Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Yaklaşık 20 yıllık forum tecrübeme dayanarak söyleyeyim, bahsettiğiniz sorunların hiç birinin çözümü foruma yeni moderatörler dahil etmek değil.
Gezenbilir yönetimi olarak yaşadığımız en büyük sorunları foruma gönüllü destek olmak istediğini söyleyerek aramıza dahil olup, sonrasında...
Hayırlı uğurlu olsun Emre paşam. Bunca yıllık birikiminizi, tecrübenizi ortaya koymanız herkes için faydalı olacak. İlk fırsatta da yanınıza geleceğim :)
Sigorta hikayeleri onlar için basit olaylarmış :) Siz yine iyi kurtulmuşsunuz ellerinden. Dolandırılanların hikayelerini duyunca ben bile ucuz yırtmışım diyorum bazen :)
Kim ne yaşadıysa yazsın bence forumlara ve sosyal medyaya. Yazmadıkça bu dolandırıcıları durdurmak imkansız.
İşin kötüsü bu...
Yalnız olmadığımı da gördüm;
Uzun Araştırmalardan Sonra Moda Karavan...
Anlaşılan benden aldıkları malzemeleri de sıfır diye birilerinin karavanlarına monte ettiler. Bu konulardan federasyon başkanımız İlhan Bey'i de haberdar etmek lazım...
6 haziranda aşağıdaki konuyu açmamla, Hüsamettin'in yalvar yakar "Namusum şerefim üzerine yemin ediyorum borcunu haftaya ödeyeceğiz abi, işimizden etme bizi" demesiyle kaldırmam bir olmuştu. Aradan 5 hafta geçmesine rağmen hala yalanlar, sallamalar devam ediyor... Namus şeref sözleri vermek...
Yolun İstanbul'da bittiğini zannediyordum. Çok faydalı oldu bu bilgi, teşekkürler hocam.
Maalesef çıkışta öğrendik otopark ücretlerini. Ömür boyunca unutamayacağımız kazıklardan biri oldu bizim için...
Karavanla kesinlikle zor olur ama binek otomobille gidilecekse 3 haftalık -benim için- güzel bir rota. Bütün Balkanları arabayla defalarca 2-3 haftalık rotalarla dolaştım. Hırvatistan'a kadar gidip İtalya'ya geçmeden geri dönmek çok koyuyor insana :) Ama diğer taraftan @bartek 'in dediği gibi...