Arama sonuçlarınız

1. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Melamin yüzeyli mdf lam kullandım, laminat yüzeyli gibi çizilmez sağlam yüzeyli, aynı ürünün boyama yüzeylisi de var, çalışmalar sırasında tavana malzeme çarpmalarında çizilme yapıyor, beyaz boya ile nekadar rötüş yapılsada ufak...

2. atiladi

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Olsun, kime niyet kime kısmet, eski kasa psa yapacaklara faydası olur belki..... Bu resimleri bulma şansınız yoktu zaten, çünkü resimlerkaravan arşivimden kendi çizimlerim, eski kasa 12m3 psa için yıllar önce çizdiğim şase arası depo...
  3. atiladi

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Kolay gelsin, elinize sağlık, güzel ilerliyor.....Sorun su deposuysa, buyrun...

4. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Hepinize teşekkür ederim..... Bu gün, günlerden pazar, ama iş beklemez havada güzel, bir kaç gündür ertelediğim kayar kapı üzerine yağmur suyu yönlendirme profilinin yapıştırma montajını hemen yaptım, bu oluk kayar...
  5. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, dünden yarım kalan kayar kapı üstü iç kaplamasının montajı ile başladım, her nekadar esnek kontraplakta olsa daralan kapı üstünde diğer taraftan gelen eğime eşdeğer şekil vermek oldukça zor oldu, kontraların ek yerleri...

6. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) devam..

7. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanda iç izolasyon ve kaplamaya başladım...Önce tavandaki led spotların geleceği yerleri tavan kontralarında ölçülendirip deliklerini deldim, izolasyonunu yaptım sonra tavan kontralarının ilkini arkadan başlayarak...
  8. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Tesbitte süpersin abi, o şansı kaçırdım, bir ara makinayı çıkarıp, bacakların etrafına mastik sürerek zemin yalıtımını sağlayacağım...
  9. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavana ara verip dün malzemelerini kestirdiğim, banyo dolaplarının imalat ve motajını yapıp bitirdim, duvarcı ustasının ördüğü yamuk duvarlardan ötürü iş 8 saat sürdü, karavanda çalışmayı bir günde özletti, hele birde...

10. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim, dediğin gibi, makinanın önü ve arkası açık, arkada su tahliyesi ve su girişi olacağı için böylesi zaten en doğrusu olacak....

11. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim, Tugay...Emir büyük yerden gelince, işe ara verip hanımın işlerine dönüş yaptık... Bu gün, tüm gün kerestecilerde kesimdeydim, yapacağım duvar banyo dolabı için kesimleri, kenar bantlamalarını yaptırdım...
  12. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim, makinanın önüne kapak yapmayacağım, yeni makinalar önü kapatılamayacak kadar yakışıklı çünkü ayrıca kurutmalı makina olduğu için her nekadar kendi buhar çıkışını kurutarak atan tipte olsa, extradan arka tarafına...

13. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim Haşmet, koca kış soba başında oturarak geçmiyor, ben çok eğleniyorum böyle... Teşekkür ederim, yok o kadar hız olmayacak, ocak sonu benim için iyi bir zamanlama olur... Önümüzdeki hafta karavana ara verip evin...
  14. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, dün başladığım elektrik tesisatını 12v ve 220v olarak tamamen bitirdim, extra olarak kayar kapı otomatiği elektriği ve webasto için gerekecek elektrik tesisatını bile çektim, takan ustalar rahat edecek.. Geri vites kamera...
  15. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) devam

16. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, buzdolabı havalandırmasının sac kesim ve montajını yaptım... Karavan tentesinin altına açık konumda aydınlatma için dış mekan power led taktım... Bir ara işe ara verip koşa koşa bim mağzasına gidip, geçen...
  17. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Aynen Tamer, tek çıkış ile musluk takarak el yıkama işlerinde, duş kafası takarak soğuk duş alınabilir, ama adı üstünde soğuk duş, orjinal dış duş ise sıcak-soğuk akıyor... Özellikle yayla gezilerinde akşam üstleri tüm...
  18. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Dış duş çıkışı, karavan dışında acil yıkama musluğu olarak kullanılamıyor, denedim pratikte gördüm...Duş çıkışını el yıkamaları için kullanma düşünüldüğünde duş ahizesini musluk gibi duracak şekilde bir yere takmak gerekiyor, bu...

19. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Musluk "klik" klipsli, sadece kamping ortamında takılıp kullanılacak, kamp toplanırken, klipse basıp çekip alınıyor, iç kısım siboplu olduğu için musluk çıkınca sistem kilitleniyor...Tabiki aynı sistem gaz içinde uygulanabilir...
  20. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Deniz malzemesi satan bütün dükkanlarda çeşit çeşit sert plastikten veya yumuşak plastikten kapaklı kutular var, amacımıza uygun olanını alıyoruz..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri