Arama sonuçlarınız

1. profi

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... Ustalıkla yapılmış bir tadilat bu modeldeki bir araçta farkedilmeyebilir. Ancak; tadilatı kasaplar yapmışsa, bunu farketmeyip tadilat projesi istemeyen muayene uzmanı da kasap sayılır!!!

2. profi

Off-Road Trike, Tamamen Kendi El Emeğim

Ynt: Off-Road Trike, Tamamen Kendi El Emeğim Bu makinalar insanoğlunun görsel zevklerini tatmin edebilecek ancak işlevsel olarak verim alınamayacak makinalar, 3 tekerlek genel olarak güvenli offroad sürüşü mantığına aykırı bir yapı ortaya çıkartıyor. Belirli limitler dahilinde ve kısıtlı...
  3. profi

Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine

Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine Çeki kancaları genel olarak direkt araç şasesine bağlı profil üzerine fabrikasyon monte edilirler ve bu kancalarla arızi durumlarda araç veya bellibir tonajı ve sürati aşamadan kompresör v.b. iş makinalarını çekebilirsiniz. römork çekme...

4. profi

Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine Arkadaşlar, aracın imalat uygunluk belgesinde belirtilen bütün detaylarda yapacağınız değişikleri maalesef tescile işletmeniz gerekiyor, bunların bir kısmı uzmanlarca zaman zaman göz ardı edilip dikkate alınmayabilir ancak bu, birdahaki sefer...
  5. profi

Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine Selamlar, Elinizi çabuk tutun zira 31 ocaktan sonra illegal işlem yapabilecek bir muayene istasyonu bulamayabilirisiniz! Eğer vinciniz fabrika çıkışlı (suzuki) ise A.İ.T.M. uygunluk belgesinde yer alır ve sökmezsiniz ancak değilse maalesef...

6. profi

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... Tescil belgesi "Kamyonet" olarak çıkan araçlarda muayene süresi ilk 2 yaş sonunda ve devamında 1 yıl ara ile "arazi taşıtı otomobil" olarak çıkan araçlarda ilk 3 yaş sonunda ve devamında 2 yılda bir muayene gereklidir.

7. profi

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) :) :) :) Selam dostlar, bu efsaneler tarihin derinliklerinde izini kaybettirdi, Gündeme düşen Istanbul efsaneleri var artık! Geçerken uğrayın bir gün herhangi bir TUVTURK Araç Muayene istasyonuna kendi gözlerinizle görün gerçekleri! Benim duyduklarım...
  8. profi

Römork Ruhsata İşlenmeli mi?

Ynt: Römork Ruhsata İşlenmeli mi? Hocam yanıt yazmamdaki gecikme için yine özür dilerim, Bu konuda yetkili servisin verebileceği herhangi bir evrak yok, yalnızca distribütör firmanın ithal izni alırken kullandığı araç imal tadil montaj planını bulabilirseniz ve bu planda bahsigeçen çeki...
  9. profi

Ynt: Römork Ruhsata İşlenmeli mi? Gecikme için özür dilerim, işlerin yoğunluğu ve geçirdiğim bir kaza nedeni ile forumları ister istemez ihmal etmişim. Doğrusu Trabzon için bir şey söyleyemeyeceğim, ben Istanbulda yaşıyorum, size Istanbuldan benim daha önce proje çizdirdiğim bir mühendislik...

10. profi

Jeep LM (1956) Konusunda Yardımcı Olur musunuz?

Ynt: Jeep LM (1956) Konusunda Yardımcı Olur musunuz? Hocam izlenecek yöntem ve maliyet hakkında arkadaşlar yol göstermiş ve fikir beyan etmişler, Bence o aracı satın alıp tadil etmek için zaman ve para harcayacağına (ki; eğer ruhsata araç 4x4 olarak işli değilse onun için de uğraşacaksın)...

11. profi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hakan Bey, Şahsıznıza ve hoşgeldiniz temennilerini eksik etmeyen bütün site sakinlerine teşekkürler, hoşbulduk. Bu arada Suzuki seromonizi de izledim, çok güzel bir iş çıkartmışsınız, benim de şu an kullandığım DR800 ile benzeri bir çalışmam olmuştu...
  12. profi

Jeep LM (1956) Konusunda Yardımcı Olur musunuz?

Ynt: Jeep LM (1956) Konusunda Yardımcı Olur musunuz? Selamlar, Neden iki çeker? öncelikle bunu bilmek lazım, unutulmamalı ki herşey maliyet konusu! Arazi şanzumanı mı problemli yoksa sadece diferansiyel mi iptal edilmiş? Sonuç olarak Evet dört çeker yapabilirsiniz ancak bu size pahalıya mal...

13. profi

Ynt: Römork Ruhsata İşlenmeli mi? Selamlar, Siz bir tür brokrasi kurbanı olmuşsunuz, bizim de trabzonda kullandığımız bir jeep'imiz var, onun da çeki kancası orjinal ancak ilk tescil sırasında ruhsata işlenmemiş olduğundan aynı şekilde biz de römork çekemiyoruz. Çeki kancasını ruhsata...
  14. profi

Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma

Ynt: Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma Dostlar benim makinanın boş ağırlığı 195 kg dolu ağırlığı ise 225 kg yani her halükarda net 200 kg kesin ağırlık var. Motorda koruma demiri yok yani yattımı tam yan yatıyor!!! İlk yatırdığımda motoru 3 kişi kaldırmıştık (m.ö. cahiliye dönemi) ancak...
  15. profi

BMW & KTM?

Ynt: BMW & KTM? Hocam altı R80, üstü turuncu ama bununla da bitmiyor arkadaş tamamen kendine has bir konsept uygulamış, ilginç bir sonuç çıkmış ortaya. Bence takdire şayan!!!

16. profi

Honda Eğitim Merkezi Hakkında

Ynt: Honda Eğitim Merkezi Hakkında Arkadaşlar bu tür sürüş eğitimleri hakkında fikir sahibi olmak isterseniz vespaacademy konum olarak çok uygun, eğitim pisti Ulus'ta yani şehir merkezinde ve Pist kenarında cafenizi içerken eğitim alan arkadaşları gözlemleyebilir, fikir sahibi olabilirsiniz.
  17. profi

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :) Teşekkür ederim, sadece izlemek değil paylaşımlarda da bulunabilmek isterim.
  18. profi

Ben bu noktada da bir ekleme yapmak istiyorum, Römork ağırlığının Sürücü Belgesi sınıfı ile direkt bir alakası yok yalnız römorku çekmek için kullanılan araçla alakalı yani siz "B" sınıfı sürücü belgesi ile hangi sınıf araçları kullanabiliyorsanız o araçların çekeceği römorkları da...

19. profi

Konuyu iki madde altında toparlayacak olursak; 1-Römorkların ruhsata işlenmesi veya işlenmemesi gibi bir durum sözkonusu değildir. Yalnızca azami yüklü ağırlığı (AYA) 750 Kg.'a kadar olan römorkların trafikte tesciline (ruhsat çıkartılmasına) gerek yoktur. Bu tür römorklar, trafikte çekilmekte...
  20. profi

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, Istanbul'dan Mehmet Pank ben. Makina mühendisiyim, öncelikli ilgi alanım ofroad motosiklet olmakla birlikte 4X4 sempatizanlığımın varlığını da inkar edemeyeceğim. Sanırım burası bir tanışmadan öte, tanışma başlangıcı anlamı taşıyor, bir birinden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,715
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

SON KONULAR

Geri