Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yeni karavanımı yaptırdım.Demir karavan firması söz verdikleri zaman da tam istediğim gibi ve kaliteli bir işçilikle karavanımı teslim ettiler.Ruhast işlemlerimde sorunsuz bitti.Şimdi yollara çıkmak hazırlıklar yaılıyor.Tavsiye ederim,görmenizde fayda var.
08.08.2015 tarihinde çok güzel,kaliteli ve özenle yaptıkları çalışma sonunda karavanımı DEMİR KARAVAN2dan teslim aldım.Kendilerine gösterdikleri güleryüz ve çalışmadan dolayı teşekkür ederim.Başarılar dilerim.
Yeni yaptırdıgım motokaravanımda kullanmak için NAVİGASYON önerilerinizi bekliyorum.Yurtiçi ve yurtdışı kullanacagim.Hangi yazılım daha kullanışlı.Tüm Avrupa ülkelerinde kullanak için öneri,tavsiye ve teçrubeleriniz bekliyorum.....
Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.
Yalıtım için kullanılan taş yünü.Tüm ahşap malzeme kavak kontra kaplama.Mobilyalalar,tüm dolaplar kavak kontra olacak.
Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz
Kerem Bey çok güzel bir gezi olmuş.Fotograflar ve bilgiler için teşekkürler.Bu gezinin size maliyeti ne kadar olmuştur.Karavan gezisinde yanımızda olması gereken sizce olmassa olmazlar nelerdir.Selamlar