Arama sonuçlarınız

1. S

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

Orjinal yağ ile de şanzımanı kucaklayabilirisiniz. Nasıl mı oluyor? Aracınızın eski sahibi şanzıman yağını değiştirmeyi unutmuş oluyor (ya da birileri bu yağı değiştirmeye gerek yok durumu iyi diyor, o da onu dinliyor). Bilmemkaç yüz bin km kadar araç o yağ ile çalışmış oluyor. Bozulmadıysa...

2. S

Meraklısına Soru (bir Bilmecem Var Çocuklar...)

Burada (http://msdspds.castrol.com/msdspds/msdspds.nsf/CastrolResults?OpenForm&c=Turkey (TR)&l=Turkish (TR)&p=CASTROL RADICOOL&n=&b=All&t=All&autosearch=No&autoload=No&sitelang=TR&output=Full&spu=Lubricants&unrestrictedmb=No&cols=0 ) castrol marka antifrizlerin içeriği var, ilgimi çeken 1-2 şeyi...
  3. S

Subaru Forester Vs Jeep Renegade -2015/6- Satın Alma Önerisi

siz saygıdeğer off-road'çu arkadaşlarımın da yorumu sizin için birşey değişmez, 10 sene sonra bir başkasına sattığınızda jeep renegade alırsanız adam şanzıman tamircisine gider, subaru forester alırsanız pikniğe gider, netice itibari ile ikisi ile de offroad falan yapmaya kalkışmaz. - bugüne...

4. S

işin teknik yapısında fren hidroliklerinin iki senede bir değişmesi gerekliliğini bilmeyen ustalarımız varken sadece bilmiyor olduklarından değil kimisi pekala biliyor aslında, yanlız sorun şu ki o değişim sırasında fren hidroliğinin içine ufak bir toz parçası girse kaş yaparken göz çıkarmış...
  5. S

Kutunun içindeki %99 etilen glikol+koruyucu maddeler olsaydı bunları araştırıp bulmak daha kolay olurdu ama herşeyden önce kutunun içindekinin %70 etilen glikol+tahminen %29 kadar su + koruyucu maddeler olduğunu ima ettiğiniz için iş biraz karıştı aslında, o yüzden her ne kadar bu konudaki...

6. S

Kaloriferi Isıtmayan Arkadaşlar Buraya

aslında bu tür olaylarla karşılaşmamak için yazın ara ara kaloriferi devreye almalıyız ben bunu hep yaparım. İşe yarıyor mu bari? Kalorifer kapalıyken içinde su yok mu sanki o radyatörün. Var? Neden tıkanıyor peki? ... Ben size söyliyim: Aracınızın ilk sahibi olan şahış servise gidiyor Onların...

7. S

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

hepsi çorba olmuş walla iştahta kalmadı onca bilgi güme gitti resimler cabası üzücü Yedekten geri yüklenen şey nasıl çorba olabiliyor onu da anlamadım ki, olmamış olması lazım..
  8. S

ama benim bildiğim en yüksek kapasiteli özel üretim antifirizler dışında en verimli karışımın %70 antifiriz %30 su olduğu idi bu scalaya göre doğru biliyormuşum Öyle olsa iyi olur, çünkü görmüşsünüzdür yol kenarlarında ücretisiz yağ-antifriz değişimi yapılır yazan yerlerden bol bol var, o...
  9. S

Erciyes'e Tırmanan Ilk Kadın Dağcı Hayatını Kaybetti

Allah rahmet eylesin. Bu arada dediği gibi "şimdi imkanlar daha uygun". Everest bile yol geçen hanı olmuş Everest'in zirvesi 'yol geçen hanı mı oldu?' - BBC Türkçe

10. S

Ekteki resimlerden ilki antifriz-su karışımı donma noktası grafiği. Görüldüğü üzere belli bir noktadan sonra gereğinden fazla antifriz eklenmesi donma noktasını düşüreceğine aksine yükseltiyor. İkinci resim bu donma noktasının ölçümünde kullanabileceğiniz en hassas aletlerden biri olan etilen...

11. S

Xenforo çok az kullanılan bir forum yazılımı. vBulletin veya MyBB kullanımına geçilmesi taraftarıyım. Eskisi neydi acaba onu merak ettim şimdi. Aslına bakarsanız forum yazılımının az kullanılanı bir bakıma iyidir, sağa sola spam mesaj atan botları yazan adamlar az kullanılan yazılımlarla pek...
  12. S

Şanziman Yaği Isinma Hatasi

Mümkündür, olayı çözerseniz anlatın, biz de öğreniriz. Gerçi o tür bir problemin sadece şanzımanla ilgili değil motorla ilgili de bir hararet problemine de sebep olması lazımdı gibi geldi bana. Neyse sonuçta emin olma imkanımız yok, kolay gelsin.. not: şanzıman soğutucusuna suyu pompalayan şey...

13. S

97 5.2 Grand Cherokee Cekis Problemi

O kasılmayı sadece direksiyon tam sağda veya solda iken yapıyorsa orta diferansiyel kilitli kalmıştır. Büyük ihtimal -malesef te denebilir- şanzımanın içindedir. Çözüm illa şanzıman inecek demek değildir ama aynı sorunla daha önce uğraşmış birilerini bulmak gerekir. Mesela eski kasa rav4'lerde...
  14. S

Sorunlar olabilir, arızalar yaşanabilir, bunlar anlaşılır. Ama hiçbir açıklama yapılmaması tuhaf. Ne olduğunu anlayamamışlardır. Böyle durumlarda önce top servis sağlayıcıya atılır, onlar bizle ilgisi yok der yine de incelerler, yedekten geri yüklerler vs (ama yedek hangi tarihe aitse sadece o...
  15. S

Aküyü Servisten Almak Şart Mi?

mutlu akü iyidir, yuvasına uysa bende taktırırdım, ama gel gelelim büyük çıktı arabaya uymadı, inci mi yiğit mi hatırlamıyorum ondan taktılar, onun da bir zararını görmedim, ama arabanın üzerindeki orjinal olması muhtemel akü (markasını hatırlamıyorum arabayı da sıfır almadığım için orjinal mi...

16. S

2.7 Crd Grand Cherokee De Gaza Basınca Devrin Düşmemesi.

yazılımda öyle hata olmaz, fabrikadan sağlam çıktıktan 10 sene sonra bozulan şeyin adı yazılım değildir.. anlamayan birileri kurcalayıp aklınca tuning muning yaptıysa o ayrı konu tabi.
  17. S

Mantık şu: sıcaklık şanzıman yağının en büyük düşmanıdır, bozuk yağ da şanzımanın.. Şimdiden geçmiş olsun sorun çıkarsa yazarsınız biz de öğreniriz hangi araçta ne tür problemler çıkabiliyor diye. Bu arada radyatörü ihmal etmeyin, kireçlerini temizleyelim motor hararet yapmasın diye iyi niyetli...
  18. S

O iyi demek ki sanayiye ya da servise gidebilecek durumda araç, zaten özel bir şanzıman sıcaklığı lambası olsaydı ve o lamba yansaydı "eh artık arabaya daha fazla zarar vermemek için çekici çağırmak lazım.." noktasında da olabilirdi.. ( o da hoş olmaz 4 çeker aracın zarar vermeden nasıl...

19. S

o lambanın ne lambası olduğunu bilmiyorum ama tahminen aşırı sıcaklık lambasıysa ilk yapmanız gereken bosch servisi boşverip yetkili jeep servisini arayıp yağın ne olduğunu öğrenmek, sonra aynı yağı biryerlerden temin edip sanayinin yollarını tutmak. bu arada yağ filtresi tıkalı mı değil mi...
  20. S

Kyron Yan Basamakları Sökme Hakkında

Yan basamaklara çarpacak şeyler arabaya çarpacak işte. Bunun ne açıdan "kabiliyet artışı" sayılabileceğini anlamadım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

SON KONULAR

Geri