu meslek gurubundan olacak.Ne bize dava açacak...
  5. cculsuzz

Lütfen Çekme Abi!. Annem Beni Erzurum'da Asker Sanıyor...

"Lütfen çekme abi,annem beni Erzurumda asker sanıyor.Buraya gönüllü gelenlerdenim.."deyip cudi dağından dönerken karşılaştığı gazeteciye konuştuğu ve bu haberin ajanslardan gazetelere düştüğü zaman neler hissettiniz. Durun tahmin edeyim...Bu durumda sadece bir askerimizmi var sanıyorsunuz.Belki...

6. cculsuzz

Inanna'dan Leylaya

Gönül Tekini tanırmısınız? Aslına bakarsanız sanmıyorum çogunuzun tanıdığını.Ancak size sorsaydım 1. lig futbol takımlarını,futbolcularını ,teknik direktörlerin hatta kulüp masörlerinin isimlerini veya falanca futbolcunun falanca maçta attığı golün dakikasını anında söyler ve kritiğini...

7. cculsuzz

Yağmurun Sesini Dinleyin

Ynt: Yağmurun Sesini Dinleyin Herhangi bir filmde efekt olarak bu kullanılmış olsa farkedemezdim sanırım .Gerçekten çok hoş.
  8. cculsuzz

Garcia'ya Mektup

Yeryüzünde birçok şairin, yazarın şiirleri, öyküleri, romanları, yabancı dillere çevrilmiş, kendi ülkesi dışında da yayımlanmıştır ama... galiba yalnızca bir gazetecinin, bir "gazete köşe yazısı" birçok yabancı dillere çevrilmiş ve kendi ülkesi dışında birçok ülkede de yayımlanmıştır. O...
  9. cculsuzz

Türk Mitolojisi

Ynt: Türk Mitolojisi Gercekten etkileyici ve şah damarımız kadar bize yakın bir konu.Belki batı etkisi daha çok gözüküyor ama geçmişimizden kopma sürecimiz islam kültürü ile tanışmamızdan sonra belki dahada arttı.Ancak ben insanımıza inanıyorum.Ve yavaş yavaş ta olsa bu tür konuların üzerine...

10. cculsuzz

Nedir Lozan'ın Sırrı ?

Ynt: Nedir Lozan'ın Sırrı ? Sadece petrol bölgelerini almış olması bile ingiltere için büyük kazançtır.Bizim için ise büyük kayıptır.

11. cculsuzz

Kadınlar neden küser

Ynt: Kadınlar neden küser
  12. cculsuzz

Vurun Türkçe'ye

Ynt: Vurun Türkçe'ye Konuştukları cümlenin içine ingilizce, fransızca vs kelimeler sokan,dükkanının tabelalarını farklı dillerde yazan,Dili yok edecek yeni ve uyduruk bileşik kelimeleri kullanan ve tüm bunların ne kadar görgülü ,kültürlü oldugunu göstermek için sürekli kullanan yumuşak...

13. cculsuzz

Elak Dili Artık Yok

Ynt: Elak Dili Artık Yok Siz Türkçeyi konuşan son kişinin çok uzak zamanlardamı yaşayacagına inanıyorsunuz.Bir millet dilini kaybederse egemenliğini kaybeder.Sahip çıklamım dilimize.Saygılar
  14. cculsuzz

Nedir Lozan'ın Sırrı ?

Ynt: Nedir Lozan'ın Sırrı ? Ayrıca bir konuya daha açıklık getirmek istiyorum.Lozanda ısrarla gizli maddelerden bahsedilir.Lozanda yazılmamış ne kalmıştırki bu tür tevatürlere saygı gösterilir.Aynı şekilde lozanda ismet paşa sürekli eleştirilir.Oysa o ekipte Rıza Nur gibi Atatürk muhalifleri...
  15. cculsuzz

Nedir Lozan'ın Sırrı ?

Ynt: Nedir Lozan'ın Sırrı ? Adrenalin,Lozan kesinlikle bir başarıdır.Mustafa Armagan kesinlikle bir dezanformasyon ustasıdır.Çizgisi Pensilvanyadır.Oranın emirlerini uygular.Gazeteci ve yazarlar vakfında aktif olarak çalışır.Tarihi çarpıtarak kurucu kimlikleri zan altında bırakmaktan başka...

16. cculsuzz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BAYRAK Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun...
  17. cculsuzz

Kaos Teorisi ve Kelebek Etkisi

kaos Teorisi Nedir Karl Marx ve Friedrich Engels tarafından ayrıntılı biçimde geliştirilen diyalektik Materyalizm, politik ekonomiden çok daha fazlasını ifade ediyordu: o bir dünya görüşüydü. Doğa, özellikle Engels’in çalışmalarında göstermeye çalıştığı gibi, hem Materyalizmin hem de...
  18. cculsuzz

Şansın bilimsel analizi

Şansın bilimsel analizi ve kriz IQ'su Neden bazı insanlar uçak kazasından burnu bile kanamadan kurtulur ya da işini kaybettikten sonra mücadele azmini kaybetmeyip başarıya ulaşırken, bazılarının böyle bir şansı hiç olmaz? Newsweek Türkiye'nin haberi.. Örgü şişi önce kalbine saplandı, sonra...

19. cculsuzz

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim kadın: ben ölürsem ne yaparsın? tekrar evlenir misin? adam: hayır. kesinlikle hayır!.. kadın: neden? evli olmak hoşuna gitmiyor mu? adam: öyle demek istemedim. tabi ki gidiyor. kadın: o zaman neden tekrar evlenmezsin? adam: tamam, tamam. evlenirim. kadın: (yüzünde üzgün...
  20. cculsuzz

Domuz Gribi

Domuz gribinin bilinmeyen tarihi Domuz gribinin bilinmeyen tarihi Domuz domuzluğunu 1918 yılında da yapmıştı Çok yaygın olan, ancak genellikle öldürücü olmayan grip 1918’de büyük bir salgın hâline gelerek 20 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olmuştu. İspanyol gribi olarak isimlendirilen bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri