Arama sonuçlarınız

1. TULUMCU

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Merhaba Ben Bülent.. 99 Model 1.8 Lpg(brc)li Freelander im var.. hor kullanılmamış Freelander herkese tavsiye ederim.. ben Kaçkarlar da kullanıyorum ve çok memnunum.. selamlar..

2. TULUMCU

1.8 freelander 99 model lastik ebatı tavsiyeleri

Ynt: 1.8 freelander 99 model lastik ebatı tavsiyeleri Teşekkür ederim Cihat Bey.. Bilgileriniz çok faydalı oldu.. lastikler İstanbuldan yola çıktı.. YALNIZ; 215 70 16 yeni lastiklerin hava basıncı hakkında hiçbiryerde bilgiye ulaşamadım.. bu konuda yardım bekliyorum.. selamlar..
  3. TULUMCU

Ynt: 1.8 freelander 99 model lastik ebatı tavsiyeleri Ayrıca 215 65 16 lastiklerin tavsiye edilen hava basıncı 30 idi.. 215 70 16 lastiği kaç hava yapmalıyım? teşekkür ederim..

4. TULUMCU

Merhabalar.. ben bülent, bir yıldır 99 model 1.8 lpg li freelander kullanıyorum.. aracımdan memnunum ve seviyorum.. Rize-Çamlıhemşin de kullanıyorum aracı.. orjinal lastikleri 215 65 16.. ben 215 70 16 BF Goodrich T/A All-Terrain kullanmayı düşünüyorum.. lastiğin markasından araştırmalarım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri