Arama sonuçlarınız

1. S

X-trail Conta Yakması

O radyatörler de motor soğutma suyu zamanında değiştirilmediği için tıkanıyor. Olayın gelişimi şöyle: önce aracın ilk sahibi kullanma klavuzunu kaybediyor ya da okumuyor. Yetkili servis gerekli gereksiz bir sürü pahalı bakım ile faturayı şişiriyor, ordan kaçan adama sanayi yollarında onu...

2. S

X-trail Conta Yakması

Geçmiş olsun daha büyük bir hasar oluşmadan kurtulmuşsunuz.
  3. S

X-trail Conta Yakması

geçmiş olsun conta yanması hararetten dolayımı olmuş acaba usta bi bilgi verdimi ? LPG'den olur genelde. Bakımsızlıktan veya eskime sürecinin normal bir sonucu olarak ta olabilir. Sonunda çatlak conta yüzünden hararet olur, hararet yüzüden conta yandı zannederler, halbuki pekala tam tersi olmuş...

4. S

Almanya‘ Da Nazilerin Öldürdükleri Türkler

Naziler 1000 oldurduyse Sovyetler 100.000 oldurmus Şimdi bunları tartışmanın anlamı ne ben anlamadım al birini vur ötekine işte. Yönettiğin devleti doğal sınırlarının dışına taşırmayacaksın. Taşırırsan binlerce sene önce yapılan uyarıyı dinlememiş sonuçlarına da katlanmış oluyorsun. İttihat ve...
  5. S

Manyaklar her zaman bulunur , putinde bir manyak ama time dergisi yilin adami seciyor , stalinde manyakti einstein da sadece kazanan tarafta olunca manyaklik resmiyete dokuluyor yurtta sulh cihanda sulh diyoruz Demekle olsaydı iş kolaydı... rivayete konu olan hikayenin kahramanı yurtta sulh...

6. S

Nazi kamplarında Türklerin olma ihtimali çok düşük herkes amerikan filmi izleyip yorum yapmasın ss birlikleri sadece almanlardan olusmamis macar romen polonyalı, estanyalı finlandiyalı ve Türklerden olusmus bi ton ss tümeni var Bu kadar milletin hepsi bir manyağın peşinden gittiyse insanlık...

7. S

Neden sadece -NAZİ- deniyor da Almanlar denmiyor.Sanki naziler Alman ırkından ve Almanyada yaşıyan insanlardeğildi gibi davranılıyor. İnsanları değil de fikirleri eleştirmek lazım da o yüzden. İş insanlık suçu na gelince Türkler Ermenileri öldürdü deniyor da,Almanlar Yahudileri öldürdü...
  8. S

Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 High Ve Low 4*4 Sürüşü Hakkında

diferansiyelsiz 4h,4l=> araba battı çekecek arkadaş ta yok modu (işe yarar ama bunun dışında herhangi bir şartta kullanılması düşünülmemiştir.) bunun haricinde orta diferansiyelli 4 çeker modu iyidir, daha rahat kullanılır, normal şartlarda yeterince etkilidir, ama kazara araba batarsa ve...
  9. S

Araclar Bolumu Kayboldu

Forester;Karda,plajda,kumda vs... panik yok tüm maceralarınız burda :) foresterın yazlık lastiklerle kışın ortasında dağların tepesine çıkma konusundaki başarıları da dahil.

10. S

2.7 Crd Grand Cherokee De Gaza Basınca Devrin Düşmemesi.

Sebebi az çok belli olan arızalara el atmanın zorluğundan ben de bir dönem otomatik vitesten soğumuştum. Diferansiyel mi şanzıman mı az da olsa bir ses yapıyordu, arabada 3 diferansiyel 1 ya da 2 tanesi şanzımanın içinde... şanzımanın kendisi ile ilgili olması muhtemel arızaları da hesaba...

11. S

sanırım satıp benzinli lpg işine dönsem iyi olacak. aynı fikirdeyim, arabanın yenisi, o mümkün olamıyorsa yaşlı arabanın ise basit olanı iyidir
  12. S

Vakum vakum vakum.:) biyerden hava kaçıyor diyorum ya:) (sanki çok anlarmışım gibi) Neyse google böyle der, biz de yalancısıyız işte, size kolay gelsin. Olur da orjinal yazılımı geri yükletebilirseniz odb cihazı ile tespit edilebilecek vakum kaçağı belirtilerini de (hata kodu dışında) buluruz...

13. S

burda da aynı benzini araçlardaki gibi vakum ile çalışan bir vw tdi motorundan bahsediyor.. anlaşılan bu aletler çeşit çeşit, turbo dizel olduğunu bilmek yetmiyor jeep nasıl bir turbo dizel motor yapmış onu da bilmek lazım malesef... büyük bir ihtimalle de o motoru jeep yapmamıştır, dediğim...
  14. S

bu arada... turbo'nun pratikte kayda değer miktarda etkili olmaya başladığı minimum bir devir olması lazım(*), onun altında gene benzinli araçtaki gibi yürümek durumunda işler, en azından bana öyle geldi... bence o vakum yok dolayısı ile kaçağı da olamaz durumunu birdaha değerlendirmek lazım...
  15. S

arıza kodu okumuyor olabilir, turbo dizel araçta vakum olmama konusunu ise anlayamadım. mesela biryerde turbonun beslediği havanın gitmesi gereken yere gitmesine engel olabilecek bir kaçak olamıyor mu? olursa sonuç aynı olmaz mı? düzeltme: bu durum tam tersi sanırım. neyse... bilgi...

16. S

98 Grand Cherokee

Velhasıl öncelikle bu offroad aracı nedir,ne değildir bunun bir adını koymak lazım. Valla onun adınını biz çok koyduk, kimse anlamadı, bir daha yazalım: traktör Geri kalanların kabiliyetleri, artıları eksileri bir olmasa da hepsi sizi yolda -daha doğrusu yolun dışında- bırakır. Arabayı çekecek...
  17. S

Buna baktınız mı? Diagnose Engine Idles Too High – Auto Repair Help Vakum kaçaklarından olur diyor... Ne yaptığını bilen bir tamircinin bu durumu obd cihazı ile bile tespit edebiliyor olması lazım çünkü motor beyni diye tabir edilen yazılım tarafından tespit edilen fazla oksijenin sisteme...
  18. S

eskiden arabalarda rölantiyi kasten yükselten düğmeler vardı adına jikle derlerdi. geçen sizin konu sebebiyle biraz araştırdım bazı dizel araçlara hala daha koyuyorlarmış böyle birşey. sizinkinde var mı? kazara basılı kalmış olmasın?

19. S

İyidir hoştur herhalde, fakat ben vergi dilimi aşırı yüksek araçlardan uzak duruyorum. Bir de bulunduğunuz yerde araçtan anlayan birileri olmalı, bu forumda vakti zamanında taa karadenizden kalkıp ankara'da jeep bakımı yaptıranların hikayelerini okuduk.. hoş bir durum olmasa gerek.
  20. S

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

Ama bu yazdıklarınız her marka araç içinde geçerli,sıfır almadıkça Aynen öyle. Yanlız bugünlerde sıfır alınanlar için durum biraz daha iyi olacak, eskiden sıfır alınan araç dexron2-3 ile piyasaya çıkarken şimdilerde daha kaliteli yağlar ile piyasaya çıkıyor yukarıdaki muhabbete siz de lafını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri