Arama sonuçlarınız

1. cculsuzz

Türklerde Kimlik Problemi

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Sanıyorum daha açık ifade etmeliyim.Kişisel olarak insanın kendisini ifade etme biçimlerini giyim tarzını,yaşam biçimini anlayabilirim.Dün pantolonun eski olsada ,yamalı olsada ,temiz olsun giymelisinden bugün etrafta yırtık pırtık yahut paçavra benzeri pantolon...

2. cculsuzz

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Bayan haramicadu... Cuma günki sınav konunuz ilgili tartışma açma isteğinize ....bu kanpanyanın beni aşması vesilesi ile katılamıyorum.Ancak dua etmemizi isterseniz cümle alemi başarılı olmanız için duaya çağırabilirim.Tabii ben sizin yerinizde olsam bu konu...
  3. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Bayan peşehotka..Sanırım bazı noktalarda anlaşabiliyoruz.Özellikle Türk kültüründe ana baba nın önemi olağanüstüdür.Hiç bir şahıs ana babası hayatta iken tek başına karar almaz,karşısında ayaküstünde oturmaz.Laubali olamaz.Sesini yükseltemez.söyleyeceği önemli...

4. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Bu arada bir şey daha söylemek istiyorum.Özellikle son dönemlerde.Ülkemizin doğusunda yaşayan bir etnik gurup tamamen faşist çizgide ve ırkçı bir söylem ile Türk Halkını kışkırtmakla meşguldür.Yazık ederler kendilerine.Onlara Türk tarihini iyi okumalarınıda...
  5. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Yukarıda uzun yıllar boyunca Orta Asya türk Cumhuriyetlerinde bulunduğumu yazmıştım.Önce buradaki gözlemlerimden bahsetmek istiyorum.Klasik olacak ama Ne kırgız kazağı,ne kazak özbeği,ne özbek uygur,ne hepsi birbirlerini nede anadolu Türklerini sevmiyorlar.Bu...

6. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Uzun yıılar orta asya Türk cumhuriyetlerinde bulundum.Binlerce hayvanlık sürüler farklı çin kaynaklarında hatta Dede korkutta bile geçer doğrudur.Örnegin her sene ilkbaharda Taşkent ve çevresindeki kabileler kuzeye ve kuzey doguya,Astana civarına kadar binlerce...

7. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi On bin yıldır yürümemiz meselesini sanırım Nilüfer Göle yada Şerif Mardin (yarın bakarım) bir açıklama getirmişti.Türklerin sürekli göç etmelerini ,hiç bir yerde kendilerini (bozkır hayatı ve sürekli kabileler arası baskın) güvende hissetmemeleri.Ve sürekli...
  8. cculsuzz

En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? Aaaa haklısın..ama ben ne yapabilirimki diyenler.
  9. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Evet tam olarak kasttediğim buydu.Biz kökenimizi anlayamazsak,neden araplaşma ve acemleşme süreci yaşadığımızı anlayamayız.Bugün ve gelecek içinde bir reçete sunamayız.Yani kuru kuru Türk milleti asildir dememiz bir çözüm olmuyor.Sadece söylem olarak...

10. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Mete Bey ;dünden beri nasıl katkı yapayım diye düşünüyorum bu başlığa.Aslında kendi başına bile o kadar devasa bir konuki.Neresinden tutayım,neresinden gireyim ,bilemedim doğrusu.Aslına bakarsanız bu konuyu analiz etmek için o kadar çok alt başlık altına...

11. cculsuzz

Nedir Lozan'ın Sırrı ?

Ynt: Nedir Lozan'ın Sırrı ? Adrenalin, İsmet paşanın mecliste lozan ın onayı için yaptığı konuşmayı aşagıya ekledim.Anlaşılması zorda olsa o dönemdeki ruheti haliyeyi,meclis üyelerinin tepkilerini görebilirsin.Unutmamak gerekirki olabilecek en iyi kazanımlar elde edilmiştir.Gerisi lafı güzah...
  12. cculsuzz

Sevginin Gücü

Ynt: Sevginin Gücü Dünyayı güzellik kurtaracak ve bir insanı sevmekle başalayacak her şey...olaganüstü bir film.teşekkür ederim

13. cculsuzz

Kablosuz Elektrik

Ynt: Kablosuz Elektrik haklısınız
  14. cculsuzz

Kablosuz Elektrik

Ynt: Kablosuz Elektrik Aslında kadınların bu tür icatlara karşı olmaları beklerdim doğrusu.
  15. cculsuzz

İTÜpSAT1 Uzayda

Ynt: İTÜpSAT1 Uzayda Merak etmeyin şimdi o ögrenci 10 000 dolar maaşla çoktan nasa da işe başlamıştır.

16. cculsuzz

Pirus Zaferi

Mutlaka sizden daha zeki olan biri vardır. Çoğumuzun aklına hep de son anda parlak bir fikir gelir. O fikir bize aittir ve muhakkak bizden başka kimse onu akıl edememiştir. Bu heyecanla, şevkle ve coşkuyla harekete geçeriz, ama ardından mutlaka bunu bizden önce en az yüz kişinin de akıl...
  17. cculsuzz

Özgürlüğe Giden Yol...

Ynt: Özgürlüğe Giden Yol... Bu resimde duygu yok.Siperlerin sahteliği en başta göze çarpıyor.Atatürk heykeli uzakta seçilmiyor.Açıklama yapmazsanız çanakkaleye ait hiç bir iz bulamazsınız.
  18. cculsuzz

August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha...

Ynt: August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha... 1.resim işiniz gücünüz yokmu,durduk yerde ne çekiyorsun. 2.resim tamamen simetrik bir yüz ve giysi.Mükenmelliyetilik ön plana çıkarılıyor.Gencim ,güzelim,mükenmelim,güçlüyüm ve benim bulunduğum orduda böyledir. 3.resim farklı fiziksel...

19. cculsuzz

Isabel Muñoz'a Ait Bir Kare

Ynt: Isabel Muñoz'a Ait Bir Kare Bu resimde tango yapanların bir önemi yok.Köşede bende varım diyen genç.Yine orhan veli şiiriyle cevap vereyim. Handan,hamamdan geçtik Gün ışığındaki hissemize razıydık Saadetinden geçtik Ümidine razıydık Hiçbirini bulamadık Kendimize hüzünler icadettik...
  20. cculsuzz

Kalabalığın Altında

Ynt: Kalabalığın Altında Bu resimde kalabalığın bence önemi yok.Verilen mesaj ne atom bombası, ne londra konferansı; bir elinde cımbız, bir elinde ayna, umrunda mı dünya! orhan veli kanık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri