Arama sonuçlarınız

1. TULUMCU

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum Çelik conta dediğimiz 250 civarı idi seti.. işçilik hariç..bu arada ben freelander imi sattım.. çok güzel bir araba idi.. çok keyifle bindim..yalnız low renge arazi vitesini aradığım zamanlar oldu..

2. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Vayy Fatih Abiciğim.. Öncelikle çok teşekkür ederim arabamı senin sayende buldum ve çok da memnunum.. evet abi dediğin gibi 0w 40 yağı denedim ve memnunda kaldım aslında.. ama evhamımdan dolayı Ankara Dönüşü daha kalın yağ koydum ve pişman oldum şimdi tekrar...
  3. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Evet Unc Bey değerli bilgileriniz için çok teşekür ediyorum..Çok faydası oldu..Aynen söylediğiniz koşullarda aracımı kullandığım için dikkate alacağım..sağlıcakla kalın..

4. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Unc Bey teşekkür ederim..kitapçık var ama iklim şartlarına göre çok aralıklı yağ seçenekleri var..demek istediğimi açıkça yazayım; bu sitede ki pajero konusunda adres gösterilen iki farklı ustamızı aradım, birisi 10w 30 veya 10w 40 önerdi.. diğer ustamız 10w 60...
  5. TULUMCU

Mitsubishi pajero dodik uygulaması.

Ynt: Mitsubishi pajero dodik uygulaması. Merhaba.. Pajero Pinin 5 kapı için uygulama yapıyormusunuz acaba? maliyeti ne olur.. teşekkür ederim..

6. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Unc Bey sizede teşekkür ederim..evet yazdıklarınızda haklısınız..Mitsubishinin bu motor teknolojisinden vazgeçmesi ilginç doğrusu..bende hiç sarı motor ikazı yanmadı..Deneyimlerinize inanarak size bir sorum olacak; Pinin e kullandığınız motor yağı ve numarasını...

7. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Batuhan Bey size de çok teşekkür ederim..
  8. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Kadir Bey çok teşekkür ederim.. Allah cümlemizi korusun..
  9. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Evet arazi şanzımanı emsallerinden üstün olan özelliklerinden bir tanesi sadece.. Türkiye de haksızlığa uğramasına karşılık özellikle soğuk ve bol karlı ülkelerde (İsviçre-Alpler ve Gürcistan-Rusya gb.) çok fazla tercih edildiği görülmektedir..

10. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Bende bu sitedeki yorumlardan yola çıkarak tavsiye edilen ustalara ulaştım ve kendilerine sordum..tam olarak bilinmiyor nedeni..fakat olay şu; mıknatıslarla oluşan manyetik bir alan varmış ve mıknatıslar yerlerine basit bir şekilde yapıştırılarak tutturulmuş...

11. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Aytaç Bey Pinin tavsiye ederim..maalesef bu aracı kullananlar değil de kullanmayanların kötülemesi nedeni ile haksız kötü şöhreti olmuş.. siz kesinlikle kullanan abilerimizi dikate alın.. ağır offroad yapmayacaksanız çok ideal olur derim..bu söylediğim ağır offroad...
  12. TULUMCU

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz 2.0 gdi otomatik Pinin tavsiye ederim..

13. TULUMCU

2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?..

Ynt: 2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?.. PİNİN 2.0 GDİ 129 HP, 190 Nm
  14. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Sayın ŞAHİN 05 ekonomik kullanırsanız ortalama yakıt tüketimi 9-10 lt yi geçmiyor..buda bence 2.0 cc 129 HP 190 NM Tork üreten 1470 kg lık benzinli bir araca göre çok makul..daha önce LPG li araçlar kullandım..sıkıntısını çok iyi biliyorum..Arabanın düzenini bozmaya...
  15. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Evet aslında PİNİN özel ve emsallerinden çok üstün bir araç.. keşke Türkiye de daha fazla olsa idi ve daha çok tanınsaydı.. böylece hem piyasası daha iyi olacak hemde parça problemi olmayacaktı..

16. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Rica ederim.. umarım yeterli anlatabilmişimdir..
  17. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Tabiiki.. vites topuzundan da anlaşılabileceği gibi aracın 4 arazi konumu vardır.. 2H sadece tork arka tekerleklerde, 4H konumunda şimdiki Suv lar gibi ön ve arka tekerlekler arasında devir farkı oluştuğu an önleri otomatik olarak 50-50 oranında bağlar, genelde...
  18. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Bildiğim kadarı ile buna müdahale edemiyoruz..ama unutmayın ki bu motor emsali benzinli motorlardan % 20 daha az yakıp, %30 daha güçlüdür.. 129 HP güç, 190 NM tork üretebiliyor..

19. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Ayrıca ben 3 ay önce net 23.000 tl verdim bu araca..aracım orjinal 84.000 km de idi aldığımda..
  20. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Benim aracım tam olarak fabrika verilerini tutuyor;uzun yolda 8.4 lt diyor, 90km sabit hızda 7.8 lt yakıyor, 100 km sabit hızda 8.4 lt yakıyor, arazide şartlara ve kullanıma göre en fazla 13 lt yi geçmedi.ortalama kullanım 10 lt geçmiyor.. 25 gün önce Ankara ya gittim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri