Arama sonuçlarınız

1. YOL

Forumda Spam Mesajlar

Merhaba, Yaklaşık 20 yıllık forum tecrübeme dayanarak söyleyeyim, bahsettiğiniz sorunların hiç birinin çözümü foruma yeni moderatörler dahil etmek değil. Gezenbilir yönetimi olarak yaşadığımız en büyük sorunları foruma gönüllü destek olmak istediğini söyleyerek aramıza dahil olup, sonrasında...

2. YOL

Bahar 2019 Karavanci Dostlari Bursa Buluşmasi

Onur merhaba, Gezenbilir yönetimi olarak haziran ayında Leylek Festivali için etkinlik planı yapıyorduk zaten. Nisanda ön gezi hiç fena olmaz ;)
  3. YOL

Wintertrophy 2019

Güzel bir plan, zamanım olursa dahil olmak isterim. Gebzeden kim katılıyor acaba?

4. YOL

Gezenbilir 10. Maltepe Karavan Buluşması 2018

Video: https://www.youtube.com/watch?v=hCjjW9iV21g

5. YOL

Gezenbilir 10. Maltepe Karavan Buluşması 2018

İlk duyuru mesajının içine anlık güncellenen hava raporu ekledim :smiley:

6. YOL

Hayırlı Olsun - Lr Defender Servis/garaj - Kocaelİ

Hayırlı uğurlu olsun Emre paşam. Bunca yıllık birikiminizi, tecrübenizi ortaya koymanız herkes için faydalı olacak. İlk fırsatta da yanınıza geleceğim :)
  7. YOL

Peltier Araç Buzdolabı

Termo elektrik soğutucunun son durumu ne oldu acaba?
  8. YOL

Kayseri -kamp Arkadaşları Arıyorum :)

Erhan selam, üniversitenin dağcılık kulübü var; EÜDAK. Çok da aktifler bildiğim kadarıyla.

9. YOL

Moda Karavan'ın Sahtekarlıkları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Sigorta hikayeleri onlar için basit olaylarmış :) Siz yine iyi kurtulmuşsunuz ellerinden. Dolandırılanların hikayelerini duyunca ben bile ucuz yırtmışım diyorum bazen :) Kim ne yaşadıysa yazsın bence forumlara ve sosyal medyaya. Yazmadıkça bu dolandırıcıları durdurmak imkansız. İşin kötüsü bu...

10. YOL

Çekmeköyde Yeni Bir Kamp Alanı

Malesef gerekli izinler alınamadığı için kamp alanı kapanmış...
  11. YOL

Yalnız olmadığımı da gördüm; Uzun Araştırmalardan Sonra Moda Karavan... Anlaşılan benden aldıkları malzemeleri de sıfır diye birilerinin karavanlarına monte ettiler. Bu konulardan federasyon başkanımız İlhan Bey'i de haberdar etmek lazım...

12. YOL

6 haziranda aşağıdaki konuyu açmamla, Hüsamettin'in yalvar yakar "Namusum şerefim üzerine yemin ediyorum borcunu haftaya ödeyeceğiz abi, işimizden etme bizi" demesiyle kaldırmam bir olmuştu. Aradan 5 hafta geçmesine rağmen hala yalanlar, sallamalar devam ediyor... Namus şeref sözleri vermek...
  13. YOL

Gezenbilir Karavan Grubu Logo Çalışması...

Ellerinize emeklerinize sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş :)
  14. YOL

Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Merhaba, Küçük boyutta fotoğrafların izlenmesi zor olduğu için kaldırılmıştı. Lazımsa arkadaşlara rica eder eklettiririm?

15. YOL

Karavan Filmi 29 Haziran Da Sinemalarda

Gidilmesi gereken bir film :)
  16. YOL

Silecek Frezesi Bunu Nereden Bulabilirim Veya Ararken Ne Olarak Sormam Gerekiyor

İstanbul'da Aksaray'da bulunabilir. Ankara'da Şaşmaz'da bulunur sanırım.
  17. YOL

Arabayla Barselona'ya

Yolun İstanbul'da bittiğini zannediyordum. Çok faydalı oldu bu bilgi, teşekkürler hocam. Maalesef çıkışta öğrendik otopark ücretlerini. Ömür boyunca unutamayacağımız kazıklardan biri oldu bizim için...

18. YOL

Arabayla Barselona'ya

Karavanla kesinlikle zor olur ama binek otomobille gidilecekse 3 haftalık -benim için- güzel bir rota. Bütün Balkanları arabayla defalarca 2-3 haftalık rotalarla dolaştım. Hırvatistan'a kadar gidip İtalya'ya geçmeden geri dönmek çok koyuyor insana :) Ama diğer taraftan @bartek 'in dediği gibi...
  19. YOL

Uzun Araştırmalardan Sonra Moda Karavan; Sakın!

Malesef yalnız değilmişim... Moda Karavan Hakkında Bilinmesi Gerekenler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,554
Kaydolan Son Üyemiz
Veli kına

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR