Arama sonuçlarınız

1. G

BUDAK; Bursa - Teleferik - Kadıyayla - Sarıalan Doğa Yürüyüşü (12 Temmuz 2009)

Ynt: BUDAK; Bursa - Teleferik - Kadıyayla - Sarıalan Doğa Yürüyüşü (12 Temmuz 2009) selam murat, daha önce yazmıştım ama ancak fırsat bulabildim, işte hikayenin başı yani kamp fotoları :

2. G

BUDAK; Bursa - Teleferik - Kadıyayla - Sarıalan Doğa Yürüyüşü (12 Temmuz 2009)

Ynt: BUDAK; Bursa - Teleferik - Kadıyayla - Sarıalan Doğa Yürüyüşü (12 Temmuz 2009) bu hikayenin devamı, daha doğrusu öncesi bende bir fırsatını bulursam kamp fotolarını ilave edeceğim.
  3. G

BUDAK; Bursa Uludağ Zirve Yürüyüşü (05 Temmuz 2009)

Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Zirve Yürüyüşü (05 Temmuz 2009) kapıdan geçiş ve bitki örtüsü ile beraber medeniyete dönüş neyse geçmiş olsun, biraz uzun oldu ama koskoca zirvedaha kısada anlatamazdım.

4. G

Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Zirve Yürüyüşü (05 Temmuz 2009) ve dönüş dönüş molası yola devam
  5. G

Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Zirve Yürüyüşü (05 Temmuz 2009) öyle hemen kurtulamazsınız devam ediyoruz daha zirveye gelemedik sonunda zirveyi görebildik ve aynalı göl buda kara göl olması lazım sonunda zirvedeyiz işte zirve çiçeği , zirve defterine isim yazmayı ihmal...

6. G

Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Zirve Yürüyüşü (05 Temmuz 2009) ve kilimli göl tabi uşbakışı bakıyoruz

7. G

Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Zirve Yürüyüşü (05 Temmuz 2009) ve yine devam bunlarda zirve çiçekleri ve yine kar üstündeyiz bu mevsimde kar bulmuşuz tabiki poz veririz
  8. G

Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Zirve Yürüyüşü (05 Temmuz 2009) bu arada akuttan bazı arkadaşlar yakında yapılacak telsiz yarışması için küçük zirvedeki yıkıntının üzerine bir anten dikmişler bu arada hatunda anca geliyo ve kısa bir moladan sonra küçük zirveden ayrılıyoruz zirveyi...
  9. G

Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Zirve Yürüyüşü (05 Temmuz 2009) karın yanındaki çiçek tarlası sıkılmadıysanız devam ediyorum

10. G

Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Zirve Yürüyüşü (05 Temmuz 2009) sis bastırmaya başladı küçük zirve yolunda canım bursam 4 mevsimi bir arada yaşayabiliyoruz, ve kar geliyor

11. G

bu pazar gördüğüm güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim, her ne kadar gezimiz motorla olmasada her bursalının bir ara yapması gereken bir rota diye düşünüyorum. pazar sabahı budak'tan arkadaşlarla saat 08:00 gibi uludağ dolmuşlarının önünde buluşup 8 araba ile dağa oteller bölgesine yola...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri