Arama sonuçlarınız

1. Derinderin

Her Kampın Ihtiyaci; Bot+bagaj

taşınması kolay işlevli gibi görünsede tek kişi ve durgun sularda kullanılabilir,iki kişi ve dalgalı deniz zor.

2. Derinderin

Araba İle Avrupa Turumuz

çok güzel yapmışsınız.tebrikler ve ayrıca koordinatlar ve tavsiyeler için teşekkkürler... erdinç çelik
  3. Derinderin

Çadırın Önüne Sereceğim Birşey Arıyorum

selam,kamp yaptığın bölge şartlarına göre çeşitlenen topraklı yapraklı bir zemin mutlaka vardır ve fazlasıyla işini görür,bir şey sermene gerek yok,

4. Derinderin

Discovery 2'nizin Satılması Sonrası Ruh Halleri

hayırlı olsun,oyuncak alındı elden,depresyon normal tabi...

5. Derinderin

Iğneada Kampı

longoz ormanları benim için ilk fırsatta kaçmayı planladığım ve harıl harıl bir köşe aradığım cennet derim. çok güzel,çok rehabilite bir bölge umarım talan olmaz.dokusu bozulmaz.müthiş.

6. Derinderin

Roof Top Tent (tavan Üstü Çadır) Konusunu Irdeleyelim

keyfin daim olsun kardeşim,eyvallah,zıpkın daha operasyonel,olta başka bir keyif.hepsinde öte doğa olmak,ama ne yapıyorsan yap doğada olmak en büyük rehabilite en iyi tedavi. görüşmek üzere. erdinç çelik
  7. Derinderin

yani neden bu fiyat farkı var bilemiyorum,gümrükleme yada vergilendirme diye düşünüyorum,maillerime baktım iletileri yazarken,2796 euro ya geliyormuş bana şirketin son attığı maildeki fiyatı.sürekliliği olmayan bir ürün olunca fiyatıda yüksek oluyor diye iyi niyet göstereyim hadi. tekne olayı...
  8. Derinderin

işte bunlar hep keyif,sefa :) ben hard top çadır ararken bulgaristandan almanyaya kadar fiyatlarını araştırmıştım.bir şekilde ya getirtecektim ya gidip alacaktım.yaklaşık sizin verdiğiniz linkteki gibi fiyatlar.yani özetle türkiyede iki katı oluyor yurtdışı fiyatıyla kıyaslarsak.kamp seyahat...

9. Derinderin

pek bir farkımız yokmuş yahu,benim asıl tercih sebebim kurulum aşaması üstad,1 dakikada hazır,çadırımı aracımın üzerine koyma işinide çok pratik bir hale getirdim,tek başıma araca yükleyim çıkarabiliyorum. bütün uyku tulumu yorgan yastık ıvır zıvırlarda içinde duruyor.hadi kampa dediğimde kamp...

10. Derinderin

eğer bahsettiğiniz fiyatlar güncel ise çok çok iyi rakamlar.kullanım açısından tercih ve rahatlık meselesi tabiki.boyum 1.85 ve 100 kiloyum.çok geniş ferah bir alanı yok ama korunaklığı rüzgara mukavemeti sağlamlığı gibi bir çok artısı var yer çadırına yada türevlerine karşı.
  11. Derinderin

Outdoor&camping&overland Malzemeleri / Şerpa Outdoor /antalya

ele yüze bulaştıracak sanıyorum son insansın, heyecan ve motivasyon gerektiren bir sektöre heyecanı yüksek motivasyonu v8 bir arkadaş olarak giriyorsun. umarım herşey yolunda gider ve hobin olan hayatı iş olarak da devam ettirirsin. yolun açık olsun kardeşim... geçmişten not: takozda balık mı...

12. Derinderin

bu arada maggiolina nın ithalatını yapan bir firma var.ancak ithal ürün olduğu ve birazda marka oluşundan dolayı 3000 euro ya varıyor fiyatı.yukarıdaki videosu paylaşılan ve tasarım olarak daha ferah olan ürün çok güzel ancak onu nereden buluruz,nasıl alırız sorunu var. bu fiber stil çadırların...
  13. Derinderin

yaklaşık 2 yıldır -20 dereceler de +30 derecelerde kullandığım bir çadırdır.italyan menşeili maggiolina. youtube da maggiolina diye aratarak şeklen ve daha detaylı videolarını bulabilirsiniz.artistik pozlardan başka bulamadım,kusura bakmayın.kullanım açısından eşim ben ve 4 yaşındaki kızımızla...

14. Derinderin

Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız

var var,yakında çıkar takvim.
  15. Derinderin

Istanbul Da Kamp Kamp Yapılabilecek Yerler

hayırlısı artık

16. Derinderin

e bi itfaiye merkezinden rica et artık,güvenli olur hem
  17. Derinderin

bence in sahile,boğaz boyu beğen bir köşe,her durak her atm olur senin için.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR