Arama sonuçlarınız

1. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün Olaylar 1605 - Lala Mehmet Paşa komutasındaki Osmanlı ordusu, Estergon Kalesi'ne girdi. 1889 - Thomas Edison ilk hareketli resim gösterimini gerçekleştirdi. 1907 - İstanbul'da ilk otomobil Beyoğlu'nda görüldü. 1908 - Avusturya-Macaristan İmparatorluğu, Osmanlı...

2. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 27 eylül cumartesi Olaylar 1529 - Kanuni Sultan Süleyman komutasındaki Osmanlı ordusu Viyana'yı kuşatmaya aldı. 1568 - Barbaros Hayrettin Paşa komutasında Osmanlı donanması, 463 yıl önce, Cenevizli Amiral Andrea Doria'nın donanması ile Preveze'de karşılaştı. 1922 -...
  3. behicefe

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... cağaloğlu

4. behicefe

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Kompact laminat (mobilyacıyım ya konu ne zaman gelecek diye bekliyordum)
  5. behicefe

Deretepe Dağcılık Şeker Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (2 - 5 Ekim 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık Şeker Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008) Detayları Kaz dağlarında da görüşürüz zaten Zerrin. Sağol

6. behicefe

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Kelebek ağacı (akçaagaç)

7. behicefe

Ynt: Deretepe Dağcılık Şeker Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008) Sağol zerrin kolumada tansiyon aleti taktılar. Kayıta yapıyor. 24 saatlik arkadaşım. Bu gün şeker ölçüm cihazımıda alacağım. diyette dediğim gibi bayramdan sonra ::)
  8. behicefe

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Zerrin Bu sefer çok iyi bir yolculuk olacak. eminim. Öyl otobüslerde tanımadığın kişilerle konuşamadan gidiyordum. Bu sefer arkadaşımın arabasıyla gezerek gideceğiz.
  9. behicefe

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Aslında böyle bir koz olsa kullanmak mümkün dü. :-\ Şimdi bile kelimeleri seçerek kullanıyorum. çünkü o geldiğinde bende kalmadı. ve üstelik ben bayramın 2. gecesi onun evindekalacağım. Sabah oradan gideceğiz. Sözüm odur ki Medaratörüm diye söylemiyorum...

10. behicefe

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... F1 (bu arada ilk gece yarışı yapılacak)

11. behicefe

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatih'im sağol. Yarın yolculuk var memlekete son gün ya eksik varmı diye kontrol ediyorum. Bayramda Aydın ve İzmir'de olacağım oradanda Kaz Dağları. Kontrol etmek lazım çünkü Murat fahiş fiatlara olmayan malzemeleri kiralayacakmış. Bende öyle bir intiba...
  12. behicefe

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Arap atı (sabahtan böyle yazmaya başlayınca devamı geliyor. konuyu değiştireyim malum ramazan Fatih ;) )

13. behicefe

Türk Dil Bayramı

Ynt: Türk Dil Bayramı Türk Tarih Kurumu, Türk tarihinin ilk kaynaklardan araştırılması amacıyla Atatürk’ün direktifiyle 1931 yılında kurulan araştırma kurumudur. 21 Eylül 1940 gün ve 2/14556 sayılı Bakanlar Kurulu kararnamesiyle kamu yararına çalışan dernekler arasına alınan Türk Tarih Kurumu...
  14. behicefe

Türk Dil Bayramı

TÜRK DİL BAYRAMI (26 Eylül) İstanbul’da Dolmabahçe Sarayında toplanan Birinci Türk Dil Kurultayının açılış günü olan 26 Eylül, Dil Bayramı olarak kutlanmaktadır. Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli kültür kurumlarından biri olan Türk Dil Kurumu 69 yıl önce, 12 Temmuz 1932′de kurulmuştu...
  15. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 26 eylül cuma Olaylar 1364 - 11.000 kişilik Osmanlı Ordusu ile 20.000 kişilik Haçlı Ordusu Sırpsındığı Savaşı'nda karşılaştı. 1930 - Adana'da Ahali Cumhuriyet Fırkası kuruldu. 1932 - Türk Dil Kurultayı toplandı. Yüzyıllar boyunca Türk diline giren yabancı kelimeler...

16. behicefe

Kadir Gecesi

Kur'an Ayetlerinin indirilmeye başlandığı, Hz. Muhammed'e Peygamberilk bahşedildiği Ramazan ayının 27. gecesi olan Kadir Gecesi gezenbilir ailesine ve tüm islam alemine mübarek olsun.
  17. behicefe

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar 8)
  18. behicefe

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Sütaş çiftliği ::)

19. behicefe

Ynt: Deretepe Dağcılık Şeker Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008) Zerrin bugün doktora gittim. bazı marazlar çıktı. Bunları kamptada konuşuruz. bana telkinlerinden biriside diyet yapmamdı. Ama bu konuyu şiddetle pretosto ettim en azından bayram dönüşüme kadar. Yiyebildiğim kâr. ;D...
  20. behicefe

Arkadaşımız Murat Öz' ün (TezzMertek) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Murat Öz' ün (TezzMertek) Doğum Günü Kutlu Olsun Sevgili arkadaşım Murat (Tezmertek) doğum gününü kutlar sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim. İyiki varsın ve iyiki seni tanıdım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri