Arama sonuçlarınız

1. mildseven

Land Rover ABS TC Lambası Yanıyor Acil Yardım

Ynt: Land Rover ABS TC Lambası Yanıyor Acil Yardım Sıralı sistem LPG montajında sistemin ECU'suna gerekli bazı sinyaller var. Hız sinyali devir sinyali gibi. Aracınızın ECU'suna benzer bir ECU'dur. Enjektörlere gidecek gaz miktarı, basıncı gibi parametreleri kontrol ediyor. Hız/Devir sinyali...

2. mildseven

Land Rover Discovery 3.9 İçin LPG

Ynt: Land Rover Discovery 3.9 İçin LPG Teşekkür ederim Mert. Fotodaki benim Disco'nun montajı değil. Bunlar benim internetten topladığım; montajcıları ve MMO'yu ikna etmek için kullandığım fotoğraflar. Disco1'in şasede bu montajı yapmak için uygun boşluk var lakin Disco2'de sol tarafta SLS...
  3. mildseven

Ynt: Land Rover Discovery 3.9 İçin LPG TSE standardı (numarasını hatırlayamadım) araç bazında bir sınırlama getirmiyor. Tek sınır montajı yapılan tankın araç yüklü iken yerden 23 cm mesafede olması. Sızdırmazlık belgesi veren Makina Mühendisleri odasını ikna etmek biraz zaman alabiliyor...

4. mildseven

Ynt: Land Rover Discovery 3.9 İçin LPG Merhaba; Aradığınız cevapların bir kısmını burada bulabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=978.0 Disco II V8 sahibim. Ben de Prins marka dönüşüm kiti taktırdım. 4-5 ay oldu dönüşümü yaptıralı son derece memnumum. Disco I'e LPG tank...
  5. mildseven

Yolda Gördüğüm Unimog

Ynt: Yolda Gördüğüm Unimog Bu da gördüğüm kaarı ile Vagon çekmede kullanılıyor. Kasadaki basınçlı tanklar ne işe yarayacak anlamadım lakin. LPG tankı desem benzetemedim. LNG vey CNG tankı olabilir desem anlayamadım. Selamlar Uğur

6. mildseven

Yolda Gördüğüm Unimog

Merhaba; Gezip dolaşırken kameram yanımda ise gördüğüm arazi araçlarının da fotoğrafını çekiyorum. Bunu Konya'da bir alış veriş merkezi önünde görmüştüm. İlan panosuna çevirmişlerdi garibi. Selamlar Uğur

7. mildseven

Araç İthali

Ynt: Araç İthali Otokar satıştan bir bey ile görüştüm geçen hafta. Yeni defender üretim ve şatışına Eylül-Ekim 2008 gibi başlayacaklarını söyledi. Bir hayli de kesin konuşuyordu. Umarım yine değişiklik olmaz.
  8. mildseven

Disco I V8 mi? Disco II V8 mi?

Ynt: Disco I V8 mi? Disco II V8 mi? Aracın kilometresi için 27.000 YTL iyi bir fiyat. Kutuları üçüncü sıra koltuklara dönüştürmek mümkün. E-bay'de gerekli bütün parçaları zaman zaman satılıyor fakat takip etmek lazım. Benim Disco'yu ilk aldığımda 3. sıra koltuklar yoktu. Sorduğumda tanesine...
  9. mildseven

Ynt: Disco I V8 mi? Disco II V8 mi? Merhaba; Valla olurunu nasıl yaptılar bu işin paylaşırsanız sevinirim. Selamlar Uğur

10. mildseven

Ynt: Disco I V8 mi? Disco II V8 mi? Disco güzel görünüyor. Fiyatı da uygun gibi ama biraz daha indirtebilirsiniz sanki. Aracın arka amaortisör körüklerini, amortisör kompresörünü, MAF sensörünü ve HDC'yi kontrol ettirmeyi unutmayın. Benim Disco'nun ilk arızalarındandır bunlar. :) Hayırlısı...

11. mildseven

Ynt: Disco I V8 mi? Disco II V8 mi? Merhaba Standartta araç altına yapılan montajların yerden yüksekliğinin 23 cm olması gerektiği yazılıyor. Makina mühendisleri odası resmini gönderdiğim tipte uygulamalara izin verebiliyor fakat aracın benzin deposunu modifiye etmek yasak. Böyle bir montajı...
  12. mildseven

Ynt: Disco I V8 mi? Disco II V8 mi? Merhaba; Benim Disco 2'ye Prins marka dönüşüm sistemi yaptırdım. Şimdilik memnunum ama bahsettiğiniz yakıt değerlerine ben hiç ulaşamadım henüz. :) Söz konusu DSII ise görüntüsünün temizliğine pek aldanmayın mutla Land Rover servisinde elektronik ekipmanını...

13. mildseven

Ynt: Disco I V8 mi? Disco II V8 mi? Cevap yazarken bunu atlamışım. :) Çözüm buldum. Aracın altına, şase'ye tank montajı yaptırdım fakat malesef ACE sisteminin sensörlerinden kaynaklanan elektronik problemlerle baş edemedim. İçime sinmese de bagaj'a montaja razı oldum. Araç DSII ise şasi...
  14. mildseven

Ynt: Disco I V8 mi? Disco II V8 mi? Merhaba Kerim Bey; Sorunuzu yeni farkettim. Benim Disco'nun yakıt sarfiyatı 34 ykr/km. LPG dönüşümü yaptırdığımdan beri genelde ev iş arasında çevre yolunda ve 110-120 km süratle seyahat ile hesaplanmış yakıt sarfiyatıdır. 90 km/sa sabit hızla daha da...
  15. mildseven

Araç İthali

Ynt: Araç İthali Merhaba; Defender konusunda benzer şeyleri yaşadım ve hissettim. Kah ikinci el alıp toparlamak, kah İngiltere'den getirtmek, bazen de Otokar'dan sıfırını almak üzerine kafa yordum. Defender alırsam üzerinde ne değişiklikler yapabilirim fiyatları nelerdir, nerelerden alabilirim...

16. mildseven

Off-Road Şartlarında Dinamik Sürüş İçin ABS İptali

Ynt: Off-Road Şartlarında Dinamik Sürüş İçin ABS İptali Uğur Abi; ABS sensörlerini devre dışı bırakınca Traction Control'de devre dışı kalmıyor mu? Disco'da TC sistemi ABS sensörlerinden aldığı sinyalle çalışıyor. Jeep'te bu farklı mı acaba? Veya senin araçta Difransiyel kilitleri var, TC'ye...
  17. mildseven

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap DKW Munga Q7'nin büyük büyük babası :)
  18. mildseven

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Askeri bir aracın yol versiyonu gibi. Sanki zırhlı bir araç İlk tahminim Cougar 4x4

19. mildseven

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Teşekkürler. Nadir Abi'nin sorusunu araştırıken dikkatimi çekmişti. Avusturya'da üretildi diye aklımda kalmış.
  20. mildseven

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Steyr 1500 ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453