Arama sonuçlarınız

1. K

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar Jon Krakauer / Yabana Doğru (in to the wild) en son okuduğum kitap. Kitaptan önce Sean Penn'in yönettiği filmini de izlemiştim. bence her gezginin izlemesi gereken film ve okuması gereken kitaptır. Ben filmi izleyince kitabı da okumak istedim. Şu anda da Daniel...

2. K

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? En son bitirdiğim kitap Robert M. Pirsig'in "Zen ve Motosiklet Bakım Sanatı", şu anda da filmini izleyince gaza gelip aldığım John Krakuer'in Yabana Doğru(In to the wild) kitabını okuyorum. Chris Mccandless'ın hikayesini filmi izleyenler ya da sıkı gezginler zaten...
  3. K

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar Selam herkese... Özellikle Motosikletle ilgilenen arkadaşlara, Türkçe yayınlanmış motosiklet kitaplarının olduğu kendi bloğumda derlediğim şu motosiklet kitaplığı linkini tavsiye ediyorum...

4. K

Anadolu Yakasında oto alarm montajı yaptırabileceğimiz yerler?

Ynt: Anadolu Yakasında oto alarm montajı yaptırabileceğimiz yerler? Yok mu yani kimse tavsiye verebilecek? ::)
  5. K

Sakarya / Karasu

Ynt: Sakarya / Karasu Karasu yakınındaki Acarlar Longoz'unu mutlaka görmelisiniz. O civara yolu düşenlere tavsiye olunur!

6. K

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Sülüklü Göl, Kuzuluk ve Taşkesti Kaplıcaları Şerefiye Alabalık Tesislerini Keremali Dağından Akyazı manzarasını ve Alaağaç Köyü'nden çıkılan Aksar Tepe'deki mağaraların gizemini Karasu'da Acarlar Longozu'nu ve Karasi Yenimahalle'de Sakarya Nehri'nin Karadenzile buluştuğu...

7. K

Anadolu Yakasında oto alarm montajı yaptırabileceğimiz yerler?

Merhaba. Bu bölüme konu başlığı açmakla doğru mu yapıyorum bilemiyorum ama bir sorum var. İnternetten bir oto alarmı almak üzereyim. Ama aldıktan sonra uygun fiyata ve sorunsuzca montajını yaptırabileceğim yerler konusunda bilgim yok. İstanbul Anadolu yakasında tanıdığınız ve abartı bir fiyat...
  8. K

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar Atatürk, Kurtuluş Savaşı ve sonrasını oldukça ayrıntılı bir şekilde devasa bir roman olarak okumak isteyenler için benim tavsiyem: KUTSAL İSYAN (8 CİLT) - Hasan İzzettin DİNAMO KUTSAL BARIŞ (7 CİLT) - Hasan İzzettin DİNAMO Böyle cilt cilt gözünüzü korkutabilir...
  9. K

Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir Gezmekten hoşlanırım, hoşlanmayanı da anlamam. Ben keşke daha fazla vaktim ve param olsa da daha çok gezsem diye dertlenirim, parası ve fırsatı olup da evde oturanları ise aklım almaz, bir insan bunu niye yapmaz diye düşünürüm. İlk...

10. K

Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir Ben sitenin yeni bir üyesi olduğum için yeni yeni inceleyebiliyorum. Ayhan Ayvaz ne kadar güzel bir konu başlığı açmışsınız. Teşekkürler. Bu arada benim çocukluğum da küçük bir kasabada 70'ler sonu ve 80'lerde geçtiği için...

11. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Eyvallah teşekkür ederim, hoşbulduk. Benim hayata dair bakışımda çok fazla konfora yer yok (maddi imkanların müsaade ettiği kadarıyla konfora sahip olabilirim ancak) bu sebeple altımdaki alet ben gidebildiğim müddetçe her yolu gidebilir diye düşünerek...
  12. K

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar ve hoşbulduk. Evet motosiklet ve bisiklet bölüm başlıklarını gördüm. Motosikletle uzun yol deneyimlerim altımdaki ccler için fena sayılmazdı. Bir gün içinde 125cc ile Tekirdağ - Kırklareli - Edirne yapmışlığım var mesela, küçük çaplı bir iron...

13. K

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, tanışmak için benim bulabildiğim başlık burası, aslında herkesin kendisini tanıtması için bir başlık açması mı gerekiyor diğer sitelerde olduğu gibi yoksa sadece bu başlık mı kullanılıyor bilmiyorum ama kendimi az çok tanıtayım. İsmim Çağrı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri