Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsun Büyükşehir belediyesi yapmış oldugu kamping Avrupa stantarlarında tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde düzenlenmiş ve elektrik dahil 20 tl ücret almakta.
Karavan sigortası yaptırmak isteyen arkadaşlar ucuz fiata 600 tl.ilk başlangıç olarak Kamil Bayram beyin telofonu 05393413024 arayarak yaptırabilir.Kendisiyle görüşmeniz menfatiniz olabilir.
Formda elektrik bölümünü incelersen kablo kesitleri ve kullanman gereken kablo bilgileri vardır.Telofonla her zaman bilgim dahilinde yardımcı olabilirim.
Ben 12 volt olarak aldım,ben değişim yapmadım.Manisadan getirttim.Çok güzel sogutma yapıyor,benim size tavsiyem kesinlikle 12 volt alın.İsterseniz ben size adres verebilirim.Benim tel:5058007272
Neden 220 kullanıyorsun,12 volt kullanırsan sıkıntı yaşamazsın.Ben 12 volt kullanıyorum 19 gün hiç sıkıntı çekmeden gezimi yaptım.220 de elektrik ihtiyaçı duyabilirsin.
Ben Ankarada BTH mühendislik Önder Köse bey den 3 adet 150 lik güneş paneli ve 3 adet 90 amper akü adım ve kendisi her türlü teknik yardımı yapıyor.Kendiniz kurmak için hazır paket halinde her an yardımcı oluyor.TEL:05305130819
Karavan sigortası yaptırmak isteyen arkadaşlar ucuz fiata 600 tl.ilk başlangıç olarak Kamil Bayram beyin telofonu 05393413024 arayarak yaptırabilir.Kendisiyle görüşmeniz menfatiniz olabilir.
Size önerim istekleriniz doğrultusunda tüm malzemeleri almanız ve iç dizayn porefesyonel olarak yaptırmanız.Profesyonel destek almadan iyi bir karvan yapmak çok kalite getirmiyor.
Standart bir donanım isterseniz 28000 tl.dir.İstediginiz donanıma göre fiyat değimektedir.Benim karavan yeni bitti ve 3kişilik olarak ruhsat çıktı.Fotograflarını görebilirsiniz..