Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nefis bir yolculuk olmuş. Karayoluyla Balkanları ve Adriyatik kıyılarını defalarca dolaştım. Bir gün yelkenle de o kıyıları dolaşacağım günü bekliyorum :)
Ücretsiz davetiyeler 7 Ocak akşamına kadar alınabileceğinden lütfen son güne bırakmayınız!. Fuar gününden itibaren girişler ücretli olacaktır.
Karavanist İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı'nın ikincisi 8-16 Ocak 2022 tarihleri arasında, kovid-19 önlemleri alınarak Tüyap Fuar Merkezi'nde...
Tatilinizin sorunsuz geçmesine sevindim. Benim gibi pandemi döneminde karayolundan çıkış yapmak isteyenler için çok faydalı bir bilgilendirme olmuş. Ellerinize sağlık.
Karavancılık bulaşıcı bir virüs gibidir. Sadece offroad değil, normal karavan satışlarını da artırır ;)
Amacımız da oydu zaten; Beyaz yakalıları kışkırtıp karavanla çadırla kendilerini doğaya salabilenler lazım bize ;)
Arkadaşlar merhaba,
Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise, karavan kiralamalarında Gezenbilir üyelerine özel %30 indirim kampanyası başlattı. Rezervasyon sırasında "karavan21" kodunu kullanarak indiriminizi kullanabilirsiniz.
Enterprise, ikisi 4x4 olmak üzere üç farklı karavan...
Sevgili Gezenbilir dostları,
Ülkemiz 1999 yılında yaşanan Büyük Marmara Depremi'nin ardından en büyük afeti yaşamak üzere. Bazılarımızın yakından şahit olduğu, çoğumuzun sosyal medyadan izlemiş olduğu yangınlar tahminimizce henüz yeni başladı ve en az bir hafta kadar daha sürecek gibi...
Karavan camiasının duayenlerinden Hayati Kaplan abimizi kaybetmişiz. Camiaya çok büyük emekleri vardı. Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz...
Yeni davetiyeler:
Link 1 : İSTANBUL KARAVAN 2021 E-Davetiye Formu
Link 2 : İSTANBUL KARAVAN 2021 E-Davetiye Formu
Link 3 : İSTANBUL KARAVAN 2021 E-Davetiye Formu
Link 4 : İSTANBUL KARAVAN 2021 E-Davetiye Formu
Link 5 : İSTANBUL KARAVAN 2021 E-Davetiye Formu
Link 6 : İSTANBUL KARAVAN 2021...