Arama sonuçlarınız

1. AHRAZ

Ufak Tırtılım A Yeni Bir Nefes Samuraimi Yapıyorum :)

Bu konuyu da yeni görüyorum. Dostum eline sağlık mükemmel bir gönderi, keyifle okudum inceledim hiç bitmesin istedim. Sen ve senin gibi arkadaşlar böyle yardırsın o kadar güzel işler yapıyorsunuz ki valla helal olsun. Highoutput da demiş zaten, artık buna bi de portal yakışır. Yalnız ben iki...

2. AHRAZ

Frontera 2.2 DTI Sport Alımı???

herkese merhabalar, Opel / Frontera / 2.2 DTI Sport / Otomatik 2.2 DİZEL 2000 Model Çift Sunrooflu Frontera sahibinden.comda - 1004975367 Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Hatta sahibi ya da tanıdığı vb birisi gezenbilir de olsa tadından yenmezdi...
  3. AHRAZ

Kamp Arkadaşları Arıyoruz

Valla dostum aynı durumdayız sayılır. Keşke daha yakın şehirlerde olsaydık.

4. AHRAZ

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

eyvallah faydam dokunduysa ne ala:) güle güle kullanın
  5. AHRAZ

1993 Pajero 2.8 Td Otomatik Vites Problemi!!

selamlar, çok geç dönüş yapabildim kusura bakmayın, valla çok isterdim de ben şu anki ekonomide hiç bir şeye cesaret edemiyorum açıkçası. Kendi aracımdan da memnun olduğumdan şu an öyle bir maceraya giremiyorum. Ancak biraz maddi imkanım vb olsaydı kesinlikle 2. araç olarak düşünür, memnun...

6. AHRAZ

Yeni Başlayanlar Için Arazi Aracı Tavsiyesi

Merhabalar, biraz geç cevap olacak belki, ama bir suzuki kullanıcıs olarak saydığınız araçlar içerisinde benim tercihim suzukiden yana olurdu, fronterayı neden elediğimi açıklamak gerekirse; ben de gerek tipi gerek konforu açısından frnterayı daha çekici buluyorum ancak saydığınız diğer...

7. AHRAZ

L200 kısa kasa

Sırf şu pickup ları eşşek ölüsü gibi upuzun yaptıkları için doğru dürüst araç bulamıyoruz, ya saçmasapan ölü araçlara dünya şişirilmiş para istiyorlar, ya da üreticiler böyle herşeyi güzel ama boyu fazla uzun hilkat garibesi gibi araçlar koyup satıyor, L22, RANGER, HILUX vb hepsi gereksiz uzun...
  8. AHRAZ

parça kodu ve fotografini atar misınız? ben de arayayım, bu sekilde geçmişte çok parça buldum, şu sıralar yurtdışından sipariş verebilirim, denk gelirse bunu da katarız araya
  9. AHRAZ

220V den dönüşüm yapıldığında nasıl bir işlem yapılıyor bilmiyorum ancak araç içinde kullanılacak dolapların kompresörleri hoplamaya zıplamaya harekete vb karşı lastik şok emici kauçuk ayak vb gibi şeylerle tuturuluyor montajı yapılıyor vb diye biliyorum.Sabit bir şekilde duracağı düşünülerek...

10. AHRAZ

Vinç, Çeki Demiri Ve Tepe Işıkları Ruhsata Işletme Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

Selamlar, benim aracımda da vinç, çelik tampon, offroad aydınlatma nın hiçbiri ruhsatta işli değildi, ancak muayeneden sorunsuz geçtim, bende de ruhsatta M1G şeklinde geçiyor, hatta bu konuda doğru düzgün güvenilir bir cevap alabilmek adına TÜVTÜRK e telefon açıp direkt onlara sordum, ordan bir...

11. AHRAZ

Bu Pajero Hangi Model?

Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. Sanırım siz de ankaradasınız. Bakalım arayıştayım ara sıra bi aklıma düşüyor sonra 2.el piyasasının fahiş fiyatları sebebiyle her seferinde vaz geçiyorum, aranıza katılacak olursam ulaşacağım size :)
  12. AHRAZ

Offroad Aydınlatma Montaj Yeri Hakkında

Arkadaşlar merhabalar, Tavana çadır yaptırdığım için tavan aydınlatmalarını sökmek zorunda kaldım, ince şerit led tarzı ürünlerden aldım ancak hazır yeni montaj yapacakken aklıma şöyle bir şey geldi; Bu sefer tavana değil de motor kaputunun en ucuna yukardan yapıştırma ve vidalama şeklinde...

13. AHRAZ

40-42.000 Tl 4x4 Almak Istiyorum Destek Lütfen.

Biraz geç oldu çoktan çözmüşsünüzdür ancak 1.6 vitara ben de uzun süredir keyifle kullanıyorum sadece 1.6 bazen yetmiyor bu nedenle bulabilirseniz 2 sini düşünün, usta da imaj japon gru da tuncay ustayı öneririm
  14. AHRAZ

Bu Pajero Hangi Model?

Arkadaşlar herkese merhabalar, Bu Pajero nun tam modeli vb nedir? Pajero 2.8 TD Tek Kapı Otomatik İnternette 2.8TD 1992 aratınca yabancı forumlarda vb farklı modeller çıkıyor, bu araçtan anlayan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Gerçekten 2.8TD midir yoksa başka bir model vb mi? Örneğin ben...
  15. AHRAZ

Geçmiş olsun. Sorunu çözebildiniz mi? Ben de bu aracı takipteyim sizin sorununuzu görünce merak ettim, takip ediyorum

16. AHRAZ

Suzuki̇ Teci̇meroğlu Yetki̇li̇ Servi̇s Uyarisi - Ankara

Ben de bundan yaklaşık 5 yıl kadar önce bir olay yaşamıştım, henüz suzukiyi de, ustasını da sanayisini de deneyimlememiş ve görece bilgisiz iken, o zamanlar baktığım bir aracı, sanayideki başka bir abimizin önerisi üzerine, buraya getirdik yanımda bir arkadaş ile, bir cihaza bağlatıp ne var ne...
  17. AHRAZ

Bu Gün Kalan Ömrümün Ilk Günü

böyle soyulmuş hali de ww2 hava indirme tugayı uçağı içi gibiymiş :) hayırlı olsun güzel temiz görünüyor
  18. AHRAZ

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

muhteşem bir konu olmuş, hepsini defalarca okudum. Merak ettiğim çoğu detay tek bir çatı altında toplanmış. Emeği geçen herkese teşekkürler.

19. AHRAZ

Ben gayet memnundum, tek sorunu kullanınca anladım ki bana küçük geldi, ben de sattım ve daha büyük başka bir cihaz aldım. Ben sadece bir kez kulandım sonra sattım ancak sizin bahsetmiş olduğunuz tarzda bir problem yaşamadım, kullanmadan önce içerisine donmuş et koymuştum, iki gün boyunca...
  20. AHRAZ

Solar Şarj Cihazı Load Çıkışı

bahsettiğiniz mikrokaravan ın ayrı konusu vb var mıdır? incelemek isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri