Arama sonuçlarınız

1. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k PAJERO PİNİN i tavsiye ederim.. Üç ayı geçti aldığım bu aracın çıktığı yere henuz çıkan bir araba olmadı benim yaşadığım çevrede.. test edin anlayacaksınız.. bu aracı hiç kullanmayanların yorumlarını dkkate almayın.. tek kronik promlem gaz kelebeği olarak bilinir.. ama...

2. TULUMCU

Pajero Pinin hakkında

Ynt: Pajero Pinin hakkında PİNİN
  3. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin PİNİN

4. TULUMCU

Pinin mi ?discovery mpi mi?

Ynt: Pinin mi ?discovery mpi mi? PİNİN..
  5. TULUMCU

Ynt: Pinin mi ?discovery mpi mi? Evet abiler haklısınız..Yalnız bu parçalar bana 80 km uzakta.ben Rize de yaşıyorum ve Gürcistan da nerde ise Lada dan çok Pinin var..Burdaki gaz kelebeği fiatına orda Pinin var.. 4-5 bin dolara Pinin satılan yerde yedek parçayı siz düşünün..ama diyeceksiniz ki...

6. TULUMCU

Ynt: Pinin mi ?discovery mpi mi? Pajero PİNİN derim ben.. tavsiye ederim..çok kaliteli bir araç..arazide çok üstün..yakıtı karma 10 lt geçmiyor.. Fakat çok büyük değil.. ama bana yetiyor..vitaralardan daha kullanışlı bagajı.. bagaj altı eşya gözü çok iyi tasarlanmış çok işe yarıyor..bence...

7. TULUMCU

Pajero Pinin hakkında

Ynt: Pajero Pinin hakkında Kesinlikle ve şiddetle bu aracı tavsiye ediyorum..ben 20 günü geçti ve 2.0 beş kapı 2001 84.000 de aldım.. malzeme kalitesi çok çok iyi..arazisi mükemmel, yaklaşma ve uzaklaşma acıları mükammel, karın açısı biraz promlem olabilir ama bence oda sorun değil, yakıtı...
  8. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Sayın Teginalp çok teşekkür ederim..Aracın resimlerini en yakın zamanda paylaşacağım..değerlendirme konusunda bilgi vermem henuz erken olur ama ilk olarak şunu söyleyebilirim iç kabin malzeme kalitesi birinci sınıf diyebilirim (2001 teknolojisine göre), yürüyen aksam sağlam ve...
  9. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Merhaba.. Pinin ime nihayet kavuştum 2001 model 5 kapı otomatik orjinal 84000 km çok temiz.. şu ana kadar bir olumsuzluk yok.. karma kullanımda 10 lt benzini geçmiyor.. çok zevkli ve güven verici.. ilerleyen zamanlarda edindiğim tecrubeleri paylaşacağım.. PİNİN 55 Abimin...

10. TULUMCU

Mitsubishi Pajero Pinin Hakkında Bilgi Rica Ediyorum

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Hakkında Bilgi Rica Ediyorum Merhaba Abilerim.. bende 2001 5kapı Pinini mi yeni aldım.. söylentilere bakmayın emsallerinden her açıdan daha avantajlı ve kaliteli..tecrubelerimi ileride zevkle paylaşacağım..şimdilik söyleyeceğim henuz karma kullanımda 10 lt...

11. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Cihat Bey çok teşekkür ederim..
  12. TULUMCU

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba.. RİZE-Çamlıhemşin den Tulum Ustası Bülent Bekar.. aranızda olmak güzel, selamlar..

13. TULUMCU

Pajero Pinin hakkında

Ynt: Pajero Pinin hakkında Merhaba ilfer oto İlyas bey in tel cevap vermiyor..Pajero pinin başlığında mesajımı yazmıştım..saygılarımla.. bülent bekar_rize-çamlıhemşin
  14. TULUMCU

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin merhaba abilerim.. birkaç aydır pinini araştırıyorum.. burdaki değerli yorumlarınızı da okudum.. kullanıcılara ve aracı kullanıp satanlara da ulaştım.. hatta aracın 2.0 full modelini de görüp inceledim. vede bu aracı çok sevdim.. çok kötü yorumlar ve sıkıntılarla...
  15. TULUMCU

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum Bir seneyi geçti Rize-Çamlıhemşin KAÇKAR dağlarında Freelander kullanıyorum.. bu güne kadar direksiyonunu çevirdiğim her yere götürdü beni.. bu kadar kötülemenin bir mantığı yok.. dağ, bayır, kar, buz, çimen her yerde başarılı.. AMA... bu aracı alıp ağır offroad...

16. TULUMCU

FREELANDER KULLANMA YARDIMI

Ynt: FREELANDER KULLANMA YARDIMI Merhaba.. eğim iniş sistemi dik yokuşların tırmanılmasında sistem devrede olsa herhangi bir faydası olur mu.. çekişi arttırmada, patinajı engellemede, torku arttırmada vs. faydası olur mu? lütfen uzman arkadaşlardan bilgi rica ediyorum..
  17. TULUMCU

1.8 freelander 99 model lastik ebatı tavsiyeleri

Ynt: 1.8 freelander 99 model lastik ebatı tavsiyeleri Lastiklerim bu gün geldi.. Montajını yaptırdım..Hava basıncını lastikci arkadaş 30 tavsiye etti.. şu anda gayet memnunum.. selamlar..
  18. TULUMCU

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Kamp II teşekkür ederim.. kıymeti bilinip iyi bakılmış bir Freelander herkesi çok mutlu edebilir.. yeterki aracı iyi tanıyalım ve kapasiteleri dahilinde zevkini çıkaralım..

19. TULUMCU

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Rıdvan Bey teşekkür ederim.. Rize-Çamlıhemşin liyim.. buraları bilirseniz nereye bakarsanız bir kartpostal karşınıza çıkar.. bu kartpostalın içinede Freelander yakışır.. selamlar..
  20. TULUMCU

1.8 freelander 99 model lastik ebatı tavsiyeleri

Ynt: 1.8 freelander 99 model lastik ebatı tavsiyeleri Teşekkür ederim Cihat Bey..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri