Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam mehmet,
bf goodrich lastik bu araçlar için efsane lastik tercihi.hem arazide hem şehirde hemde çamurda.
şnorkel şart.bu arabaya sahipsen illaki doğa seni çağırır ve gidersin.
haliyle su geçeceksin çamura gireceksin.
şimdi gelelim dikkat etmen gerekenlere.
yani çok çok haklı olmakla birlikte çaresizliğinin pek bir çözümü yok canım kardeşim.
yapabileceğin hatta yapabildiğimiz gittiğimiz yerlerden çer çöp toplayıp vicdanımızı rahatlatmak olabilir...
eğitimsiziz kardeşim zır cahiliz.iki parça et iki şişe bira için 10 tane poşet 5 tane strafor...
selamlar,eylül sonuna doğru bizde ailece bir yunanistan seyahati planlıyoruz.karavancı değilim ama sistemimiz resimdeki gibi :) yeşil sigortayı nereden yaptırdınız,ve bu türkiye motorlu taşıt bürosunun verdiği fiyatların altında fiyat veren yer vamı?açıkcası korkunç pahalı değilmi?
selam
aracında mutlaka yüksek amperli bir jel akü şart.hatta ikinci bir akü olmalı.ayrıca indel b diye google araması yaparsanız bu tarz bir kullanım için uygun dolabı bulursunuz.
bu arada rölantide çalışırken araçta kısa yada uzun araklılarla oluşan vuruntu.sarsıntı dengesiz vibratif hareketlerinde sebebi motordan ecu ya gelen yağ.
aracımı ilk aldığımda heyecanla zırt pırt açar bakardım en ufak yağ olmazdı.bu sarsıntı vuruntu durumları sonrası enjeksiyonlardan...
selam,geçen yıl bende aracımın içinde kalırım bir şekilde yatarım diyordum.ancsk gece 12 civarı dışarısı -19 derece gösteriyordu ve kapılarda donma emareleri vardı.sağolsun nejat kurtkaya ile bir bekçi kulübesine sığındık ve uyku tulumunda sabahı zor ettim.tavsiyem iyi bir uyku tulumu sıkı bir...