Arama sonuçlarınız

1. Ömer18

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Bir kaç günlük ya da günübirlik seyahatler, kamplar için harika doğal alanları var (göl, yayla, orman mesire alanları...). Ilgaz, Yapraklı özellikle karavanla dahi ulaşabileceğiniz noktalara sahip. Ankara da yakın. Bir kenara not edin derim :)

2. Ömer18

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Yücel bey Çankırı ya geldiniz mi hiç
  3. Ömer18

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

@AKMühendis şiir gibi yazmışsınız :) hayırlı olur inşallah.

4. Ömer18

Olumsuz olaylarla pek karşılaşılan bir yer değil en azından ben yaşamadım ama ilk defa karavan kullanacak olmamız ve çevrede karavan bulunmaması biraz düşündürüyor bizleri. Tavsiyeniz için sağolun köy müsait bakalım belki çekeriz oraya :)
  5. Ömer18

Teşekkürler sayın dnz35

6. Ömer18

Aslında ben de bırakmak istemiyorum ama - Çankırı'da ikamet ediyorum- maalesef ücretli, ücretsiz gece gündüz bekçisi olan bir açık otopark yok. Güneş paneli olduğu için kapalı otoparka koymayı da düşünmemiştim ama ya kapalı otoparka koyacağım ya da 40 km uzaklıktaki köyüme bırakacağım. Bunların...

7. Ömer18

Sayın tecrübeli abilerim. Bu konuda bir başlık vardı ancak çok geçmişte kalmış ve yeterli yazışma da olmamış o yüzden burada size bir soru soracağım. Çekme karavanın sokakta park halinde durmasında kanunen bir sakınca var mı?
  8. Ömer18

Teşekkürler Yücel bey. İnşallah bir gün karşılaşırız karavanlarımızla. Gruba gelip güzel anılar biriktirmek çok hoş olurdu ancak uzun zamandır sosyal medya kullanmıyorum.
  9. Ömer18

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve olumlu düşünceleriniz için sayın AKMühendis :)

10. Ömer18

Merhabalar. Perşembe günü güney midi karavanımızı teslim aldık. Çok uzun olmayan araştırmalar ve tavsiyeler üzerine eşim ve bana yeterli olacak, resmi olarak baş ağrısı yapmayacak ve maddi olarak bizi çok yormayacak düşüncesiyle midide karar kılmıştık. Öncelikle Ender abi çok hoşsohbet ve...

11. Ömer18

Teslim alsam da kullanılmayacaktı durumlar malum şu an için bekleyip hayırlısını dilemekten başka yapacak bir şey yok
  12. Ömer18

Bugün karavanımıza kavuşuyoruz derken Ankara'ya giriş çıkışlar yasaklandı. Hayırlısı diyip karavanımızı Ender beye emanet ediyoruz :)

13. Ömer18

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Bu konularda çok bilgili olmadığım için karavanı aldığım firma ve çalışanların tavsiyesi üzerine ve tabi ki bireysel olarak yaptığım araştırmalar neticesinde fiyat olarak da uygun bulduğum bir paket satın aldım. Bunun içerisinde 2 adet 160 watt monokristal panel, 2 tane de 100 amper jel akü...
  14. Ömer18

Su deposu dolu olarak seyahat ediyor musunuz?

15. Ömer18

Teşekkür ederim Murat bey. Buz dolabının sağ önde olması, dengesiz yükleme anlamına gelmez değil mi? Diğer taraflarda yük bulunmayacak çünkü. Yücel bey de bu konuda fikirleri i tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
  16. Ömer18

İyi akşamlar saygıdeğer gezenbilir ailesi. Şimdi güney MİDİnin yerleşim planını paylaşıyorum ve bu yerleşimin ''denge" konusunda ne gibi etkileri olabilir, görüşlerinizi rica ediyorum. İki adet 100 amper akü de su deposunun olduğu bölmede yer alacak.
  17. Ömer18

Teşekkür ederim gergun bey inşallah güzel günler görmek, kazasız belasız karavanlarımızı kullanmak nasip olur herkese :)

18. Ömer18

Hayırlı olsun çok hoş duruyor. Maliyeti ne oldu acaba?
  19. Ömer18

Teşekkür ederim. Dün görüştüm Ender abiyle inşallah nisanın ilk haftası alacağım. O zaman görüşlerimi belirtirim. bir de güney karavan düşünen arkadaşlar varsa MİDİnin 4 kişiliğini üreteceğini söylemişti Ender abi sipariş aşamasında konuştuğumuzda. 4 kişilik ve gerçek 750 kg altı düşünen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri