Arama sonuçlarınız

1. OR

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Teşekkürler Tuğrul Bey Sanırım KMZ formatında (Garmin için) kayıt yapıldığında, KMZ dosyasının içine 100 jpeg, herbir jpeg büyüklüğü 1024x1024 ve 3Mb gibi sınırlar var. Bu verileri bir kez daha doğruladıktan sonra tekrar...

2. OR

Google Map: Türkiye Topo Haritası

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Bu arada ''Google Terrain Map'' te oldukça büyük bir alanı bilgisayarıma indirmeyi becerdim (maximum zoom'da 6000x6000). Dosyanın büyüklüğü yaklaşık 60 MB. Offline olarak kullanabiliyorsunuz ancak bir işe yarar mı bilmiyorum. Google Map Saver denen program...
  3. OR

Almanya'dan Navigasyon Aleti

Ynt: Almanya'dan Navigasyon Aleti Sanırım araç navigasyon cihazı arıyorsunuz. Bu konuda da malesef pek fikrim yok çünkü arabamda iphone kullanıyorum. Outdoor GPS cihazı sorarsanız ben Garmin öneririm. Orhan

4. OR

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri Çok yararlı ve hoş bir site :) http://www.gezenbilir.com/
  5. OR

Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Rota ve konaklama yerlerinizi bizimle paylaşabilir misiniz? Teşekkürler Orhan

6. OR

1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? Arkadaşlar baştan sona yazılanları okudum. Yazılanlardan böyle bir haritanın olup olmadığını anlayamadım. Sanal bir haritadır dolaşıp duruyor. Kullanan oldu mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler Orhan

7. OR

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Dün gece defalarca bu yolu denedim ve hiçbirinde işe yarar bir sonuç alamadım. Bu işi başarabilen var mı? Teşekkürler Orhan
  8. OR

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Bayramda epey arkadaş orada olacak sanırım. Ben de bu bayramda kimden harçlık alacaz, kimlere harçlık verecez, el öpecek veya öptürecek adam bulamam diye endişeleniyordum. Boşunaymış. ;D Orhan
  9. OR

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Teşekkürler Erdem bey Önerilerinizi dikkate alacağım. Laşet Hotele uğrayınca Hülya hanıma selamlarınızı iletirim. Kurt, tilki, soğuk, yağmur meselesine gelince ben onlardan çok da tedirgin olmadım açıkçası. Esas tedirginliğim "eşinizle dışarıda çadırda...

10. OR

Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Haklısınız, benim gibi "soft dağcı ve doğacılar" için iPhone yeterli destek sağlar sanırım. :)

11. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Erkan bey iPhone kullanıyorsanız bu ekstra ürünlerin size toplam maliyeti yaklaşık 100 dolar (Amazon.com fiyatları tabi). iPhone yoksa size pahalıya patlar. iPhone fiyatlarına bakmak lazım. Orhan
  12. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Ben teşekkür ederim Cem bey. Ama yine de iPhone'un bu amaçla kullanıldığında bazı kısıtlılıklarının olduğunu bilmekte yarar var. Dikkat etmeniz gereken temel sorun cihazın ısınması. iPhone için kullanılan aplikasyonlarda da zaman zaman sorunlar olabilir...

13. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Alternatif bir önerim daha var: Bildiğiniz gibi iPhone oldukça pahalı bir alet. Oysa iPod touch daha ucuz bir cihaz. iPod Touch 8GB olanı Amazon.com'da ~ $180...
  14. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Ben yurtışından bir arkadaşım vasıtasıyla cihazımı getirtmiştim. Bir sorunla karşılaşmadım. Daha doğrusu böyle bir şey olduğundan haberim yok.
  15. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Merhaba Öncelikle 60cx alacaksanız Amazon.com'daki fiyatının 292 dolar olduğunu söylemeliyim (http://www.amazon.com/Garmin-GPS-60CSx-Handheld-Navigator/dp/B000CSOXTO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1282555378&sr=8-1). Bir arkadaşınıza getirtebilir...

16. OR

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Ben bugün bu yolu denedim. Garmin cihazım için "Google Terrain Map" seçip 7-15 zoom arası ayarladım ve KMZ formatında kayıt ettim. Seçtiğim bölge Doğu Karadeniz bölgesi idi. İşlem bitiikten sonra yaklaşık 3.5 Mb'lık bir KMZ...
  17. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Merhaba Cihat Bey Asisted GPS hakkındaki bilgi için teşekkürler. Bunu bilmiyordum. Arabamın ön kısmındaki gözlere Phone'u koyduğumda rahatlıkla navigasyon yapabiliyorum (iGO ile). Oysa Garmin aynı yerde iken uyduları görmüyordu. Nedeni bu bahsettiğiniz...
  18. OR

Google Map: Türkiye Topo Haritası

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Update 2: Halen Başarsoft ve Baytekin firmalarından bir yanıt alamdım. Buradan umudu kestim diyebilirim. Zaten iyi bir topomap olsaydı buradaki arkadaşların (özellikle Reha Bey'in) mutlaka haberi olurdu diye düşünüyorum. Ben bu soruna alternatif bir...

19. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Haklısınız ancak sağladığı avantajlar yanında bunlara katlanılabilir diye düşünüyorum. Kullanım kolaylığı nedeniyle aynı iş Garmin'e göre çok daha kısa sürede yapılabiliyor. Ekranlar arası gezinti çok kolay, GPS aplikasyonları açıkken müzik...
  20. OR

Ynt: Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone Bunlarda son MotionX harita görüntüleri.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri