Arama sonuçlarınız

1. Niyazi Zorlu

Samsun Da Karavan Kampıng

Samsun belediyesine teşekkürler,hizmetlerin devamını dilerim.

2. Niyazi Zorlu

Samsun Da Karavan Kampıng

Samsun Büyükşehir belediyesi yapmış oldugu kamping Avrupa stantarlarında tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde düzenlenmiş ve elektrik dahil 20 tl ücret almakta.
  3. Niyazi Zorlu

Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

Karavan sigortası yaptırmak isteyen arkadaşlar ucuz fiata 600 tl.ilk başlangıç olarak Kamil Bayram beyin telofonu 05393413024 arayarak yaptırabilir.Kendisiyle görüşmeniz menfatiniz olabilir.

4. Niyazi Zorlu

Teşekkürler.Sizide en kısa zamanda aramızda görmek isteriz.
  5. Niyazi Zorlu

Karavanımızı Doğu Karadeniz Yaylalarında Test (ağustos 2015)

Harika fotograflar,güzel bir gezi yapmişsin.Bende bayramda Trabzonda olmak üzere yola çıkacağim...

6. Niyazi Zorlu

sayfasında karavanım videosu görebilirsiniz.

7. Niyazi Zorlu

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Buzdolabi alabilecegin adres; UZMAN SOĞUTMA SANAYİ Benim kravan videosu; Malzeme temin edbileceğin yer; Denizmar.net - Tohatsu, Evinrude, Şişme Bot ve Tekne Malzemeleri Benim focebook sayfamda fotograflar görebilirsin; Niyazi Zorlu | Facebook
  8. Niyazi Zorlu

Formda elektrik bölümünü incelersen kablo kesitleri ve kullanman gereken kablo bilgileri vardır.Telofonla her zaman bilgim dahilinde yardımcı olabilirim.
  9. Niyazi Zorlu

Ben 12 volt olarak aldım,ben değişim yapmadım.Manisadan getirttim.Çok güzel sogutma yapıyor,benim size tavsiyem kesinlikle 12 volt alın.İsterseniz ben size adres verebilirim.Benim tel:5058007272

10. Niyazi Zorlu

Neden 220 kullanıyorsun,12 volt kullanırsan sıkıntı yaşamazsın.Ben 12 volt kullanıyorum 19 gün hiç sıkıntı çekmeden gezimi yaptım.220 de elektrik ihtiyaçı duyabilirsin.

11. Niyazi Zorlu

Ben Ankarada BTH mühendislik Önder Köse bey den 3 adet 150 lik güneş paneli ve 3 adet 90 amper akü adım ve kendisi her türlü teknik yardımı yapıyor.Kendiniz kurmak için hazır paket halinde her an yardımcı oluyor.TEL:05305130819
  12. Niyazi Zorlu

Araç 2010 model Citreon Jumper 35000 tl,iç donanım 30-35 tl tahminen,exstralar dahil,kesin maliyet hesabı yapmadım...

13. Niyazi Zorlu

teşekkürler,daha iyisi sizin olsun..
  14. Niyazi Zorlu

Karavan Sigorta

Karavan sigortası yaptırmak isteyen arkadaşlar ucuz fiata 600 tl.ilk başlangıç olarak Kamil Bayram beyin telofonu 05393413024 arayarak yaptırabilir.Kendisiyle görüşmeniz menfatiniz olabilir.

15. Niyazi Zorlu

Teşekkürler daha iyisi sizin olsun..
  16. Niyazi Zorlu

Size önerim istekleriniz doğrultusunda tüm malzemeleri almanız ve iç dizayn porefesyonel olarak yaptırmanız.Profesyonel destek almadan iyi bir karvan yapmak çok kalite getirmiyor.
  17. Niyazi Zorlu

Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi

Standart bir donanım isterseniz 28000 tl.dir.İstediginiz donanıma göre fiyat değimektedir.Benim karavan yeni bitti ve 3kişilik olarak ruhsat çıktı.Fotograflarını görebilirsiniz..

18. Niyazi Zorlu

Karavan içinden bitmiş görüntüler...
  19. Niyazi Zorlu

Karavan ilk kullanım testi yaptım.İlk seyahat Güdül Sorgun Yaylası ve güzel bir gezi oldu....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri