Arama sonuçlarınız

1. E

İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet tamam öyle olsun. erdincbezgin@gmail.com emailim ayrıntıları konuşruz.

2. E

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet 120 uygunmudur.
  3. E

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet sn. şado o satıldı ne yazık ki?sadece pantolonlarla uzun kesim dış katman north face kaldı.onun fiyatını 200 e güncelledim.

4. E

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet mrb,d,berkay pantolonlar için sizin teklifiniz nedir?
  5. E

Jack Wolfskin Ve Columbia Ayakkabı Çok Temiz.

Ynt: Jack Wolfskin Ve Columbia Ayakkabı Çok Temiz. columbia nın kutusu.

6. E

Jack Wolfskin Ve Columbia Ayakkabı Çok Temiz.

mrb,jack wolfskin canyon hiker texapore 44,5 no.130 tl columbia master of faster low outdry 44 no.130 tl. ikiside çok temiz,az kullanıldılar.ikiside su geçirmez.özellikle jack texapore astarlı.ikiside orjinaldir.columbia nın kauçuk kokusu biraz fazla.aldığımdan beri geçmedi.başka ayakkabılarımda...

7. E

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet 2 adet columbia pantolon,kargo tip.biri omni shield su geçirmez ve astarlıdır.yani kış pantolonu.fermuarının altından az söküğü vardı ufak bir tamir gördü.100 tl. diğeri haki renk kış pantolonu.70 tl. ikiside çok temiz,ikiside 34 beden L ye denk...
  8. E

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet the north face venture hyvent 2.5 layer ceket.L beden hiç kullanılmadı etiketleri üzerinde.lacivert.bana büyük geliyor. 230 tl.
  9. E

Ynt: İhtiyaç Fazlası Outdoor Ve Kışlık Kıyafet the north face hyvent ceket ve heatseeker yalıtımlı iç ceket.ikiside m beden.3 in 1 uyumlu ceket ayrı alındı.iç ceket ayrı alındı.dış ceket uzun kesimdir.fazla kullanılmadı.iç ceketi ayrı olarak daha fazla kullandım.ikiside çok temizdir. dış ceket...

10. E

mrb,artık kullanmadığım kıyafetlerimi listeliyorum.umarım birilerinin işine yarar.kaliteli ve temiz eşyalardır.toplu almak isteyenlerle pazarlık mümkün. lafuma nanda gore tex paclite ceket.m beden 330 tl.2.el çok temiz.

11. E

The North Face Kaz Tüyü 2 Adet Sıfır Mont.

Ynt: The North Face Kaz Tüyü 2 Adet Sıfır Mont. ilan günceldir.
  12. E

Pantolon Patagonya Ve Lafuma

lafuma pedrotti hızlı kuruma özellikli,44 beden,L bedene ya da 34 bedene denk.boy 107 cm.80 tl.çok temiz.çok az kullandım.bana bol geliyor biraz. patagonya rock guide pant 34 beden, L beden dışarda hiç giymedim.107 cm.istenirse uzatılabilir(.paça kesilmedi) buda bol geliyor.ayrıca elastik bir...

13. E

The North Face Kaz Tüyü 2 Adet Sıfır Mont.

1.si la paz m beden koyu renk orjinal etiketli kaz tüyü mont.330 tl. 2.si anticyclone m beden tnf black mont.kaz tüyü.amerikan beden olduğu için Türkiye'de L bedene muadil.330 tl. ikiside bana büyük gelmekte,acaba kullanabilirmiyim diye tutuyordum fakat başka bir mont temin edince elden...
  14. E

The North Face Hedgehog Gtx Xcr Gore-tex 45 No Ayakkabı.

Ynt: The North Face Hedgehog Gtx Xcr Gore-tex 45 No Ayakkabı. 8-9 ay önce bir arkadaş aldı.istersen jack wolfskin canyon hiker 44.5 az kullanılmış bir ayakkabı var.sıfır gibi.sportiv den alınma.
  15. E

The North Face Upland Ceket

mrb,north face ceketimi satıyorum.çok temiz,hiçbir kusuru yok.modeli upland diye geçiyor hyvent astarlı.kapşon gizlenebiliyor.koltuk altı havalandırma fermuarları var.birçok cebe sahip.M beden.fiyat olarak. 230 tl istiyorum.netten videolarını bulup inceleyebilirsiniz.everest outdoor dan...

16. E

Satılık Çeşitli Kıyafetler

Ynt: Satılık Çeşitli Kıyafetler bunlarda north face in resimleri.
  17. E

Satılık Çeşitli Kıyafetler

kullanmadığım çeşitli kıyafetlerim satılıktır. 1-columbia yağmurluk.m beden omni-tech su geçirmez nefes alabilir. 90 tl 2-columbia softshel m beden omni-shield su geçirmez nefes alabilir.120 tl 3-jack wolfskin softshel polar l beden.60 tl 4-marmot oracle ceket l beden,çok temiz durumda sadece...
  18. E

Lova Renegade Iı Gore-tex 44 No (2.el)

Ynt: Lova Renegade Iı Gore-tex 44 No (2.el) Mrb.,kargo size ait olursa olur. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-lowa-renegade-gtx-gore-tex-astarli-cok-temiz-durumda-bot-2-el-156718119/detay/

19. E

Lova Renegade Iı Gore-tex 44 No (2.el)

Mrb,artık zamanımın çoğu şehirde geçtiği için kullanma imkanım olmuyor.çok temiz durumdadır.lowa nın en çok tutulan modelidir.44 no,kahverengi.yenisi 400 tl nin üzerinde.gore-tex astarı vardır.fiyatı:200 tl.
  20. E

The North Face Hedgehog Gtx Xcr Gore-tex 45 No Ayakkabı.

Ynt: The North Face Hedgehog Gtx Xcr Gore-tex 45 No Ayakkabı. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-north-face-hedgehog-gore-tex-45-no-ayakkabi-147131996/detay/ 200 tl ye indirdim.diğer ilanlarmada sh den bakabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri