Arama sonuçlarınız

1. mustafapusti

4 Adet Güneş Paneli Bağlantı Şekli

Mppt cihazım havensis 4030 ve şarj akımı 40amper. Hepsini paralel bağlarsam 60 amper üretim yapacak ama mppt sadece 40 amper kullanabilecek sanırım. 2 adet mppt kullanmam gerekiyor daha iyi verim almak istiyorsam doğru mu hocam.

2. mustafapusti

4 Adet Güneş Paneli Bağlantı Şekli

Merhaba arkadaşlar. Elimde havensis 4030 mppt si var ve 4 adet monokristal half cut 240watt güneş paneli var. Bunların en verimli bağlantı şeması sizce nasıl olur. Hepsini seri mi bağlayayım yoksa 2sini seri ve oluşan 2 seriyi oaralel şeklinde mi bağlamalıyım. 3 adet 200amper jel aküm var. Sizce...
  3. mustafapusti

Sifir Daxom Ukdax-12ct 12 Litre Hermetik Şofben

Ürün hiç kullanılmadı. Kutusunda duruyor. Truma B10 boiler alacağım için kullanmadan değiştirme kararı aldım. Fiyat 5.000,00 TL

4. mustafapusti

Yeni Karavan Projesi, Crafter Uzun Şase

Samsun bafrada olduğum için panellerden anlayan usta bu bölgede yok maaselef. yada herşey bittikten sonra panel bağlantısı için ankara yada istanbula gelebilirim. akülerin büyük olmasının sebebi kışın 10-15 gün hiç güneş almayacağım durumlar olacak.
  5. mustafapusti

Yeni Karavan Projesi, Crafter Uzun Şase

Merhaba abilerim. 2013 model uzun şase crafter aldım ve ailecek snowboard yaptığımız için kış ağırlıklı olarak kullanmak istiyorum. Şuan için kendi çabalarım ile aldığım malzeme listemi aşağıya yazıyorum. 1. olmazsa olmaz elastomerik kauçuk ve izobozz keçe ikilisini kullanacağım 2. 4 adet 240...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri