Arama sonuçlarınız

1. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Proje onaylandıktan sonra 30 gün içinde TUV muayenesine girilmesi gerekiyor, 30 günde karavan imalatı bitirilemeyeceği için bizler imalatı yaparken, 15 günlük işimiz kaldığına inandığımız günlerde proje başvurusunda bulunuyoruz...

2. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Kamyonet olarak 745 TL yıllık MTV'si olan araç, Karavan olarak 945 TL oluyor...Kamyonet olarak kalırsa eksik MTV ödenmiş oluyor, vergi daireleri bu farkları artık çıkartıp mükelleflere tebliğ etmeye başladı, tabiki cezaları ile...
  3. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) TSE proje, TUV muayene, Trafik tescilde Motor Karavan Tescil derken, Bu gün sıra Vergi dairesinde idi, Avcılar nire Ümraniye nire, sonunda Karavan vergi dairesindede Motorlu Karavan olarak işlendi, Kanuni bütün işlemler...

4. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Karavanın iç görüntü videosu.. https://www.facebook.com/atiladi/videos/vb.653048481/10153301283833482/?type=3&theater
  5. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Hepinize teşekkür ederim.... Bu gün, en yorucu günlerden biriydi, karavanın komple pasta-cilasını yaptım, bir kaç aydır karavanın üzerine çökmüş, yıkama ile çıkmayan sarımsı şehir tozundan sonunda pasta cila yapınca...

6. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) ...

7. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın iç halılarını aldım, ebatlattırıp kenarlarını sürfile yaptırdım ve öğleden sonra karavan yıkandı, içi tekrar temizlendi ve halıları yerleştirildi...Şöför kabininede geçenlerde orjinal şöför kabin halısı bulup...
  8. atiladi

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Pop-up II'nin karavan giriş açılır basamağı yerine montajlandı...
  9. atiladi

Lityum Demir Fosfat Aküleri

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Geçen ay D-smart'ta "How is made" programında USA'daki bir lityum pil ve akü üreticisinin programı vardı, Lityum'un doğadan alınarak elektrikli oto akilerine kadar olan süreç gösterildi, vallahi bende size izlediğimi özetleyip, en basit halde sattım...

10. atiladi

Lityum Demir Fosfat Aküleri

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Lityum toz şeklinde bir mineraldir, çamur haline getirilip alüminyum plaka üzerine sürülür, işin teknolojisi çamur haline getirilme aşamasındadır, kuruyunca 6-7cm şeritler halinde kesilir, zeytinyağlı yaprak dolması gibi 1,5 cm rulo şeklinde sarılır, yani...

11. atiladi

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Dün karavanın baskı balatası değişti, yaza hazırlık adına debriyaj sıfırlanmış oldu...Bu gün, karavanın giriş basamağının imalatını yaptım, hafta sonu montaj var...
  12. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Tüm karavanlarımın bakımları 5 yıldır Esenyurt Fatih sanayi sitesinde "Hataylı Kardeşler" de yapılıyor...

13. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün her nekadar şu an için gereksiz olsada, sezonda sorun yaşamamak ve 3-5 sene rahat etmek adına baskı balatası yenisi ile değiştirildi, baskı balata değişikliği için şanzıman yere inmişken, şanzıman bakımı yapıldı, şanzımanın...
  14. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Trafik sigortası hesaba katılamaz, aracın yaşına, sahibinin ehliyet yılına ve geçmiş kazalarına göre değişir, kişiye özel rakam çıkar, ruhsatta muayene yeninin olup olmadığına göre değişir, projede, istenilen koltuk sayısına göre...
  15. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Hepine öncelikle teşekkür ederim.... J9 ve J10'lar için benim düşüncem; okul sevisi grubumuzda kullandık, bırakın bu araçlar hatlı dolmuş olarak çalışmaya devam etsin, içine para harcamaya değmez.....

16. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın yeni ruhsatını aldım, karavan artık Trafik tescile göre'de " Özel amaçlı Motor Karavan" oldu...
  17. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün karavanın ikili bisiklet taşıyıcısının imalat ve montajını yapıp bitirdim...
  18. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Geçen gün tüv'e giderken uğradım, her zaman tartıldığım kantar taşınmış, karavanı ilk yürüttüğüm zaman başka bir kantar bulup tartılacağım, sizler ile paylaşacağım....

19. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) 70-90 kg'lık 170-190 cm boyunda İki kişinin yan yana 3-5 saat sürekli otuabileceği iki kişilik bir koltuk en az 84-86 X 60 cm, yüksekliği ise 32-35 cm arasında olmalıdır....
  20. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Tezgah tabanı 44 X 00 cm, Tezgah laminatı 46 X 00 cm... Tezgah yükseklik 85 cm+3cmm tezgah kalınlığı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri