Arama sonuçlarınız

1. Çelebi Alper

Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi

Ynt: Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi Bence Afrika'ya bağımsız gidiyorsanız Prag sizin için çok kolay olur, tura hiç gerek yok. Zamanınız çok kısıtlıysa bilemem tabii. Safari için öyle yapıyor herkes, firma eşliğinde gezdiriyorlarmış ve oldukça pahalı. Sizin ve...

2. Çelebi Alper

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland Anlaşıldı şimdi, gerektiğinde ben de aynı şekilde yapabilirim. Zamanınız olduğunda blogumdaki seyahatlerime bakarsanız çok sevinirim, özellikle son Latin Amerika seyahatimi epey yazdım. Çok...
  3. Çelebi Alper

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland Doğru ya, LonelyPlanet haritası olduklarını anlamalıydım. Buraya ülke haritalarındaki güzergahlarınızı nasıl koydunuz? Haritaları tarayıp çıktı aldıktan sonra üzerlerine elle çizip tekrar tarayarak mı...

4. Çelebi Alper

Ynt: Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi Afrika'ya henüz gitmedim. Bağımsız mı gidiyorsunuz? Evet, öğretim görevlisiyim. Üye iseniz ve eklemek isterseniz: https://www.facebook.com/AlperTraveler
  5. Çelebi Alper

Ynt: Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi Merhaba, İlginize teşekkürler, sevindim. Yıllardır seyahatlerim sırasında İnternet buldukça arkadaşlarıma maceralarımı yazıp fotoğraf da ekleyerek e-posta gönderiyordum. Artık blogumda yazıyorum. Öncekileri koymam epey zaman...

6. Çelebi Alper

Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland Merhaba, Haritaları nereden aldığınızı veya hangi programla hazırladığınızı öğrenebilir miyim? Teşekkürler www.celebialper.com

7. Çelebi Alper

Merhaba, Tek başıma, tursuz, rezervasyonsuz, sponsorsuz, 35 ülke gezdim ve devam ediyorum. Londra, Paris, Roma gibi popüler turistik yerler yerine Moğolistan, Paraguay, Çin, Ermenistan, Küba, Uruguay, Arjantin, Estonya, İsrail gibi daha az gidilen ülkeleri tercih ediyorum. Gezdiğim ülkelerde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri