Arama sonuçlarınız

1. Ömer18

Jel Akü Şarjı...

Karavanı müsait bir yere çekip sistemi hiç ayırmadan 10 amperle bu 100 er amperlik 2 aküyü şarj edebilirim değil mi? Süresi önemli değil. Burda merak ettiğim şey cihazın 10 amperle şarj etmesi

2. Ömer18

Jel Akü Şarjı...

Karavanı satın aldığımda, firmanın beraber çalıştığı birisi gelip kurmuştu sistemi. Ben karavanı teslim aldığımda kurulu vaziyetteydi. Evet sigorta yok. Bugüne kadar ben de sorgulamadım bu durumu çünkü ilk defa böyle bir sistem kullanıyorum. Sigorta ekletmeliyim anladığım kadarıyla. Daha kalın...
  3. Ömer18

Jel Akü Şarjı...

Söküp takma işlemlerinden çekiniyorum biraz. Bir elektrikçi bulursam da maliyet sorun olacak, şarj aletinin bir anlamı kalmayacak.

4. Ömer18

Jel Akü Şarjı...

Bu bağlantı dediğinize göre paralel. Şarj işlemi için bir cihaz alacağım. Söküp takma işlemlerinden çekiniyorum biraz. Bir elektrikçi bulursam da maliyet sorun olacak, şarj aletinin bir anlamı kalmayacak.
  5. Ömer18

Jel Akü Şarjı...

6. Ömer18

Jel Akü Şarjı...

Teşekkür ederim.

7. Ömer18

Jel Akü Şarjı...

Paralel diye biliyorum. ( Bağlantı yapan yere sordum net bilgi geldiğinde not düşerim)
  8. Ömer18

Jel Akü Şarjı...

https://n11scdn.akamaized.net/a1/450/otomotiv-motosiklet/diger/3-asamali-aku-sarj-aleti__1163731658878208.jpeg için Google Görsel Sonuçları böyle bir ürün için ne düşünürsünüz?
  9. Ömer18

Jel Akü Şarjı...

Şu an aküleri şarj etmem gerektiği için elektrikçiye götürmeyi düşünmüştüm ama uzun süreli kullanım için şarj aleti almak daha iyi bir fikir gibi duruyor. Teşekkür ederim yanıtınız için. Peki bir soru daha sorabilir miyim? Aküleri karavan üzerinde şarj ederken akülerin birbirleriyle olan...

10. Ömer18

Jel Akü Şarjı...

Merhaba saygıdeğer gezenbilirciler. Birçok mesajı gözden geçirdim ama aradığım sorunun cevabını bulamadım. Mevcut bilgileri tekrar talep ediyorsam kusura bakmayın. İki adet 12 volt 100 amperlik jel akümü söküp elektrikçide şarj ettireceğim. Ayrı ayrı. 1. Bunun şarj süresi ne kadar olmalı? 2...

11. Ömer18

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Yolculuk nereye hocam?
  12. Ömer18

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

o1 ve o2 dediğiniz şeyler Osman'ın o'su mu yoksa sıfır mı? merakımı mazur görün

13. Ömer18

Güney Karavan Bombe 370 - İlk Fotoğrafları

Hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  14. Ömer18

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

4 Temmuz 2020, saat 06.05. Güney midi karavanımızla, Salda gölüne gün doğumuyla veda.
  15. Ömer18

Teşekkürler

16. Ömer18

Teşekkür ederim. Kamp alanı olmasa da karavanı park edip denize girilebilen alan var mıdır? Güzelce Hisar da dahil. Daha önce gezmistiniz sanırsam
  17. Ömer18

İyi tatiller Yücel bey mugada nasıldır acaba?
  18. Ömer18

Akü Gerilimim Düşüyor

Teşekkür ederim. Beni düşündüren kısım ilk zamanlar değer sürekli 13.5 civarındayken, artık güneş gidip de paneller şarjı kestiginde değerin 13 ün altına düşmesi olmuştu.

19. Ömer18

Akü Gerilimim Düşüyor

Bilgiler için teşekkürler tam olarak teknik bilgim yok akü resmini ekliyorum:
  20. Ömer18

Akü Gerilimim Düşüyor

Teşekkürler ancak buradaki voltajlarla benim kontrol panelindeki voltajlar birbirini tutmuyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri