Arama sonuçlarınız

1. Derinderin

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

çok doğru bir hareket ...

2. Derinderin

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

sahili hiç çekmemişim,tek bu fotoğrafımda var kısmen de olsa...

3. Derinderin

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

selamlar, gökçetepe milli parkı hakkında birkaç taze bilgi vereyim.28-29-30 agustos 2015 tarihlerinde 2 gece 3 günlük bir kamp planladık.eşim,ben kızımız ve eşimin anne babası.bir yer çadırımız bir araç üstü çadırımız ile. gökçetepe bölgesi denizi ve doğası olarak kamp yapmak için nefis bir...

4. Derinderin

Kayıp Disco 2 :)

süpermen,bak ben ciddiyim.2016 haziran temmuz ağustos dönemine hazırlıyorum kendimi tek tabanca.ama avrupa gezmek istiyorum güzergah çalışmalarım bu yönde.1 ay yaklaşık gezmece yapıcam yol değil. ha dersenki banada uyar ben varım.yapalım fizibilite...one life live it
  5. Derinderin

6. Derinderin

usta,bak kuraklık kapımızda,maşallah kuzeyede allah yeşile acımadan koyvermiş,bi bakalım dimi :)

7. Derinderin

teşekkürler.adayı bizde çok sevdik,heryıl mutlaka 3-5 günümüz orada geçiyor. iyi tatiller...

8. Derinderin

serin serin,fiyord fiyord
  9. Derinderin

fiyat olarak maggiolina isterim dersen 2796 euro fiyatla sahibinden com da var.ikinci el bulursan kısmetine artık.benzeri yerli ürün var o da 2000 civarı.çadır harici alman gereken ya sepet yada iki adet araç üstü thule bar.bir çift bar yaklaşık 500 600 tl olmalı,aşağı yukarı

10. Derinderin

Araç Kararsızlığı;

kısmet şans diyelim.hayırlı olsun.keyfini çıkar...
  11. Derinderin

Araç Kararsızlığı;

+1
  12. Derinderin

Araç Kararsızlığı;

1 yıllık bir discovery kullanıcısı olarak tecrübemi paylaşayım, 40 yaşıma kadar 12 araç almışım,hepsi için gittiğim servis sanayi zamanımı bir yılda disco için yapmışımdır.net. ayrıca bir araba için bu kadar ilgi alaka göstereceğimi hiç düşünmezdim.ebay amazon ali express yada sağdan soldan...

13. Derinderin

2000 Discovery Td5i 2004 Makyajlı Kasaya Çevirme

3-5 gün içerisinde forumdaki tüm resim ve belgeler yüklenecek epsl20
  14. Derinderin

selam,hayırlı olsun aracın.ben çadırımı 2.el aldım.maggiolina nın sıfır ı biraz pahalı,türkiyeye getiren bir şirket var ama 3000 euroya varıyor fiyatı, benzer şekilde yerli üretim var.daha uygun,2000 lira civarı.kalite olarak çeşitli kamplarda gördüğüm kadarıyla biraz fark var,doğruya doğru...
  15. Derinderin

ve 2016 haziran hedefi

16. Derinderin

17. Derinderin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679