Arama sonuçlarınız

1. AHRAZ

2.El Satılık Çadır Arıyorum

Dostum selamlar, elimde çok temiz durumda (2-3 kere kullandım) Decathlon Arpenaz 2XL Fresh Black çadır var (2 seconds olanı değil, normal direkli kurulan modeli). Yırtığı hasarı tamiri kırığı çıkığı eksiği vb yok pırıl pırıl. Sadece 2-3 kez kamp yaptığımız için sıfır gibi değildir de çantasından...

2. AHRAZ

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Canavar oluyor. Heyecanla takipteyim.
  3. AHRAZ

Kendi Karavanımı Anca 20 Kere Küçültülmüş Olarak Yapabildim..

Şahane çalışma olmuş ellerinize sağlık. Gerçeğiini de gönlünüze göre en kısa sürede yapar ve kullanırsınız umarım.

4. AHRAZ

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Dostum elinize sağlık. Başından beri büyük bir keyifle okuyorum, karşınıza çıkan sorunlara farklı ve makul fiyatlı alternatiflerden ürettiğini zçözümlerin hepsi altın değerinde. Sitede zaten belli başlı aktif kişiler var, onların ve sizin gibilerin sayesinde her gün keyifle ve heyecanla takip...
  5. AHRAZ

Grand Vitara 1.6 Jxa Sol Yan Cam Arıyorum Lütfen Yardımcı Olur Musunuz

www.suzuki4x4turkiye.com hangi şehirdesiniz bilmiyorum ancak Ankara da Tuncay Usta ya bir danışın derim : 05426347731

6. AHRAZ

Kamp Aracı Tavsiyesi (2023)

1.6 tek kapı otomatik 2004 model suzuki grand vitara sahibiyim. Aynı/benzer yoldan gitmiş biri olarak elimden geldiğince kendi bilgilerim dahilinde bilgi vermeye çalışayım; Pajero pinin : Motor teknolojisi LPG ye uyumlu değil diyorlar, alınca benzinde kullanmak gerekecek. Frontera : Çok...

7. AHRAZ

Mitsubishi Delica Spacegear (L400)

çok hoş bir araç, hala sizde mi acaba?
  8. AHRAZ

Off-road Araç Ile Sıfırdan Araba Kullanmayı Öğrenmek

Dostum sana anlatılan hiç bir korku hikayesine itibar etme. Kimseyi kötülemiyorum ama çevremiz genellikle hep "aman napıcan otur oturduğun yerde" cilerle, "yapma ölürsün" cülerle vb dolu. Ya yapıcaz tadını alıcaz/yaşıycaz, ya da yapanları izliycez. O yüzden sen kulak asma, içinden ne geliyorsa...
  9. AHRAZ

Vitara Ispanyol Buji Kablo Sıralaması

sorun yok, sizin de kendinizce haklı olduğunuz taraflar var, katıldığım noktalar da var, zaten polemik / didişme vb anlamında değil, yapıcı bir eleştiri olarak yazmıştım. forum zaten yardımlaşma üzerine kurulu bir oluşum. Aynı trafike olduğu gibi her çeşit de insan var tabii ki, bu nedenle ben...

10. AHRAZ

dostum kusura bakma/alınma da hep bir sitem içinde yazmışsın, forumlarda bazı tek tük profesyonel ustalar abiler/ablalar vb haricinde herkes az/çok aynı hayatı yaşıyor, kimse 7/24 forumlarda müşteri temsilcisi gibi sorun çözmek için hazır kıta beklemiyor, yani ben de soru soruyorum, herkes...

11. AHRAZ

Suzuki Vitara 2.0 V6 (yıl 2022)

V6 nedense forumlarda falan çok tutulmuyor, ama kullanan sahibi oland a başka bir şeye binmiyor, maddi manevi imkan varsa v6 şık olur, yoksa düz 4 silindir lere bi bakmak daha iyi olur sanki...
  12. AHRAZ

Off-road Araç Ile Sıfırdan Araba Kullanmayı Öğrenmek

Öncelikle hoşgeldin. Mesajında belirtmiş olduğun durumun tıpa tıp aynısnı bizzat yaşadım. Ehliyetim vardı ancak hiç şoförlüğüm yoktu, ve artık bir araba almam gerekiyordu. Sedanmış cartmış curtmuş zaten hiç bir zaman ilgimi çeken modeller değiller. Ben de gittim ufak bir 4x4 aldım. Alış o alış...

13. AHRAZ

Araç Seçimi Için Yardım !!

karavan römork vb çekecekseniz ve alacağınız aracın genel maksatı da bu olacak ise, ne kadar hacimli ve güçlü bir motor seçebilirseniz o kadar iyi. Suzukiler zaten kasalarına göre ufak ve güçsüz kalan motorları yüzünden çok zorlanınca hararet yapmaya meyilli araçlar. (2000 ve öncesi büyük cc li...
  14. AHRAZ

Sigorta Kutusu Hakkında

Forumlardan çok şey öğrendim, fırsat ve vakit buldukça bilgim ve tecrübem dahilinde ben de bir katkıda bulunmaya çalışıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  15. AHRAZ

Alınık Tavan Çıtası / Satılık Offroad Sepeti

2 yıl sonra bana yine çıtalar lazım oldu :D sana da sepet lazım ise ankara yurtel de (şaşmaz da tavan sepeti ve portbagaj yapıyorlar) kendi imalatları çok şık ve alçak profil tavan sepetleri var onlara bi bak hala ihtiyaç var ise.... Çıta var mı bu arada güncel :)

16. AHRAZ

suzuki4x4turkiye websitesini tavsiye ediyorum. Sizin bu sorduğunuz sorunun çok benzeri bir durumu anlatan bir konu başlığı açmıştım linkini de buraya bırakıyorum belki işinize yarar : Suzuki G.Vitara Ateşleme Sırası / Distribütör Kablo Sırası - Suzuki4x4Turkiye
  17. AHRAZ

2004 Grand Vitara Motor Tipim Hangisi

107bg olanlar ispanyol üretimi olanlar diye biliyorum. Şasi numaranızı vinformer.su web adresinden kontrol edip üretim yerine bakarak anlayabilirsiniz. TR de ispanyol üretimi 2004 GV var mı bilmiyorum bu arada. Benim bildiğim kadarıyla grand vitara ların hepsi japon üretimi.
  18. AHRAZ

(bilgi Alma)1996 Vitara 2.0 V6 4xfourart Ve Sorular

fourart kit kullanmadım bende get ile yükseltme var, ancak kullanan ve bilen deneyimli arkadaşlar o fourart kitin aracı asfalttan uzaklaştırdığını ve sürüş karakteristiğinin tamamen değiştiğini belirtiyorlar. kit güzel ancak amacına uygun yapılmış bir ekipman, araziye yaklaştıkça asfalttan...

19. AHRAZ

Suzuki Vitara 2.0 V6 (yıl 2022)

Ben de buna benzer bir heves ve araştırma neticesinde fiyat/performans olarak en son suzuki vitara (2004 model 3 kapı otomatik) aldım. Artıları; ufacık araç ve öyle binek araba performansı vb aramıyorsan gidişi de duruşu da iyi, uzun yolda 110/120, rampada 70/80, yokuş aşağı 130/140 vb...
  20. AHRAZ

Sigorta Kutusu Hakkında

Konuyu yeni gördüm, malum iş güç hayat temposu vb derken foruma çok giremiyorum, konu eski ancak birilerinin işine yarasın diye cevaplıyorum. Sizin durumun aynısı bende oldu...2004 model 1.6 otomatik grand vitara sahibiyim. Bir gün evin önüne kadar geldim ve tam kontağı kapatacakken araç kendisi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri