Arama sonuçlarınız

1. Aykut Karabulut

Ortiz 5.25 Classic Karavanımızı Aldık.

Balıkesirden selamlar sevgiler iş seyahatimiz nedeniyle 3 gündür buradayım.. D-max Ortiz karavan ikilisinin bu üç günlük seyahatlerini sizlere İzmir’e döndüğümde aktaracağım.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Aykut Karabulut

Ortiz 5.25 Classic Karavanımızı Aldık.

Öncelikle Ortiz karavanınız hayırlı olsun, kazasız, belasız ve arızasız kullanımlar dilerim. Bizde yaklaşık 3 ay önce 5.25 Ortiz karavan aldık, donanımlarından dolayı yaklaşık 1650 kg ağırlığı olacağını Metin beyden öğrendik, iş amaçlı olarak da kullanacağımız karavanımız için hem ducado 2.5...
  3. Aykut Karabulut

D-max 4*4 Kamuflaj

Teşekkürler, trafik belge konusunda perşembe günü tüvtürk e girecek araç tesbit muayene için eskiden tesbit için randevu almadan gidip işlemleri ücretsiz yaptırabiliyorken 01 şubat 2018 den itibaren gm ve eem dolmasada yaptırma zorunluluğu getirmişler o yüzden genel muayene ve ekzoz muayene...

4. Aykut Karabulut

D-max 4*4 Kamuflaj

5. Aykut Karabulut

D-max 4*4 Kamuflaj

6. Aykut Karabulut

D-max 4*4 Kamuflaj

Selamlar yaklaşık 2 ay önce 5.25 ortiz karavan aldım. Donanımlardan dolayı bir hayli ağırlaşan ortiz karavanı 1.6 motor linea araba ile çekme düşüncemiz yaptığımız bir kaç deneme seyahat sonunda biraz zor olacağı izlenimi uyandırdı bende. 70 km üstüne çıktığımızda özellikle yokuş aşağı inişlerde...

7. Aykut Karabulut

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Karavanda son durum ne uzun bir süredir bilgi alamadık..

8. Aykut Karabulut

Yeni D-max Ile Ortiz 5.25 Karavan Yaşamı

Yeni aldığım d-max 4*4 aracıma ufak tefek değişiklikler yaptım sizlerle paylaşmak istedim. Maşallahınızı esgirgemeyiniz.

9. Aykut Karabulut

Çekme Karavan Şehirlerarası Nakliye Hk.

Öncelikle karavanınız hayırlı olsun, karavanı nerede yaptırdınız, bazı karavan imalatı yapan şirketler karavanları istenen yere götürüyor diye biliyorum.
  10. Aykut Karabulut

Teşekkür..:smiley:

11. Aykut Karabulut

Selamlar yaklaşık 2 ay önce 5.25 ortiz karavan aldım. Donanımlardan dolayı bir hayli ağırlaşan ortiz karavanı 1.6 motor linea araba ile çekme düşüncemiz yaptığımız bir kaç deneme seyahat sonunda biraz zor olacağı izlenimi uyandırdı bende. 70 km üstüne çıktığımızda özellikle yokuş aşağı inişlerde...
  12. Aykut Karabulut

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Selamlar yaklaşık 2 ay önce 5.25 ortiz karavan aldım. Donanımlardan dolayı bir hayli ağırlaşan ortiz karavanı 1.6 motor linea araba ile çekme düşüncemiz yaptığımız bir kaç deneme seyahat sonunda biraz zor olacağı izlenimi uyandırdı bende. 70 km üstüne çıktığımızda özellikle yokuş aşağı...
  13. Aykut Karabulut

Karavan

Hayırlı olsun, gelişmeleri bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz..:smiley:

14. Aykut Karabulut

Tabi seve seve gelirim görmeye haberleşiriz.
  15. Aykut Karabulut

Merakla ve sabırsızlıkla sizin karavanınızı bekliyorum. Elinize, emeğinize sağlık..:smiley:
  16. Aykut Karabulut

Foça Ingiliz Burnu Hakkında

Burunda öyle camping hizmetleri veren bir yer yok burası halka açık piknik alanı güzel yanı denize sıfır bir konumda karavanınızı koyup gündüz ve gecenin keyfini çıkarıyorsunuz. Foca'da camping yerleri var İngiliz burnunun ilerisinde Eski Foca'dan yeni Foça'ya giden yol üzerinde karavanlar için...

17. Aykut Karabulut

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. Aykut Karabulut

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Bu haftasonunu abant ve gölcük geçirdik[emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri