Arama sonuçlarınız

1. chaos_54

2.elkaravan.com Yayında

Reklam üyeğiliği gibi olmuş :D Hayırlı olsun.

2. chaos_54

Motokaravan Ruhsat Çıkarma

iveco Daily Panelvandan karavana dönüşümü, geçen hafta yaptırdım. Reklam olurmu bilmiyorum ama TYM proje mühendislikte yaptırdım. Muayeneye girdim, metreyi alıp incelemiyorlar. Randevu alıp ruhsatımı da çıkardım herhangi bir sorun olmadı.
  3. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Benimde yarı tarafım Düzce dir :) Malzemeler için çoğunun isimlerini hatırlamıyorum, siteden ve piyasada ulaşabileceklerimden yola çıktım. Bulamadığnız malzemeler için yönlendiririm bulduklarınız için de siz fiyatları toparlayın az çok hukukum olduğu için indirim almaya çalışırız. Malzeme...

4. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Kesinlikle kendi yaptığınız birşeyle gezmek baska. Kullandıkça geliştirmek herseyini bildiğiniz için daha kolay oluyor. Özellikle firmalar bazen kolaya kaçmak için sizin yapmayacağınız işleri yapabiliyor. Örneğin wc kısmı ivecolarda dikkat edilecek husus bence. Karavan yapan bir firma kasetli wc...
  5. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Bu işler yavaş ilerliyor kendimiz yapınca hala tamamlamaya çalışıyorum, az kaldı ama inşallah tamamen bitecek :)

6. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Birde kullanacağınız malzeme ısıya dayanıklı olsun. Aracınızda allah korusun bir hasar olursa dışarıdan kaynak vs yaparken tüm aracı tutuşturabilirsiniz. Ben bizzat aldığım malzemeyi oksijen kaynağıyla test ettim :). Problem yok. Kullandığım malzemeyi, stüdyoların vb yerlerin yalıtımını yapan...

7. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Taş yünü veya cam yünü sağlık açısından ve uygulama açısından daha zor geldi bana. Kullandığım malzeme de sıkıntı yok. Tavsiye ederim.
  8. chaos_54

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Bizde çok memnun olduk. Esimin ve ablamın da selamı var. Çıkışımız biraz alalacele oldu kusurumuza bakmayın. Vedalaşamadık kimseyle. Aracımızı çıkartmak için sağolsun çok uğraştılar çıkınca da birdaha dönemedik. Herşey için çok sağolun.

9. chaos_54

En küçük kampçımızdan selamlar :) güzel bir organizasyondu. Herkese teşekkürler.

10. chaos_54

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Selamlar, ilgiyle takip ediyorum. Aynı aşamalardan bende geçtim ve geçmeye devam ediyorum. Tasarımınız da gayet hoş olmuş. Tavsiye olarak yolculuk esnasında arkada oturacak kişilerle iletişim için interkom tarzı bir sistem geliştirmeniz. Uzun yolculuklarda sohbet iyi geliyor. Aracınızda...
  11. chaos_54

2011 Iveco Daily 35c15 17m³ Panelvan Hakk.

2500 cc de iveco ve fiat-citroen-peugeot aynı motoru kullanıyor diye biliyorum. 3000 cc olan benim aracımda triger kayışı yerine zincir mevcut. Servisim önerdiği için zincirli olan modeli aldım. Sprinter ve volt da güzeldir. Bence motor konusunda kötü geçmişli araba değilse, saydığınız...

12. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Evet depoyu şaseye sabitlemek için ve olabildiğince yukarıya kaldırabilmek için bu şekilde yaptık. Okadar ölçü alarak yapmamıza rağmen 2-3 kez söktük, kesip birdaha kaynattık. Son hali bu şekilde. Gayet memnunum plastik ve aşağıdan aşırı sarkan bir depo olmadı. Yandan yaklasık 5-6 cm gözüküyor.
  13. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Teşekkür ederim. O çıkıntı beni çok rahatsız etmedi ama tamamen de bitmedi. Alüminyumdan bir çıta dönülecek oralara. Yavaş yavaş tamamladığım için bazı yerleri kötü gözükebiliyor.
  14. chaos_54

Kamp gününe doğru istanbul için bir saat belirleyelim. Whatsup grubu kurulmuş gerçi ama genede burdan duyurup mehmetçik vakfı opet den birlikte devam edelim. Bilgilendirme için teşekkürler. İnşallah güzel bir organizasyon olacağa benziyor.

15. chaos_54

1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli 2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli 3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli 4.Ahmet yaman karadeniz ereğli 5.Mert ekici karadeniz ereğli 6.Selahattin mukyen istanbul 7.Cengiz-Şebnem yıldırım istanbul 8.Erdinç çelik (+2 kişi) istanbul 9.Emir Aşkın Güvendi Gölcük 10.Alkım...
  16. chaos_54

Bende eşim ve ufak kızım ile birlikte, istanbuldan karavanımla gelmek istiyorum. Kar lastiklerim var kartepede yoğun yağışta sıkıntı olmadı fakat biraz eski kar lastiklerim zincirim de yok. Kalabalık olup birbirimize yardım ederiz düşüncesiyle gelelim diyoruz. Bu arda 2 adet amatör telsizim...
  17. chaos_54

Bende Eylül'de Erdek'te üşüdüm hocam. Hemen ısıtıcı taktırdım. Çadırda kalacak gibi ne olur ne olmaz uyku tulumu, battaniye yorgan vs bolca al bence.

18. chaos_54

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Takipteyim ve destekliyorum. Diğer herseyi sizler yazmısınız. Dava süreci insallah başlar.
  19. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Cidden ısıtıcı çok iyi oluyor. Kartepede okadar soğuk ve karın içinde olmamıza rağmen terledik :D güzel bir gezi oldu. Karavanı çekmeyi unutmuşuz ama yoldan birkaç kare paylasayım dedim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri