Arama sonuçlarınız

1. adventureman

sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE el gps

Ynt: sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE el gps Gps in yanında anahtarlık şeklinde karabinalı pusula hediye

2. adventureman

Ynt: sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE el gps Çok teşekkür ederim deniz cihazı bilen alır bence de,garminin tek askeri yeşik renkli gps i bu
  3. adventureman

Ynt: sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE el gps Merhaba Erhan bey nasılsınız bana sorarsanız doğa sporlarıyla uğraşan herkes GPS kullanmalı derim gittiğin bi noktayı işaretleyip tekrar gitmekten tutunda kamp alanı olarak hoşunuza giden bi bölgeye ulaşım için kullanımından,kaç km bi...

4. adventureman

6 km menzilli,küçük ergonomik,2011 versiyon motorola telsiz seti

Ynt: 6 km menzilli,küçük ergonomik,2011 versiyon motorola telsiz seti 80 lira
  5. adventureman

Ynt: sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE el gps arkadaşlar fiyatı 200 lira yaptım daha aşşağıda indirmeyeceğim kargoda benden ilk arayan alır ihtiyacı olan kaçırmasın derim 0 536 223 28 96

6. adventureman

Uygun fiyata sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE gps

Ynt: Uygun fiyata sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE gps Değerli arkadaşlarım haftasonu telefonla çok arayan olmuş ancak hafta sonunda etkinlikler yaptığımdan ötürü meşguldüm telefonları açamadım ve numaraları kaydetmeden arayanları yanlışlıkla sildim aramak isteyenler tekrar...

7. adventureman

nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..?

Ynt: nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..? ben telekominikasyon kurumunu aradım ve bilgi aldım ayrıca denetleme hizmeti yapan jandarmaylada görüştüm kanuni bi engel olmadığını söylediler gerisini bilemem ancak ben kendi adıma frs-gmrs telsiz kullanmıyorum pmr kullanıyorum
  8. adventureman

nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..?

Ynt: nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..? Değerli Murat bey verdiğiniz çok faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim benim için en açıklayıcı bilgi sizin verdiğinizdi çok teşekkürler.FRS - GMRS konusunda hem telekominikasyon kurumunu hemde jandarmayı aradım kullanımında bi sakınca olmadığını öğrendim...
  9. adventureman

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) LİSteyi güncelleyelim 01- Zerrin Yiğiter 02- Cumburlop Can 03- Çiğsem Küçük 04- Serdar Yurtoğlu 05- Ela Küçük 06- Tayfun 07- Duru 08- Nuran 09- Ali abi (inşallah Smiley) 10- Ufuk abi Smiley 11- Durmuş Parmaksız 12- Mithat...

10. adventureman

Kuzey Yamaç filmine konu olan olaylar serisinden orjinal bir fotoğraf

İzlediğim en güzel filmlerden biri olan Kuzey Yamaç filminin son sahnesini gösteren orjinal fotoğraf,çok etkileyici konusu vardı beni çok etkileyen bi filmdir,doğa tutkusunu yaşayan bilir harika bişey,huzur içinde uyu TONY KURZ NE GÜZEL SEVDİĞİN YERDE SONSUZ YAŞAMA BAŞLADIN dilerim bigün bende...

11. adventureman

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) LİSteyi güncelleyelim 01- Zerrin Yiğiter 02- Cumburlop Can 03- Çiğsem Küçük 04- Serdar Yurtoğlu 05- Ela Küçük 06- Tayfun 07- Duru 08- Nuran 09- Ali abi (inşallah :)) 10- Ufuk abi :) 11- Durmuş Parmaksız 12- Mithat Çeltik...
  12. adventureman

Ynt: Uygun fiyata sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE gps Teşekkürler Ömer Garmin etrex venture hc aldım biraz üst modeli,sanırım bundan sonrada antenli 60 serisinden bi tane alırım

13. adventureman

Ynt: Uygun fiyata sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE gps yenisini aldığımdan gps atıl durumda ondan son fiyat 220 lira yaptım kargoda benden ilk arayan alır ihtiyacı olan kaçırmasın derim
  14. adventureman

Ynt: sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE el gps yenisini aldığımdan gps atıl durumda ondan son fiyat 220 lira yaptım kargoda benden ilk arayan alır ihtiyacı olan kaçırmasın derim 0 536 223 28 96
  15. adventureman

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) 01- Zerrin Yiğiter Çadır 02- Cumburlop Can Çadır 03- Dursun Hoca Çadır 04- Çiğsem Küçük Çadır 05- Saadet Çağırankaya...

16. adventureman

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Öncelikle böyle bi etkinliğin düşünülmesi çok güzel eminim herkesin evinde eskiden kullandığı ama şimdi atıl duran fakat bi başkasının kullanacağı ekipmanlar vardır çok güzel fikir tebrik ederim,Ufuk abi Ankara grubu olarak bizlerde Ankarada da...
  17. adventureman

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) Tamam abi ama bu sefer işim var yarıdan döneceğim olmaz umarım :) görüşürüz abi
  18. adventureman

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) Lsiteyi güncelleyelim 01- Zerrin Yiğiter 02- Cumburlop Can 03- Çiğsem Küçük 04- Serdar Yurtoğlu (zerrin oğlunu unutmuşsun :) ) 05- Ela Küçük 06- Tayfun 07- Duru 08- Nuran 09-Ali abi (inşallah :) ) 10-Ufuk abi (inşallah :) )...

19. adventureman

Az kullanılmış su geçirmez garmin etrex venture gps'im satılıktır,cihazda hiçbir sorun problem yoktur,tamir vs görmemiştir. Kutu içinde kablosu ve program cd siyle birlikte yollanacaktır uygun fiyat verdiğimi düşünüyorum fiyatı 250 liradır. sıfırları 450-600 lira fiyat aralığında...
  20. adventureman

Ynt: Uygun fiyata sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE gps Yenisini aldığım için satıyorum,alıp kullanacak için özellikle ilk gps ini alacak için gezenbilir kardeşliği amaçlı pazarlık payı vardır çekinmeden cepten arayabilirsiniz beni

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri