Arama sonuçlarınız

1. AHRAZ

Ilk Aracım Olacak Jimny Ve Vitara Arası Gidip Geliyorum

abi selam kusura bakma bu aralar bayağı yoğundum buraya hiç bakamadım, özelden msg attım sana, görüşürüz.

2. AHRAZ

Eyvallah kardesim, whatsapp dan atarim, firsat bulunca bi gorusuruz bakarsin
  3. AHRAZ

Selamlar, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım; Öncelikle bu benim ilk aracım, daha önceden şöförlüğüm de yok denecek kadar azdı bu yüzden her bi yerini bayağı kurcalama fırsatım oldu, şöyle söyleyeyim zannetmiyorum ki çoğu insan bunu denesin ama ben sırf ortalık buz tuttu diye şu ABS...

4. AHRAZ

-bilgilerinizi/tavsiyelerinizi Paylaşın-

Zaten hizla falan isim olmaz, geze geze yavas yavas gitmeyi severim... Biraz titizimdir o yuzden biraz fazla inceliyorum heralde. Sirf bu huyum yuzunden eski motorsikletimin fabrika cikisi elektrik tesisatini begenmemis hepsjni sokup bastan kendim dosemistim birkac modifikasyonla beraber...
  5. AHRAZ

Tesekkur ederim, iste bu siteyi bu yuzden seviyorum. Ben ankaradayim bizim kisimiz guzel olur. All terrain benim de ilk tercihim, sadece kis lastigine gercekten ihtiyacim olup olmadigini bilmiyorum, arada ankara urgup arasi falan gider gelirim, sehirici sehirlerarasi falan takilirim, offroad u...

6. AHRAZ

Son karar olarak ; bir takım hafif dışa offsetli jant ile kış lastiği : goodyear ultragirp 8 (7 derece altındaki zamanlarda bunları takacağım), bir takım hafif dışa offsetli jant ile A/T lastik : BFG T/A KO2 (kış lastiği kullanmadığım zamanlarda normalde kullanacağım) sanırım benim için en...

7. AHRAZ

tesekkurler buna da bakacagım. Aracımın lastik basınçları ne olmalıdır bunu da merak ediyorum. bir de kış lastiği tavsiyesi, ne düşünüyorsunuz? Kışın kış lastiği olan seti kullanacağım, kış haricinde de A/T lastik kullanacağım, bendeki yokohama geolander m/t leri satarım heralde.
  8. AHRAZ

2-3 gündür gece/gündüz araştırıyorum, her türlü zeminde iş görecek yağmurda falan da efendi gidildiğinde çok tehlike çıkarmayacak vb en sonunda BFG T/A KO2 de karar kıldım. Benim aracın üzerindeki Yokohama Geolander M/T lerden çamur/sertleşmemiş kar dışında diğer bütün şartlarda(kuru yol...
  9. AHRAZ

Eyvallah cok sagolun. Arac takozla yukseltilmis bu sebeple offseti biraz disariya dogru olan bi jant yol tutusunu biraz daha arttirir gibime geliyor. B.kunu cikarmadan hafif disariya cikarabilecegim bi jant seti almayi dusunuyorum.orjinal vitara jantlari hatirladigim kadariyla ice dogru offset...

10. AHRAZ

Bilgilendirme icin cok tesekkurler. Peki bu viteslerin hepsinde (D,1,2) hep 2çeker öyle değil mi? arazi vitesini 4H veya 4L yapmadıkca hep 4x2? Güvenilir bulduğunuz lastik jant satıcısı , ve ankarada güvenilir servis önerilerinizi de bekliyorum. Uygun jant vb alıp bir set de bundan yapmak...

11. AHRAZ

Merhabalar, yıllardır hayalini kurdugum tarzda bir araca, en sonunda, bu pazartesi gunu kavustum. Aracım 2005 model otomatik suzuki grand vitara(tek kapılı) Araba kullanmasını biliyorum ancak ilk defa aracım oluyor ve trafik deneyimim de fazla değil, Merak ettiğim çok şey var bu sebeple...
  12. AHRAZ

Eyvallah! beklerim her zaman. Havacılar tarafındayım.

13. AHRAZ

Arkadaslar ben hergun kullanmıyorum aracı, haftasonundan haftasonuna seklinde olur heralde. Ozellikle dikkat etmem gereken bir durum var mıdır bu sekilde kullanılacak bir arac icin? Hani beklediği için motor yagı kartere süzülür de motorun içi nispeten yagsız kalır ilk çalıştırmalarda bayağı...
  14. AHRAZ

Suzuki Vitara 1.6 Jlx 1999. Orjinal Krikosu Nasıl Ve Nereden Buluruz?

Hayırlı uğurlu olsun. Ben de dün aldım... Aynı eksik bende de var...Tam nokta atışı konu açmışsın :D Bu forum çok güzel kesin yardımcı olurlar...Şimdi birilerinin bizi aydınlatmasını bekliycez sadece...Yeni aracın tekrar hayırlı olsun.
  15. AHRAZ

sağol kardeşim. Daha önce çok az araba kullanmış olmama rağmen sincan dan demetevler e sorunsuz getirdim aracı. Dehşet zevkli bu aracı kullanmak. Biraz daha acemiliğimi üzerimden atayım da ankaradaki üyelerle tanışıp aktivitelere falan katılmak isterim. birinin bana dileyebileceği en güzel...

16. AHRAZ

eyvallah herkese. bugün sabah gittim aldım aracı, öğleden sonra da kapının önüne çektim şimdi kuzu kuzu yatıyor. Darısı tüm isteyenlerin başına.
  17. AHRAZ

Merhabalar, cevaplar için teşekkür ederim, ilk basta linkini vermis oldugum vitara da karar kıldım bugün el sıkıstık bakalım hayırlısı. Pazartesi noter satısını yapacağız, öncelikle fikir beyan eden yardımcı olmak isteyen herkese tekrar tesekkur ederim. Aklıma takılan bir durum var; on tampon...
  18. AHRAZ

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Benim de gönlüm birazcık daha vitara dan yana... Bakalım görücez.

19. AHRAZ

Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,Temiz Olarak Satışta

merhabalar, ben de -görece eski- ama full acemi bir üyenizim, ben de bir kac gun once basımdan gecen bir olayı paylasmak istiyorum. uzun zamandır hayalini kurduğum araca kavusmak icin sonunda paramı pulumu topladım ve ilanda temiz gorunen sahibiyle de konustugum bir arac icin anlastık , ben...
  20. AHRAZ

Selamlar herkese; Sehiriçi-şehirlerarası-gerektiğinde de off-road şeklinde sorunsuz kullanabileceğim bir araç arıyorum. Otomatik olmalı, biraz da tipsiz birşey olmalı, yani üstüne başına çamur çizik vb geldiğinde (zaten canım yanmaz , aksine hoşuma gider de ) iğreti durmamalı benim tabiatım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri