Arama sonuçlarınız

1. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Yarın istikamet Roma. Otabandan 526 km.

2. A

Bir Ayda Avrupa Turu

camdan bize gülümseyen sevimli küçük japon kızına bayıldık .Venedik
  3. A

Bir Ayda Avrupa Turu

venedik kulesi

4. A

Bir Ayda Avrupa Turu

bir kaç kare daha...
  5. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Gondol fiyatı 80 euro olunca....Şaka bir yana otaklaşa dört kişi binebilirsiniz. İngiliz iki turistle anlaştım fakat eşim başım döner diye kabul etmedi.

6. A

Bir Ayda Avrupa Turu

venedikte taksiler böyle:smiley:

7. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Masal dünyasında gibiyiz.
  8. A

Bir Ayda Avrupa Turu

san marco
  9. A

Bir Ayda Avrupa Turu

san marco meydanı

10. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Fantastik şehir Venedikteyiz.

11. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Kaldığımız hostelin bahçesinde tavus kuşu sabah erkenden öterek bizi uyandırdı. Venedik.
  12. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Komşular da geldikten sonra eğlenceli bir akşam yemeği yedik. Beyaz sakallı italyanın tarih bilgisi çok iyiydi. Etrükslere kadar Türklerle İtalyanların benzerliğinden konuştuk. En çok florensalıların Türklere benzedeğini söyledi.

13. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Venedik te villlada bize mangal partisi yapıldı. Ücret teklif ettim kabul etmediler.
  14. A

Bir Ayda Avrupa Turu

kendin doldurduktan sonra içeride kasaya kredi kartı veya nakit ödeme yapılıyor. Şehir içinde sadece kredi kartıyla otamatik ödemeler de var.
  15. A

Bir Ayda Avrupa Turu

İtalya dan itibaren benzin ikmali bu şekilde.

16. A

Bir Ayda Avrupa Turu

lubyana dan istikamet venedik 240 km. Venedikte Banliyö istasyonuna yakın bahçeli bir villada konakladık. 10 DK Vıenedik merkezdesiniz. Bir oda bize aitti. Adres Via frassinelli 155olmo, veneto 30030. Fiyat 112,48 Türk Lirası.
  17. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Airbnb kaldığım yerleri fiyatları ile kayıt etmiş. Adres ve fiyatları paylaşacağım. 2017 mayıs.
  18. A

Bir Ayda Avrupa Turu

lubyana da temiz bir motelde bir gece konakladık. İki kişilik oda banyo ortak 30 euro. Fotolarda şu an problem var motel hariç paylaşamadım.

19. A

Bir Ayda Avrupa Turu

Mostardan slovenya başkenti lubyana ya yola çıktık. Fazla zamanımız olmadığı için Zagrep te sadece görmek maksadıyla yemek molası verdikten sonra lubyana devam ettik.
  20. A

Bir Ayda Avrupa Turu

booking otel fiyatları olduğu için çok pahalıya geliyor. Yazdığım sistem Avrupa da çok yaygın ve emniyetli. Her evin temizlikten ilgisine kadar sistemde puanlaması var. İyi puan almak için de ilgi gösterdiklerini ve sıcak davrandıklarını tahmin ediyorum. Biz de bu kadar memnun kalacağımızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri