Arama sonuçlarınız

1. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Türker Bey espiri yapıyorum. Sizin böyle canı gönülden uğraşmanız gerçekten çok değerli, çok güzel bir şey yapıyorsunuz. bU ÖRNEK DAVRANIŞINIZDAN DOLAYI KUTLUYORUM SİZİ. Benim aciliyetim yok, telsizim var araçta, bir adet de fazla telsiz var, eğer anten...

2. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Hani benim antenim nerde, hani benim gençliğimmmmmmmmmmmmmm............. :D :D :D Türker Bey, hala anten bekliyorum....
  3. sertem41

Disco 2 port bagaj ve sisler takıldı...

Ynt: Disco 2 port bagaj ve sisler takıldı... takip

4. sertem41

Ah Şu Kadınlar...............

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Kim yapmış bu benzetmeyi bilmiyorum ama fena bir benzetmiş. ;D ;D ;D ;D ''Erkek, bluetooth gibidir: Yanındayken bağlıdır, uzaklaşınca yeni aygıt arar. Kadın, wireless gibidir: Hepsini görür, en güçlüsüne bağlanır!''
  5. sertem41

kelepir vinç

Ynt: kelepir vinç Haklısınız bende belki dedim, bunu derken de hani makara falan kullanılırsa diye düşündüm am öyle bile olsa fiyat yine mantıklı gelmedi bana. Selamlar.

6. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Unutmadığına sevindim en azından, nasılsa sen de burdasın bende burdayım, bir gün elbet olur :). Kolay gelsin.

7. sertem41

kelepir vinç

Ynt: kelepir vinç Çok haklısınız, küçük araçlar içinde uygun olabilir, Lada, suzukiler için olabilir. Oda belki...
  8. sertem41

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KISA 4X4 VASITA REHBERİ

Ynt: YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KISA 4X4 VASITA REHBERİ Evet öyle, yani her ikisi de, malum araçlar devasa, çekici olarak ta kullanılabiliyor, konvoylarda öncü yada artı olarak da görev alınabiliyor, bazen gerçekten karşı tarafın dikkatini çekmek gerebiliyor. Varsa başka sebepleri diğer...
  9. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Barış kardeşim hayırlı olsun.

10. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Türker Bey merhaba, Umarım hatırlarsınız, bana da bir anten sözünüz vardı, CB anten.

11. sertem41

Ynt: YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KISA 4X4 VASITA REHBERİ Hepimizin öğrenceği çok şey var dostum, zamanla öğreniriz.
  12. sertem41

Motorize Afet Tatbikatı

Ynt: Motorize Afet Tatbikatı Taman dostum bişi demedim de, yayın akış saatini de söylesen.. :D :D :D

13. sertem41

Ynt: YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KISA 4X4 VASITA REHBERİ Araçlarına koyan arkadaşların vardır kendilerine göre sebepleri. Geçenlerde Bolu tarafından gelirken, Bolu Dağı Tünelinde Hasan Mutlucan dan türküler çaldık, bütün kamyoncular kornayla selam verdiler. :D :D :D Umut arakadaşım sağolsun, onu...
  14. sertem41

Ynt: YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KISA 4X4 VASITA REHBERİ Telsizi olmayan arkadaşlarla da kolay irtibat sağlanabiliyor, uyarılarda bulunabiliyorsunuz.
  15. sertem41

Mıknatıslı Araç Üstü Telsiz Anteni

Ynt: Mıknatıslı Araç Üstü Telsiz Anteni Şakamı yapıyorsun arkadaşım sen, 8. ayda burada olacaksan hangi aydayız farkında değilsin galiba, insanlar 4 ay seni mi bekleyecek burada? ::) ::) Birde yeni farkettim, ilan 2010 aralıkta verilmiş, ölme eşeğim ölme.

16. sertem41

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Bence de Tarık, hiç hoş değil. Yavuz arkadaşıma bende katılıyorum, Altimetreye tav olma.
  17. sertem41

Motorize Afet Tatbikatı

Ynt: Motorize Afet Tatbikatı Ya Umut, kardeşim sen bu başlığı dizi gibi yaptın, takip ediyoruz fakat yeni bölüm ne zaman gelecek diye merak ediyoruz. Bari haftanın günlerini ve saatlerini bildirde heyacanla bekleyelim. :D :D :D :D
  18. sertem41

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) İranda ki ÇAKMA LAND değil mi bu ya... ;D ;D ;D KAMAZ

19. sertem41

Ah Şu Kadınlar...............

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Olsun hafif kinayelerde eğlenceli olurdu, forumda biraz eğlencede lazım. Kolay gelsin.
  20. sertem41

Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

Üzerindeki gibi mi Volkan? Parçalardan bir kombinasyon yaparsan daha iyi anlaşılır bence.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri