Arama sonuçlarınız

1. selektro

Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 )

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 ) izci arkadaşlar yoğurt içinde altın bulma oynarken artık dönüşe geçtik bizi getiren araçlar aşağıda minicik gözüküyor demekki iyi yol yürümüşüz Niksar belediyesinin tahsis ettiği araçla geldik şoförümüz zülfü abi

2. selektro

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 ) ilçe kaymakamımız sayın uğur turan bey de etkinliğimize katıldı ilçe garnizon komutanımızda günün anısına ağaç dikerken izci arkadaşlar eşşek yarışı yapıyorlar fakat eşşek durmuyor
  3. selektro

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 ) çoook yoruldum biraz dinleneyim değil mi

4. selektro

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 )
  5. selektro

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 ) foto çok iyi çıkmadı şenlik alanında orman işletmesinin kurduğu protokol oturma alanı şenlik alanından yiyenbilir köşemiz yemekten sonra dinlendik ve şenlik alanından daha da yukarılara tırmandık

6. selektro

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 ) zirvedeyim inanmayın daha çok yol var şenlik alanına ulaştık serdik kilimi dinleniyoruz çoban amcalarla birlkteyiz yayla olurda koyun olmazmı

7. selektro

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 ) yukar yaylaya ulaştık yukarı yayladan şenlik alanına doğru tırmanışa geçtik kuzen poz veredursun ben arkadan tırmanmaya başladım
  8. selektro

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 ) aşağı yayla
  9. selektro

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 ) yürüyüşümüz başladı sağ taraftaki ben sol taraftaki kuzenim cihat sağ taraftaki yine ben sol taraftaki kuzenim akif tırmanışa geçtik

10. selektro

Merhaba arkadaşlar Niksar da geleneksel hale gelen izci yürüyüşünün bu yıl 7. si yapıldı yine aynı rota takip edildi ve keltepe yaylasına kadar yaklaşık 3km lik bir yürüyüş yapıldı izci yürüyüşüne tüm halk davetli ve yürüyüşün başlama noktasına kadar ücretsiz olarak ulaşım var izci grubunun...

11. selektro

Gezi Raporu Nasıl Yazılır?

Ynt: Gezi Raporu Nasıl Yazılır? Murat bey o kadar güzel anlatmışsınız ki gerçeği, insanlığı bu yazı benim için çok iyi bir rehber olacak düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler saygılarımla...
  12. selektro

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. hepimize hayırlı olsun derneğin il ve ilçelerde temsilciliği olursa daha iyi olur üzerimize düşeni yaparız ben her an hazırım

13. selektro

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi yaşar hocam ben kelkit vadisinde yaşıyorum hakikatten çok kene var burda önceleri bende inanmıyordum ama anneme yapışınca inandım artık ormanlık ve yeşil alanlarda gezerken paçalar çorabın içinde geziyoruz ya da pantolon altına içlik giyiyoruz...
  14. selektro

Gezenbilir Tokat Grubu

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu Ad - Soyad: Cengizhan Selçuk Doğum Tarihi Ve Yeri: 1981 Memleket: Niksar / Tokat Semt: Karşıbağ İlgi Alanı: Dağlar taşlar uçan kuşlar yani tüm doğa ve doğanın tadını almak için kamçılık ve trekking Not:Elektronik Teknikeriyim yetkili servislik yapıyorum
  15. selektro

Yeşil Niksarım

Ynt: Yeşil Niksarım merhaba ben niksarlı ve niksarda ikamet eden biri olarak söyleyim niksarın il olmasını istemiyorum bize pek bişey kazandırmaz ayrıca il olacak kapasitesi yok bence memleketimiz çok güzel otantik haliyle kalsın yeter ama gençlerimiz boş geziyor sanayi adına hiç bişey...

16. selektro

Ballıca Mağarası / Tokat

Ynt: Ballıca Mağarası / Tokat rica ederim gelip görmenizi tavsiye ederim gerçeğine birebir benzeyen çok ilginç oluşumlar var bekleriz memleketimize
  17. selektro

Kamp Malzemeleri Hakkında Bilgi

Ynt: Kamp Malzemeleri Hakkında Bilgi arkadaşım öncelikle siteye hoşgeldin Yankı bey bu işin zaten uzmanı sana yardımcı olacaktır aşağıdaki linke bakarsan Yankı bey güzel biligiler veriyor işine yarar sıkılmadan izle bence http://www.uzmantv.com/konu/kamp-malzemeleri
  18. selektro

K.A.S.K.

Ynt: K.A.S.K. bu da benden...

19. selektro

Gezenbilir İzmir Grubu; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kampı (11 - 12 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kampı (11 - 12 Nisan 2009) murat bey kampınız çok güzel olmuş eminim çok güzel anlar yaşadınız yalnız bişey dikkatimi çekti sitede reklam yasağımı var acaba çikolatalar falan ters çevrilmiş resimde daire içine aldım bilelimde...
  20. selektro

Çadır Onarımı Hakkında Bilgi

Ynt: Çadır Onarımı Hakkında Bilgi güzel bilgiler ve paylaşım için teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri