Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Kovada Gölü, Yazılı Kanyon Kamp Faaliyeti (19-20 Mayıs 2012)
tüm gezenbilir üyelerine keyifli gezi dilerim.. arkadaşlar Isparta da yaşayan ve hemen hemen her hatfa gezi programınızda olan yerlerde çeşitli nedenlerle kamp yapmaktayım... ancak bu hafta size yakınbir bölgede...
kutuda hiç bir şekilde delik v.b. bulunmamaktadır. kendi aracım için yedek olarak almıştım ama gerek kalmadı.. fiyat:75 TL Bekir NAYIR ---- 0 532 5172496
Ynt: ZJ LASTİK ?
235/85/16 yı takamazsın yükseltmesiz. kaldı ki bu lastik çok incedir. kalın istiyorum diyorsun... yukarıda verilen linke bi zahmet girde ebatlara bi bak...
elimde ön koruma demiri ve yan basamak var. fotoğraflarını koyuyorum...en çok para verene satılık....bu yüzden fiyat vermiyorum.. maksat depo boşalsın....
sıfır kutusunda hiç açılmamış xj ve zj lere uygun Rough Country direksiyon amortisörü... fiyat 120 TL....0532 517 24 96 bekir.. (fotoğraflar gece çekildiği için tam net çıkmamış)
Ynt: Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee
belki şimdiye kadar yapmışsınızdır ama uyarayım... konun başında şaft demişsiniz. şaftı mutlaka mafsallıya çevirin. ayrıca kitinizde ön track bar aparatı çıkmaz ona da bir çözüm bulun. ya ayarlı trcak bar alın yada braket yaptırın...