Arama sonuçlarınız

1. D

National Geographic Dergileri

Ynt: National Geographic Dergileri evet. dergilerin bir bölümünü erzurum'da arkadaşımın öğretmenlik yaptığı bir okula, bir bölümünü de ayvalık/behramkale tarafında bir okulun kütüphanesine göndereceğim. kadıköy'deki sahaflara vermektense okula göndermek daha iyi bir fikir gibi göründü bana.

2. D

Ynt: National Geographic Dergileri kesinlikle haklısın. ama kitaplığım artık bu dergileri almıyor, her yer dolu. bir de evden taşınma olayı var ve gideceğimiz yerde benim dergilerin yarısını bile alabilecek bir köşe yok. bana kalsa, ben de dolabımın alt köşesinde yığılı bırakırdım onları. ama...
  3. D

Sonbahar Manzarasının En Güzel 10 Adresi

Ynt: Sonbahar Manzarasının En Güzel 10 Adresi doğru diyorsun ayşe, iki senedir gingko biloba hapı kullanıyorum, yararını fazlasıyla gördüm. en azından unutkanlığım ciddi oranda azaldı. Hele de B vitamini ile birlikte alındığı zaman unutkanlık sorununa karşı çok etkili.

4. D

Ynt: National Geographic Dergileri bir yanlışımı düzelteyim. elimde 3 eksik sayı var, toplam 65 tane dergi mevcut. her birini 1 YTL karşılığında ilgilenenlere satabilirim. bilginize...
  5. D

Arkadaşlar, mart 2001'den bugüne Türkiye'de çıkan, sadece 1 sayı eksikle, tüm National Geographic dergilerini, içim yana yana satmak istiyorum. dergiler çok temiz, yırtık sayfa, lekeli veya kırışmış kapak falan kesinlikle yok. sadece dergilerin ekleri bende. (haritalar, cd'ler falan) kadıköy'de...

6. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese selam, üye olmak için biraz geç kaldım ama geç olsun güç olmasın. sedat başta olmak üzere ekipteki bazı arkadaşları tanıyorum. gazeteciyim, bir ekonomi dergisinde editörüm. üzülerek belirtiyorum ki, ne fotoğrafçılık, ne dalgıçlık, ne...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR