Arama sonuçlarınız

1. milimadami

Discovery 2 Almak Istiyorum.

600 tl tuttu. Güzel oldu... [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. milimadami

direksiyonumuzu kaplattık. Direksiyon kaplama deyip geçmeyin 6 saat sürüyor... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. milimadami

Merhaba; Discovery 2 için parça imalatınız var mı ?

Merhaba; Discovery 2 için parça imalatınız var mı ?

4. milimadami

Aracımın direksiyonunu da orijinal deri kaplatmaya karar verdim. İşlem. Başladı Bu gün Britpart 4x4 sis farlarımı da takacağım. (4 adet) Ayrıca yetişirse yan basamaklar monte edilecek. Hepsini bitince paylaşacağım. Ön tampon koruması var takoz şeklinde, onlardan arıyorum. Ayrıca ön ve...
  5. milimadami

Teşekkür ederim, sağolun. Satılığa çıkardığı Demir tampon için telefonda görüştüğüm Barış Ağabey, Benim olduğumu bilmeden bana Disco 2 orijinal yan basamaklarını hediye etti :) Garip bir yakınlık var Disco sahiplerinin arasında. Kim olduğunun önemi yok, discosu olsun yeter hediyeye layık...

6. milimadami

Çamurun ve kumun halkı verilmiştir! [emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. milimadami

Geçtiğimiz hafta sonu iğneada dolaylarında kamp yaptım. Longoza girdim. Sulardan geçtim. Çok eğlendik... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. milimadami

Arabayı alma Amacım dağ bayır çamur. Ama Ben kirletmek istiyorum [emoji4]içime sine sine... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. milimadami

Ben temizliyim de, çamurlanırsa ben yaptım derim... [emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. milimadami

Parlamazsa para Yok [emoji6] detaylı temizlik bitmek üzere. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. milimadami

Memnun kaldım açıkçası. Memnun kalmadığım bir işlem olursa onu da paylaşırım. Şu ana kadar her şey yolunda... bu gün detaylı temizlikten alacağım aracı. Tepeden tırnağa temizleniyor... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. milimadami

Parçaların orijinal deri ile değişimi için 1000 tl ödedim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. milimadami

Tam istediğim gibi oldu diyebilirim. Yeni Halleri:
  14. milimadami

Koltuk Döşemeleri aracı daha ilk gördüğümde gözüme takılan eksi yönlerdendi. Bu tip bir araca biniyorsanız soğumanız için sebep bırakmamanız gerekir diyenlerdenim. Bu aksaklığı da hasarlı deri parçaları değiştirerek giderdik. Kapılarda ki alkantra parçaları da yeniledik. Press ile...
  15. milimadami

40 45 bin e temiz bir disco bulursanız hiç kaçırmayın... virüs yayılıyor :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. milimadami

16" Stepne Için Jant Ve Bfg Lastik Arıyorum.

Merhaba; Stepne için 1 Adet Jant ve Lastik ihtiyacım bulunmaktadır. Jant tipini resimde görebilirsiniz. Lastiklerim BFG AT. Şimdiden teşekkür ederim.
  17. milimadami

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] geçmiş olsun. Arabayı ararsınız, inşallah bulursunuz, sonra alırsınız, arayış bitmez. Parça ararsınız, aksesuar ararsınız, beraber gezecek disco ararsınız [emoji6] hoş geldin... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

18. milimadami

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Eğer tek araç gitmezsek bende seve seve götürürüm Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  19. milimadami

Yıkama esnasından bir fotoğraf... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri