Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
longoz ormanları benim için ilk fırsatta kaçmayı planladığım ve harıl harıl bir köşe aradığım cennet derim.
çok güzel,çok rehabilite bir bölge umarım talan olmaz.dokusu bozulmaz.müthiş.
keyfin daim olsun kardeşim,eyvallah,zıpkın daha operasyonel,olta başka bir keyif.hepsinde öte doğa olmak,ama ne yapıyorsan yap doğada olmak en büyük rehabilite en iyi tedavi.
görüşmek üzere.
erdinç çelik
yani neden bu fiyat farkı var bilemiyorum,gümrükleme yada vergilendirme diye düşünüyorum,maillerime baktım iletileri yazarken,2796 euro ya geliyormuş bana şirketin son attığı maildeki fiyatı.sürekliliği olmayan bir ürün olunca fiyatıda yüksek oluyor diye iyi niyet göstereyim hadi.
tekne olayı...
işte bunlar hep keyif,sefa :)
ben hard top çadır ararken bulgaristandan almanyaya kadar fiyatlarını araştırmıştım.bir şekilde ya getirtecektim ya gidip alacaktım.yaklaşık sizin verdiğiniz linkteki gibi fiyatlar.yani özetle türkiyede iki katı oluyor yurtdışı fiyatıyla kıyaslarsak.kamp seyahat...
pek bir farkımız yokmuş yahu,benim asıl tercih sebebim kurulum aşaması üstad,1 dakikada hazır,çadırımı aracımın üzerine koyma işinide çok pratik bir hale getirdim,tek başıma araca yükleyim çıkarabiliyorum. bütün uyku tulumu yorgan yastık ıvır zıvırlarda içinde duruyor.hadi kampa dediğimde kamp...
eğer bahsettiğiniz fiyatlar güncel ise çok çok iyi rakamlar.kullanım açısından tercih ve rahatlık meselesi tabiki.boyum 1.85 ve 100 kiloyum.çok geniş ferah bir alanı yok ama korunaklığı rüzgara mukavemeti sağlamlığı gibi bir çok artısı var yer çadırına yada türevlerine karşı.
ele yüze bulaştıracak sanıyorum son insansın,
heyecan ve motivasyon gerektiren bir sektöre heyecanı yüksek motivasyonu v8 bir arkadaş olarak giriyorsun.
umarım herşey yolunda gider ve hobin olan hayatı iş olarak da devam ettirirsin.
yolun açık olsun kardeşim...
geçmişten not: takozda balık mı...
bu arada maggiolina nın ithalatını yapan bir firma var.ancak ithal ürün olduğu ve birazda marka oluşundan dolayı 3000 euro ya varıyor fiyatı.yukarıdaki videosu paylaşılan ve tasarım olarak daha ferah olan ürün çok güzel ancak onu nereden buluruz,nasıl alırız sorunu var.
bu fiber stil çadırların...
yaklaşık 2 yıldır -20 dereceler de +30 derecelerde kullandığım bir çadırdır.italyan menşeili maggiolina.
youtube da maggiolina diye aratarak şeklen ve daha detaylı videolarını bulabilirsiniz.artistik pozlardan başka bulamadım,kusura bakmayın.kullanım açısından eşim ben ve 4 yaşındaki kızımızla...