Arama sonuçlarınız

1. tahaozak

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Yemek diyorsun yani :o

2. tahaozak

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Rica ederim Derya. Bunlar senin hanene borç olarak yazılıyor haberin olsun ;) (Çay,kahve gibi)
  3. tahaozak

Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum Trabzon sınırları dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

4. tahaozak

Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum Biri Trabzon mu dedi ::)

5. tahaozak

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Yavuz abi defender ı götürür yani ;)

6. tahaozak

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor İnşallah bu ay son olur. Bu arada bu araç kaç ps?
  7. tahaozak

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım +1
  8. tahaozak

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Egsoz a baktın m?

9. tahaozak

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Şaft mafsallarında bozuk olabilir.

10. tahaozak

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım senin bahsettiğin ses büyük ihtimal amortisör kulelerinden geliyor. Onları elinle bir kontrol et (salla). saplama kesmiş olabilir. Araç yükselince herhangibir yerinden ses gelmez.. Veya burç takımınlarında bozukluk vardır.
  11. tahaozak

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Orjinal 5 inch kit al kayalardan hiç uğraşma hepsi hazır (ön çift mafsallı şaft da olacak tabi)

12. tahaozak

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Aracı +2 inch den fazla yükseltince şaft açıları çok bozuluyor. arka lastik öne, ön lastik arkaya doğru yaklaşıyor bu doğan sıkıntıları gidermek standart açılarına en yakın değere getirmek için yaptım.
  13. tahaozak

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Önde hd + 2inch yay, arkada + 2inch yay 5 cm get, Ön arka +5 inch amortisör. 3 cm spacer. http://www.humaoto.com/16X10-Defender-Discovery-I-icin-Sac-Jant,PR-503.html bu janttan 35-11.5-16 silverstone extrem lastik. Arka kolları biraz uzatıp 6 derece açı...
  14. tahaozak

Defender Ses İzolasyonu

Ynt: Defender Ses İzolasyonu Teşekkürler Derya :) Bu malzeme Kayalaroto da yada gaye de olabilir.

15. tahaozak

Defender Ses İzolasyonu

Ynt: Defender Ses İzolasyonu Suya çok girip çıkmayacaksanız çok güzel bir malzeme tavsiye ederim. (yapışkanlı sıkıştırılmış dikişli taş yünü.)
  16. tahaozak

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Beklediğim performansı vermedi. o yüzden tekrar orjinalini taktım
  17. tahaozak

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Tekrar orjinal motoruna geçtim ;)

18. tahaozak

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Tam gaz offroad abi ;)
  19. tahaozak

275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

Ynt: 275/75/16 Lastik + 5cm Spacer + Land Rover Sac Jant Kombinasyonun Görseli Olan? Yaylar çok sünmüş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri