Arama sonuçlarınız

1. Aykut Karabulut

Ortiz Karavan Alınır Mı?

Öncelikle teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İç dizayn konusunda 5.25 karavanın tasarımına sağdık kaldık, bizim için önemli olan ve kış aylarında karavanı kullanacağımız düşüncesi ile ısıtma konusunda ilaveler yaptırdık, webasto dizel ile çalışan 12 vlt ısıcıdan üç noktadan üfleyen bir...

2. Aykut Karabulut

Karavan Ile Zorluklar

Bakalım 5.25 Ortiz karavanımız ile trafiğe çıktığımızda göreceğiz, 1.6 Dizel manuel linea 290 tork araçımız ile dağ tepe bağ bayır nasıl yol alacağız. Deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
  3. Aykut Karabulut

Yolun Başındayım...

Olabilir her fikre ve öneriye açığız, sözünüz ettiğiniz Power Pack konusunu araştıracağım. İkinci bir akü bana da mantıklı geliyor, bu konuyu üretici firma ile mevcut yapılan sistemi kullanmamı eksikleri veya sıkıntıları konusunda daha sonrada görüş alış verişi yaparak beraber çözüm yolları...

4. Aykut Karabulut

Yolun Başındayım...

Selamlar hayırlı olsun, Ortiz Karavan ile bir görüşün derim size montaj konusunda yardımcı olurlar..

5. Aykut Karabulut

Yolun Başındayım...

Teşekkürler bu konudaki aydınlatmanız için, bu konularda acemiyiz bizim ihtayacımız olan standartlara göre böyle bir alernatif enerji yaratmak adına jeneratör olayını da gündemimize getirdik. Karavanı daha çok iş amaçlı kullanacağız seyahatlerimiz zaman zaman bir hafta ve üzerinde oluyor, Eşim...
  6. Aykut Karabulut

Yolun Başındayım...

Teşekkürler aydınlatmanız bu konularda acemiyiz bizim ihtayacımız olan standartlara göre böyle bir alernatif enerji yaratmak adına jeneratör olayını da gündemimize getirdik. Karavanı daha çok iş amaçlı kullanacağız seyahatlerimiz zaman zaman bir hafta ve üzerinde oluyor, Eşim grafiker olduğu...
  7. Aykut Karabulut

Yolun Başındayım...

Selamlar bende İzmir'den katılıyorum siteye,6m Saly karavanı sayfasından biraz inceledim, görsel olarak göz dolduruyor. Sizin sorununuz ısınma ve 12 vt elektrik üretme sanırım bende yeni karavan hayatına başlayacağım için size bizim yapım aşamasındaki karavandan söz edeyim. 3 panel güneş enerji...

8. Aykut Karabulut

Ortiz Karavan Alınır Mı?

Selamlar iyi geceler, bugün karavan dünyasına adım atacak sözleşmemizi Ortiz karavan ile yaptık her iki taraf içinde hayırlı, uğurlu olsun. Gezi ve tatil dışında iş amaçlı da kullanmayı planladığımız karavan için Metin beyle uzun ve yararlı olacağına inandığım bir çok görüşme yaptık, bu...

9. Aykut Karabulut

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar öncelikle aranıza katılmaktan ve yeni bir karavan tutkunu olarak sizlerle tanışmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Adım Aykut soyadım Karabulut İzmir'de ikamet etmekteyim. Reklam Ajansımızı eşimle birlikte yürütmekteyiz. İşimiz gereği çok seyahat ettiğimizden dolayı karavan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri