Arama sonuçlarınız

1. mildseven

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery V8 Lpg Yakıt Tüketimi 6 yılı geçti sanırım Disco II V8'i LPG'li kullanıyorum. 150.000 km'den fazla yol yaptık LPG ile. Son 2 yıldır da eşim yoğun kullanıyor. Şehir içi çevre yolu karışık 22-23 litre LPG tüketimi var. Bir iki sensör değişti, elektrik sisteminde eskiyen yıpranan...

2. mildseven

Disco II Isofix Bağlantısı

Ynt: Disco II Isofix Bağlantısı Ben de 2004 Manueli bulup baktim. Sematik cizimden az cok anlayabildim. Sizin aracta varsa ve birkac fotografini gonderebilirseniz cok yardimci olacaktir. Cok tesekkurler. Ugur Ozturk
  3. mildseven

Ynt: Disco II Isofix Bağlantısı Merhaba Özgür O yazıyı okumuştum.Yüce google'da arayınca başka da pek bir şey çıkmıyor. Benim Disco'da yok isofix. Yazıda da yazmış ya aracın gövdesine bağlı bir parça. Yaptıracam yaptırmasına da neye benzediğini bilmiyorum. Özgörkey de de yokmuş. Fotoğrafını...

4. mildseven

Merhabalar; Disco II'lerde isofix bağlantısı var mı? Benim 2000 model Disco'da olmadığını biliyorum. 2003 ve 2004 Discolarda var diye okudum bir kaç yerde? Teyit edebilecek olan var mıdır acaba? Bir de benim Disco'ya isofix bağlantı parçası yaptırmak istersem nasıl yaptırabilirim? Baya...
  5. mildseven

C47 Dakota

Ynt: C47 Dakota Kaş'ta çok daldım ama 28 metrede C47'yi hiç bilmiyordum. Yeni mi batırıldı? 50-70 metre aralığında ikinci dünya savaşından kalma bir batık uçak var ama ona dalmak nasip olmadı henüz.

6. mildseven

Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?..

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. MMO'yu çok da haksız bulmuyorum aslında. Depo tadilatına izin verilse düşünün ne kadar suistimal edilebileceğini. Benim ikmal ile ilgili çok sıkıntım yoktu. Şaseye montajını yaptırdığım tank 20 lt idi. Sağ alttaki boşluğa sığabilen en büyük hacimli...

7. mildseven

Neden Alüminyum Tüp

Ynt: Neden Alüminyum Tüp Yeni nesil olarak bahsettiğiniz alüminyum tüpler yaygınlaşıncaya kadar çelik tüpü tercih edeceğim. Dalışın sonunda tüpün yüzerliğini dengelemek, ekstra ağırlık alamak sıkıcı oluyor.
  8. mildseven

C47 Dakota

Ynt: C47 Dakota Kaç metredeydi bu batık C47?
  9. mildseven

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. Bu konuda kafamda net bir aksiyon planı yok işin gerçeği. En son muayeneye gittiğinde benim Disco'ya iki yıllık vize verdiler. Bir sonraki vizenin hemen akabinde yaptırırım diye düşünüyordum. Sorunu çözemezsem de vizeye girerken söktürürüm diye...

10. mildseven

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. 90 litrelik benzin deposundan boşalan bölüme 2x40 veya 2x50 litre tank girebiliyor. Sağ arkaya yaptırılacak benzin deposu da yaklaşık 45 litre hacimli. 40 litrelik LPG tankı ile 170-180 km yol yapılabiliyor. İki tankla kullanım şeklinize bağlı 300-350...

11. mildseven

konyada discovery gösterebilecegim yer

Ynt: konyada discovery gösterebilecegim yer Aslen Konya'lıyım. Tatil Bayram, seyranda giderim. Bir kaç defasında da Disco'da ufak tefek sorunlar çıktı. :) ACE ışığı, SLS sensör arızası gibi. Ben bir usta bulamadım. Borusan yetkili servis BMW araçlara bakıyor. Land Rover üzerine tecrübe ve...
  12. mildseven

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. İyiyim Özgür. Sen nasılsın? Tadilat yaptırdığını söylemezsin sen de... Benim söylemeye pek niyetim yoktu.

13. mildseven

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. DII'ye şu tarz bir montaj yaptırmak niyetindeyim ama montajı yapacak usta bulamadım henüz. Benzin deposun imal edilmesi, benzin pompasının adaptesi ve çift tank çalıştıracak multivalf yaptırılması gerekiyor. Tüm bunları yapabilecek bir usta lazım o da...
  14. mildseven

Ynt: Discovery'de Araç Altı Lpg Tankı ?.. SLS kompresörü değil sorun çıkaran ACE sensörü olmuştu. Kompresörün bulunduğu yere girebilecek bir tank yok. Uzun aramalar sonunda Tuğra makinadan 200 mm çaplı silindir tank bulup taktırmıştım. ACE'nin arıza ışığını söndüremeyince sensör yerine tank da...
  15. mildseven

Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... Geçenlerde seyrederken görmüştüm. Hotel Rwanda. Farklı bir kaç Defender daha vardı ama bulamadım o sahneleri.

16. mildseven

Land Rover ABS TC Lambası Yanıyor Acil Yardım

Ynt: Land Rover ABS TC Lambası Yanıyor Acil Yardım Yakın zamanda Disco II'nin ABS sensörlerini değiştirttim. Tanesi 200 YTL idi. FL'de de daha pahalı olmasa gerek.
  17. mildseven

Disco 2 Uyarı Işıkları

Ynt: Disco 2 Uyarı Işıkları Çok büyük bir ihtimalle ABS sensörlerinden bir yada bir kaçı arızalanmıştır. En doğru yanıtı T4 Test Book'a bağlatıp alabilirsiniz. Yine de T4'e bağlanmadan ışıklar sönüyor ise farklı bir şey de olabilir.
  18. mildseven

Kaza !...

Ynt: Kaza !... Meet Joe Black filminin başlangıcından bir sahne değil mi bu?

19. mildseven

Ynt: Land Rover ABS TC Lambası Yanıyor Acil Yardım Sonuçları bizimle de paylaşırsanız sevinirim. Emsal teşkil eder sizin durumunuz. Araç LPG'li olduğu için servise almayan bir yer daha biliyorum.
  20. mildseven

Ynt: Land Rover ABS TC Lambası Yanıyor Acil Yardım Sensörleri değiştirip düzeltseniz de malesef T4'e (Bilgisayar) bağlanıp resetlenmesi gerekiyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri