Arama sonuçlarınız

1. asline

Yazın Araba Ile İran Belki Azerbaycan

Yaz başında Antalya'da karşılaştığım İranlı çift gündüz sıcak gece soğuk olduğunu söyledi Tahran için

2. asline

Tavana Yakın Su Deposu Hava Problemi

Nasıl bir motor bu, marka, güç, akım vs değerler ?
  3. asline

Günlük Harcanan Akım için , Solar Panel Güçü ve Akü Kapasitesi Hesabı

Bu arada her ikinize de teşekkürler ediyorum ve çok özür dileyerek sağlık denetiminde şağlıksız çalışan birkaç yerin listesi de ilettiğim soğutucu resimleriyle beraber dalgınlıkla yüklenmiş tekrar özür dilerim

4. asline

Bu arada regülatörü de yükledim önceki mesajda unutmuşum ama bunun özelliklerinde floating voltajından bahsediyor onu anlamadım siz biliyormusunuz?
  5. asline

Faydalı bilgilere teşekkürler, ..istanbul değil Antalya'dan İzmir'e gideceğiz yani bu ikisinin ortalaması o zaman. Geçen sene panelsiz aynı yolu teptim, sabaha karşı en serin yerde dahi don olacak seviyeye pek inilmedi, güneşli rota ve park yeri seçecem haliyle. .. Tavan delmek zaten en son...

6. asline

Selamlar, oldukça karmaşık hesaplamalara doğru yer almış sayfa. Acaba bu uzmanlık derecesindeki arkadaşlar kısaca temmuz ağustos ayları için antalya'dan çıkıp max.15 gün sonra kuzey egeye kadar vakit alacak ve orada yaklaşık 1.5 ay kadar aynı noktada konaklayıp yine yaklaşık max 2 günde dönüş...

7. asline

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Selamlar, bir üyeye ilettiğiniz karavan üstüne montajlı panel fotonuzu gördüm(2017) paneller araç üstüne sadece 5-6 noktadan silikon cinsiyle yapışmış gözüküyor. Bu şekilde 90-100km hızla giderken sökülüp kalkması riski yok mu? 2-Benim transporter (kısa şase)tavan üstü tam düz değil araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri