Arama sonuçlarınız

1. T

Karavan'a Ilk Adım

Aracın son durumu Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. T

Karavan'a Ilk Adım

trafikte başımıza iş gelmemesi adına maalesef karavan ruhsatı olacak ve sigorta da bir miktar pahalı olacak. Kendim sigortacı olduğum için biliyorum.
  3. T

Karavan'a Ilk Adım

teşekkürler bende merakla bekliyorum. :smiley:

4. T

Karavan'a Ilk Adım

ruhsat için proje çizilip karavan'a dönüşümü yapılacak marangoz işi bittikten sonra hemen yapabilirim gibi. Sadece elektrik işi tahminimden biraz daha pahalıya geldiği için bu aşamada elektrik olmayacak.
  5. T

Karavan'a Ilk Adım

Ufaktan mobilya işine de başladık. Marangoz tanıdığımız bize iş yapan bir abimiz.

6. T

Karavan'a Ilk Adım

Şuan marangozda kaplamalar, dolap, oturma grubu yapılıyor sanırım ay sonu gibi binmeye başlarız aksilik olmazsa

7. T

Karavan'a Ilk Adım

sakin kafayla düşünüp canlandırmam gerekli bunu da düşüneceğim. teşekkürler
  8. T

Karavan'a Ilk Adım

izolasyon işini bitirdim aracı bu hafta marangoza teslim edeceğim. Umarım ay sonuna kadar komple işi bitirmiş oluruz. Aracın tavanına gerekli zamanlarda kullanmak üzere kampet yada hamak yapmayı düşünüyorum. Bu abartılı mı olur eğer olursa nasıl bir bağlantı yapmam gerekli konuya vakıf...
  9. T

Karavan'a Ilk Adım

izolasyon için 4 cm genişliğinde elastik ve hava boşluğu olmayan malzeme, kolonlar ve diğer yerler içinde izolasyon bandı kullandım. Taban için taş yünü kullanmayı düşünüyorum fakat taban konusunda kararsız kaldım yardımlarınızı rica ederim. saygılar

10. T

Karavan'a Ilk Adım

bu araç 14+1 minibüs idi. 2002 model hidrolik direksiyonlu sizin bahsettiğinizden daha da düşük bir rakama aldım. aracın ve yedek parçalarının ucuz olması dışında pek bir avantajı yok. (benim için en geçerli sebepti bunlar, sonuçta bir yerden başlamak gerekli) Yokuş çıkarken bayılır, manevra...

11. T

Karavan'a Ilk Adım

çok teşekkür ediyorum linki inceleyeceğim.
  12. T

Karavan'a Ilk Adım

sürücü koltuğunun arkasından arka kapıya 3.80 civarında kalıyor. arabanın toplam uzunluğu 5 metreden fazla

13. T

Karavan'a Ilk Adım

aşağıdaki şekilde bir çizim yaptık ne kadar bu plana sadık kalabiliriz bilmiyorum sürekli yeni bir bilgi alınca değişiklik yapıyoruz :) en 1,75, boyu yanlış hatırlamıyorusam 3,80 civarında oluyor.
  14. T

Karavan'a Ilk Adım

Bu konuyu araştırdım yanlış hatırlamıyorsam 2008 öncesi modellerde ABS şartı yok bunu tekrar gözden geçireceğim
  15. T

Karavan'a Ilk Adım

Araca antipas uygulamasını da yaptık. İzolasyon malzemelerinin elimize ulaşmasını bekliyoruz.

16. T

Karavan'a Ilk Adım

siteyi detaylı olarak inceliyorum teşekkür ederim.
  17. T

Karavan'a Ilk Adım

Selamlar Hocam Motor sesi ve yokuşları kanı hızında çıkması hariç çok zevkli araba umarım güzel bir karavan yapabilirim.
  18. T

Karavan'a Ilk Adım

arabanın soyulma işlemi yapıldı. Şimdi sıra ufak tefek pasları temizleme ve izolasyon için malzeme arayışı.

19. T

Karavan'a Ilk Adım

teşekkür ederim bilgi için. Görüştüğüm bir mühendis var umarım sorunsuz halledebiliriz.
  20. T

Karavan'a Ilk Adım

Merhaba, Yıllardır karavan için heves ediyordum. İlk adım olarak Kendime J9 14+1 koltuklu minibüs aldım. Proje yapıp bu aracı karavana çevireceğim. Yaklaşık 1400-1500 TL masrafı olacakmış bu işin. Aracın fotolarını ekledim. Öncelik olarak aracın koltuklarını söktüm sırayla şoför mahali...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR