Arama sonuçlarınız

1. milimadami

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Tekrar merhaba. Bu gün aracın altını ve motorunu yıkattım. Motor yıkama sırasında krank sensörünün jakına su kaçırmışız. Sorunun nerden olduğunu çözene kadar bir kaç saat motor bana baktı ben motora[emoji23] çözdük çok şükür. Yıkamadan sonra 4. Levent auto Wash Mustafa ağabey ön farlarımızı...

2. milimadami

2.el Freecamping Arac Ustu Cadir

Fotoğraf görebilir miyiz ?
  3. milimadami

Kesinlikle ;)

4. milimadami

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Arabanın değişim aşamalarını'da bu konu üzerinde yayınlamak istiyorum. Çok istedik, oldu! Belki çok isteyen birilerine vesile oluruz... Aracın alım aşamasında sürekli olarak görüşlerine başvurduğum Erdinç Ağabey (DerinDerin), low2 Garage Sahibi Ustam...

5. milimadami

Hadi bize hayırlı olsun... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. milimadami

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Sanırım biz de ilki yaşayanlardan olacağız... [emoji5] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. milimadami

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Sanıyorum bu araç için açılan en faydalı konulardan biri oldu. Teşekkürlerimi iletiyorum Süleyman Ağabey Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. milimadami

Satılık Discovery 2 Td5-es 2003

Alper bey araç aldınız mı çok merak ettim bir çok konuya numaranızı bıraktınız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9. milimadami

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Yeni onarım Yok mu ? Hevesle bekliyorum :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. milimadami

Bu yazdığın değişimler ortalama ne kadar bir bütçe gerektiriyor erdinç abi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. milimadami

Erdinç ağabey 1 tane bile 2004 disco ilanı görmedim. (Td5) zehri alan satmıyor herhalde [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12. milimadami

Satılık - Takaslı 2003 Grand Cherokee Overland 2.7 Crd

Aracınız çok güzelmiş. Hayırlı satışlar diliyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. milimadami

[emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. milimadami

Sevgili tenekekutu. İlgine teşekkür ederim. Öncelikle ben bahsettiğiniz vinç kilit vb uygulamar beni çok çekmiyor. Aradığım özellikler bunlar değil. O masrafları yapmış offroad aracı aramıyorum. Ancak asfalt jipçiği de aramıyorum. Şu an 12. Aracıma biniyorum, araç nasıl alınır, kime gösterilir...

15. milimadami

Hastasıyım kendi işini kendi gören insanların... alalım makineyi tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. Sevgiler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  16. milimadami

Umut ağabey; Senin araç ve araca olan ilgini her mesajı okuyarak takip ettim. Deşiğine katılıyorum. Bu tip araçlarda hasar kaydından ziyade, güvenilir ustanın takdirine bakmak gerektiğini düşünüyorum. Kafamda bir iki alternatif var değerlendiriyorum. Bizim tek aracımız bu olacak. Daha önce iki...
  17. milimadami

Dedender ı da çok beğeniyorum ancak bana daha çok ilgi ister gibi geliyor. Defender a ayıracak yeterli sanayi vaktim olmayabilir. Birde çoluk çocuk kullanacağız biraz da konfor arıyoruz. Disco daha cazip gibi [emoji5] sevgiyle kalın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

18. milimadami

Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  19. milimadami

İnşallah. Tek temennim o. Saçma sağan bi araç alıp hevesim kaçsın istemiyorum [emoji5] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri