Arama sonuçlarınız

1. ŞEREF İŞLER

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? kısa ve öz olarak en güzel tarifi bu olmuş enduronun. "her kez bir gün endurocu olacak" "endurocu olsunda çamurdan olsun varsın"

2. ŞEREF İŞLER

Gezenbilir ' ci Motorculara Örnekler

Ynt: Gezenbilir ' ci Motorculara Örnekler süper resimler, hele bazıları endurocu ruhu budur bence. :) dedirtti bana.
  3. ŞEREF İŞLER

ERMENEK GEZİMİZ

sizlerle 2010 yılı ramazan bayramında yapmış olduğumuz mütevazi bir gezimizi paylaşmak istedim. bu gezi pazartesi günü evden çıkış ve cumartesi akşama ege dönüş olacak şekilde yaptığım bir gezi oldu. bana bu gezide eşlik eden gökhan arkadaşıma bir kez daha teşekkür ediyorum. :) facebookdaki...

4. ŞEREF İŞLER

Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010) bilgilendirmeniz için teşekkürler murat bey. inşallah eğirdir de sorunsuz ve problemsiz buluşmak görüşmek dileğimle.
  5. ŞEREF İŞLER

Ynt: Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010) evet dostlar, konuda yazdığım üzere 2010 yılında teknik sorunlar nedeniyle 30 km. kala katılamamıştım bu organizasyona, 2011 de de aynı etkinlik olacakmı, eğer bu organizasyon yine olacak ise proğram hakkında...

6. ŞEREF İŞLER

Köprülü Kanyon Rafting Kampımız (17-18 Temmuz 2010)

Ynt: Köprülü Kanyon Rafting Kampımız (17-18 Temmuz 2010) varlığınızdan haberim olsa en azından tanışma fırsatımız olurdu, bir gün bir yerde tanışmak dileğimle.

7. ŞEREF İŞLER

Köprülü Kanyon Rafting Kampımız (17-18 Temmuz 2010)

Grubumuz motorize07 üyeleri ile birkaç senedir geleneksel hale getirdiğimiz Beşkonak (köprülü kanyon rafting merkezi) kamplı gezimizi 17-18 temmuz 2010 tarihinde gerçekleştirdik. Antalya, Manavgat İlçesi Beşkonak beldesi (köprülü kanyon) gezilip görülmesi gereken güzel bir mekan, herkeze hitap...
  8. ŞEREF İŞLER

Tekke Köy (Absal Musa Şenlikleri) ve Gömbe (Uçansu) Gezimiz

Ynt: Tekke Köy (Absal Musa Şenlikleri) ve Gömbe (Uçansu) Gezimiz sizinle selçuk güleç arkadaşımın çektiği bir kaç resimi anca paylaşabilirim, dediğim gibi uygun makina olmayınca anca bu kadar oluyor. :)
  9. ŞEREF İŞLER

Tekke Köy (Absal Musa Şenlikleri) ve Gömbe (Uçansu) Gezimiz

Evet dostlar Güzel şehrimiz ANTALYA nın Elmalı İlçesi Tekke Köyde de her yıl haziran ayının son haftası düzenlenen Abdal Musa anma şenliklerine gitmeye karar verdik. Cumartesi günü kimimiz araba kimimiz motorlarla giderek Tekke köy de buluştuk, Gece modunda çekim yapabileceğim fotoğraf...

10. ŞEREF İŞLER

Ynt: Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010) dostlar çok güzel görüntüler eklemişsiniz, teşekkürler. sanki ordaymışım gibi hissettim valla. orda olmak uğruna c.tesi sabah kankam toful (orhan uslu) ile düştük yollara gebiz pınargözü çobanisa kasımlar ve kuzukulağı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri