Arama sonuçlarınız

1. Derinderin

selam mehmet, bf goodrich lastik bu araçlar için efsane lastik tercihi.hem arazide hem şehirde...

selam mehmet, bf goodrich lastik bu araçlar için efsane lastik tercihi.hem arazide hem şehirde hemde çamurda. şnorkel şart.bu arabaya sahipsen illaki doğa seni çağırır ve gidersin. haliyle su geçeceksin çamura gireceksin. şimdi gelelim dikkat etmen gerekenlere.

2. Derinderin

Kamp Alanı Temizliği

vicdanın resmidir...temizleyip bırakıyoruz...değerini bilenlere kalıyordur umarım...
  3. Derinderin

Kamp Alanı Temizliği

yani çok çok haklı olmakla birlikte çaresizliğinin pek bir çözümü yok canım kardeşim. yapabileceğin hatta yapabildiğimiz gittiğimiz yerlerden çer çöp toplayıp vicdanımızı rahatlatmak olabilir... eğitimsiziz kardeşim zır cahiliz.iki parça et iki şişe bira için 10 tane poşet 5 tane strafor...

4. Derinderin

Bundan Böyle Ver Elini Yunanistan

selamlar,eylül sonuna doğru bizde ailece bir yunanistan seyahati planlıyoruz.karavancı değilim ama sistemimiz resimdeki gibi :) yeşil sigortayı nereden yaptırdınız,ve bu türkiye motorlu taşıt bürosunun verdiği fiyatların altında fiyat veren yer vamı?açıkcası korkunç pahalı değilmi?
  5. Derinderin

Araç Için Buzdolabı

selam aracında mutlaka yüksek amperli bir jel akü şart.hatta ikinci bir akü olmalı.ayrıca indel b diye google araması yaparsanız bu tarz bir kullanım için uygun dolabı bulursunuz.

6. Derinderin

Discovery 2 Yükseltmesiz Lastik Secimi.

bf at 255.70.16 taktım ben.standart 2004 aracım.sürtme yok.gayet güzel oldu.

7. Derinderin

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

güzel olmuş.yakışıyor ne yapsak... e artık bi şnorkel kaldı.
  8. Derinderin

Td5 Arıza

motor beynine bağlı iki soket var.biri siyah biri kırmızı.paylaşırım ilk fırsatta.
  9. Derinderin

Td5 Arıza

bu arada rölantide çalışırken araçta kısa yada uzun araklılarla oluşan vuruntu.sarsıntı dengesiz vibratif hareketlerinde sebebi motordan ecu ya gelen yağ. aracımı ilk aldığımda heyecanla zırt pırt açar bakardım en ufak yağ olmazdı.bu sarsıntı vuruntu durumları sonrası enjeksiyonlardan...

10. Derinderin

Her Kampın Ihtiyaci; Bot+bagaj

yerin varsa al koy kenara,var olduğu sürece seni illaki çekecektir kamp hayatına.her akşam taze balık.misss

11. Derinderin

Her Kampın Ihtiyaci; Bot+bagaj

yada zodyak bot+20 bg kıçtan takma motor çekiceksin arkada.
  12. Derinderin

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

yani şu 4 element yetiyor gittiğin tüm kampların keyifli geçmesine. ateş toprak hava su..... geçen senenin hevesiyle çok istedim.ama kısmet olmadı.

13. Derinderin

Roof Top Tent (tavan Üstü Çadır) Konusunu Irdeleyelim

kullanan arkaşlardan yorum almak daha doğru sanırım... bende maggıolına var.araçüstü çadır kolay pratik.
  14. Derinderin

kamplarda gördüğüm kadarıyla işe yarar.ama bence eksikleri var...

15. Derinderin

muhtemelen yağışlı bir haftasonu olacak gibi görünüyor.
  16. Derinderin

işte bütün mesele bu.nasıl getirilir.biraz araştırmış ve bu yola uğraşmış biri olarak şu sonuca vardım.zor...

17. Derinderin

yani tercih yani tercih sizin tabi,keyfiniz yerindeyse sıkıntı yok.
  18. Derinderin

selam,geçen yıl bende aracımın içinde kalırım bir şekilde yatarım diyordum.ancsk gece 12 civarı dışarısı -19 derece gösteriyordu ve kapılarda donma emareleri vardı.sağolsun nejat kurtkaya ile bir bekçi kulübesine sığındık ve uyku tulumunda sabahı zor ettim.tavsiyem iyi bir uyku tulumu sıkı bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR